24 Mayıs 2009, Pazar 08:13:52

Erzurum'a uçak inemedi

Erzurum'da, dün akşam saatlerinde etkili olan yoğun yağış, uçak seferlerini etkiledi. Ankara'dan Erzurum'a gelen bir uçak, alana iniş yapamayınca Trabzon havalimanına indi.
  • Haberin kaynağında eksik bilgi var. Evet hava muhalefeti nedeniyle uçak Trabzon Havalimanına Divert etmiş ancak daha sonra aynı uçak Trabzon Havalimanından Erzurum Havalimanına 21.45 te inmiş ve Esenboğa Havalimanına hareket etmiştir.
  • başımıza gelenlerden artık biraz ders almaya başladığımızı gösteriyor daha önceleri olsaydı kahraman pilotlarımız Van'da olduğu gibi ölümüne inerdi diye düşünüyorum önceleri sevgili pilotlarımız birbirleriyle yarışıyor bak senin inemediğin alana ben indim havasında tabiki yöneticilerde inmeyen pilotları eleştiriyordu inşallah eski zihniyete dönmeyiz (önce emniyet) zaten artık iyi pilot,kötü pilot devri çoktan kapandı bilgili,kurallara uyan,emniyetli pilot devri başladı
  • UÇAK YOLCULARI AYNI UÇAKLA 21:15 DE TEKRAR TRB DEN ERZURUMA GELMİŞTİR

Türk Hava Yollarının Ankara Erzurum seferini yapan 966 sefer sayılı uçağı dün akşam saat 19.15'te, Erzurum hava limanına inmesi gerekiyordu. Ancak yoğun yağış nedeniyle Erzurum'a inemeyen uçak rotasını Trabzon Hava Limanına çevirdi. Trabzon'a inmek zorunda kalan yolcular, otobüslerle Erzurum'a getirilecek.

Erzurum'a uçak inemedi

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Haberin kaynağında eksik bilgi var. Evet hava muhalefeti nedeniyle uçak Trabzon Havalimanına Divert etmiş ancak daha sonra aynı uçak Trabzon Havalimanından Erzurum Havalimanına 21.45 te inmiş ve Esenboğa Havalimanına hareket etmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
başımıza gelenlerden artık biraz ders almaya başladığımızı gösteriyor daha önceleri olsaydı kahraman pilotlarımız Van'da olduğu gibi ölümüne inerdi diye düşünüyorum önceleri sevgili pilotlarımız birbirleriyle yarışıyor bak senin inemediğin alana ben indim havasında tabiki yöneticilerde inmeyen pilotları eleştiriyordu inşallah eski zihniyete dönmeyiz (önce emniyet) zaten artık iyi pilot,kötü pilot devri çoktan kapandı bilgili,kurallara uyan,emniyetli pilot devri başladı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
UÇAK YOLCULARI AYNI UÇAKLA 21:15 DE TEKRAR TRB DEN ERZURUMA GELMİŞTİR

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000