13 Eylül 2015, Pazar 08:21:13

Erzurum Havalimanı trafiğinde yüzde 2'lik artış

DHMİ Ağustos ayı sonu Erzurum Havalimanı verilerini açıkladı. Erzurum Havalimanı'ndan gerçekleştirilen uçak seferi sayısı yüzde 2 oranında arttı.
  • Pistin dibindeki benzinliği kaldırdınız mı maraşlı ! Oraya hala uçak iniyorsa bil ki bu mucize kavlinden birşeydir ve sadece Türkiyede olur. Dua et shgm herşeyde olduğu gibi oradaki benzinliği de görmezden geliyor. Koskoca Kahramanmaraşlılar bir araya gelip bir benzinlik ile baş edemediniz. Verin parasını satın alıp yıkın benzinliği artık. Sizin için büyük risk
  • Şu Orgiden daha fuzulisi yok herhalde. O paraları keşke iş yapan havalimanlarına harcasalardı.
  • Hava Bosluk Limani
  • Yaww airporthaber.com birazda K.maraş için haber yapın %18 artış var. Yeni Terminal yılan hikayesi döndü araştırma yapın durumu öğrenin birazda Kahramanmaraşlıları sevindirin. Temmuz 2015 yapılacak denilen ihale Eylül ortası oldu daha ilan olarak çıkmadı. Airporthaber.com yardım edin.
  • Kıbrıs için dış hat seferler istiyoruz erzuruma ...
  • Hadi geel Erzurum'a gel,Erzuruuum yahşi ve güzel...
  • Bu sene BURSA Yenişehir havalimanı açıldığı yıldan beri en yüksek yolcu sayısına ulaştı.Neden bu dillendirilmiyor...Bu arada bursa-erzurum seferleri haftanın her gününde olmalı....

Erzurum Havalimanı'ndan Ocak-Ağustos döneminde 144 dış hatta, 5 bin 562 de iç hatta olmak üzere toplam 5 bin 706 uçak seferi yapıldı. Dış hat uçak seferi sayısı, toplam uçak seferi sayısında yüzde 2,52'lik oranda pay gösterdi. 2014 yılının aynı döneminde havalimanından 5 bin 404 iç, 188 dış hat seferi yapılmıştı.

Erzurum havalimanı'ndan yılın sekiz ayında 704 bin 840 iç hat, 10 bin 36 dış hatta olmak üzere toplamda 714 bin 876 yolcu yararlandı. DHMİ verileri üzerinden yapılan hesaplamalara göre Dış hat yolcu sayısının payı yüzde 1,40 oldu. Geçtiğimiz yıl havalimanı 656 bin 482 iç, 12 bin 183 dış hat yolcusunu ağırlamıştı.

Havalimanından Ocak-Ağustos ayları arasında 4 bin 520 iç, 100 dış hat ticari uçak seferi yapıldı. Dış hat ticari uçak seferi sayısı geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 4 oranında artış gösterdi. 2014'ün 8 ayındaki dış hat ticari uçak sefer sayısı 96 uçuş olarak kaydedilmişti. Dış hat ticari uçak seferi sayısı toplam ticari uçuşlar içinde yüzde 2,16'lık oran kaydetti. Dönemde hava limanından iç hatta 5 bin 751 ton, dış hatta ise 269 ton olmak üzere toplam 6 bin 20 ton yük taşındı.

Erzurum Havalimanı trafiğinde yüzde 2'lik artış

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Maraşlıya ~ 9 yıl önce
Pistin dibindeki benzinliği kaldırdınız mı maraşlı ! Oraya hala uçak iniyorsa bil ki bu mucize kavlinden birşeydir ve sadece Türkiyede olur. Dua et shgm herşeyde olduğu gibi oradaki benzinliği de görmezden geliyor. Koskoca Kahramanmaraşlılar bir araya gelip bir benzinlik ile baş edemediniz. Verin parasını satın alıp yıkın benzinliği artık. Sizin için büyük risk

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bravo ~ 9 yıl önce
Şu Orgiden daha fuzulisi yok herhalde. O paraları keşke iş yapan havalimanlarına harcasalardı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bosluk ~ 9 yıl önce
Hava Bosluk Limani

Yanıtla

Kalan karakter 1000
K.maraşlı ~ 9 yıl önce
Yaww airporthaber.com birazda K.maraş için haber yapın %18 artış var. Yeni Terminal yılan hikayesi döndü araştırma yapın durumu öğrenin birazda Kahramanmaraşlıları sevindirin. Temmuz 2015 yapılacak denilen ihale Eylül ortası oldu daha ilan olarak çıkmadı. Airporthaber.com yardım edin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 9 yıl önce
Kıbrıs için dış hat seferler istiyoruz erzuruma ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şarkın Parisi ~ 9 yıl önce
Hadi geel Erzurum'a gel,Erzuruuum yahşi ve güzel...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bursaspor ~ 9 yıl önce
Bu sene BURSA Yenişehir havalimanı açıldığı yıldan beri en yüksek yolcu sayısına ulaştı.Neden bu dillendirilmiyor...Bu arada bursa-erzurum seferleri haftanın her gününde olmalı....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000