21 Aralık 2011, Çarşamba 16:10:32

ERZURUM HAVAALANI'NDA '24' SAAT DÖNEMİ

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Erzurum Şube Başkanı Mustafa Güvenli, Erzurum Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde 24 saat kesintisiz hizmet döneminin başladığını bildirdi...
  • Palandokene gittigimde gormustum Iran'dan hatri sayilir derecede parali turist geliyor Erzurum'a. Ulasim biraz daha rahatlatilirsa Erzurum'un ekonomisi gercekten buyur. Gelenler hem kalbur ustu hemde ozgurluge ciktiklari icin epey para harciyabiliyorlar. Kisin Erzurum sokaklari Iran plakali arac dolu.
  • Ahhh birde pegasusu ERZURUM a çekebilseniz en önemlisi bu. Geçen aylarda ali sabancı ticaret odasının daveti üzerine Erzuruma gelmişti o zaman o kadar yazı yazdık bu konuyu gündeme getirin pegasusun seferlerini başlatın diye ama bir numara çıkmadı adam 19 liraya insan uçuruyor ama DADAŞLAR bundan mahrum kalıyor. Bize neden uçmasınki ama nerde öyle babab yigit. Tamam dış hatlar güzel ama mescidin içi dururken dışı haramdır. sizler biran önce pegasusun Erzuruma uçmasını saglayın toplum içinde havaalanı içtende en büyük yatırım bu olacak.
  • ewet dimi biz zaten biliyoduk -haber doğruysa- durum resmileşmiş ! kardeşim müsiad TÜRKİYE CUMHURİYETİ nin DEVLETİN havaalanı hakkında nasıl açıklama yapar o havaalanının müdürü başmüdürü yokmudur mülki idare amiri nerededir dhmi den yetkili yokmudur işlere bakın yahu bu kadar aleni yapılmaya başlandıya ne diyelim uyumaya dewam necip türk milleti
  • her ilde havaalanı olsun ve 24 saat hepsi açık olsun..belki bi ara birileri gelir iner bu meydanlara..
  • bu adamlar bilyordamı konuşuyor işkembe-i kübradanmı sallıyor sanki günde 10 defa tebrize uçacaklar haftada 1 bilemedin 2 defa uçacan dahada belki charterlar olur
  • erzurum hv alanının uluslararsı trafıge acılması elbette ıyı bı karar ancak , bu sadece tebrız uçuşları ıle kalırsa getırısi olmayacaktır. bolgenın durumu goz onunde bulundurularak gereklı yolcu potansıyelının aeaştırılması vede komşu ulkelerle bu konuda anlaşarak , kolaylaştıcı tedbırler getırılebılırse , yakın gelecekte dış ucak trafıgı fazlalaşabılır. 24 saat hızmet veren bı meydanda ucuş emnıyetıne yonelık her branştan personelın bulunması gerektıgı ıcın attıgın taş urkuttugun kuşa degsın..
Güvenli, yaptığı yazılı açıklamada, Erzurum'da düzenledikleri "Gümrük Zirvesi" toplantısının olumlu sonuçlar vermeye başladığını belirterek, Erzurum Havalimanı Dış Hatlar Terminali'ndeki gümrük personeli sorununun çözülmesinin Erzurum'dan Tebriz'e tarifeli uçak seferlerinin başlatılması anlamına geldiğini ifade etti. 
 
Erzurum ile Tebriz arasındaki tarifeli uçak seferlerinin başlatılması sürecinin hız kazandığını vurgulayan Güvenli, şunları kaydetti: 
 
"Erzurum'da geçtiğimiz aylarda gerçekleştirilen MÜSİAD Genel İdare Kurulu (GİK) toplantısında gümrüklerle ilgili yaşanan sıkıntıları ele aldık. Erzurum Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde yaşanan gümrük personeli sıkıntısını dile getirdik. Bu konuya Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı da büyük hassasiyet gösterdi ve gümrük personeli sıkıntısını ortadan kaldırdı. Böylece Erzurum Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde artık 24 saat boyunca kesintisiz hizmet verilmeye başlandı." (Son Dakika)
ERZURUM HAVAALANI'NDA '24' SAAT DÖNEMİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 12 yıl önce
Palandokene gittigimde gormustum Iran'dan hatri sayilir derecede parali turist geliyor Erzurum'a. Ulasim biraz daha rahatlatilirsa Erzurum'un ekonomisi gercekten buyur. Gelenler hem kalbur ustu hemde ozgurluge ciktiklari icin epey para harciyabiliyorlar. Kisin Erzurum sokaklari Iran plakali arac dolu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Ahhh birde pegasusu ERZURUM a çekebilseniz en önemlisi bu. Geçen aylarda ali sabancı ticaret odasının daveti üzerine Erzuruma gelmişti o zaman o kadar yazı yazdık bu konuyu gündeme getirin pegasusun seferlerini başlatın diye ama bir numara çıkmadı adam 19 liraya insan uçuruyor ama DADAŞLAR bundan mahrum kalıyor. Bize neden uçmasınki ama nerde öyle babab yigit. Tamam dış hatlar güzel ama mescidin içi dururken dışı haramdır. sizler biran önce pegasusun Erzuruma uçmasını saglayın toplum içinde havaalanı içtende en büyük yatırım bu olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ewet dimi biz zaten biliyoduk -haber doğruysa- durum resmileşmiş ! kardeşim müsiad TÜRKİYE CUMHURİYETİ nin DEVLETİN havaalanı hakkında nasıl açıklama yapar o havaalanının müdürü başmüdürü yokmudur mülki idare amiri nerededir dhmi den yetkili yokmudur işlere bakın yahu bu kadar aleni yapılmaya başlandıya ne diyelim uyumaya dewam necip türk milleti

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
her ilde havaalanı olsun ve 24 saat hepsi açık olsun..belki bi ara birileri gelir iner bu meydanlara..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bu adamlar bilyordamı konuşuyor işkembe-i kübradanmı sallıyor sanki günde 10 defa tebrize uçacaklar haftada 1 bilemedin 2 defa uçacan dahada belki charterlar olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
erzurum hv alanının uluslararsı trafıge acılması elbette ıyı bı karar ancak , bu sadece tebrız uçuşları ıle kalırsa getırısi olmayacaktır. bolgenın durumu goz onunde bulundurularak gereklı yolcu potansıyelının aeaştırılması vede komşu ulkelerle bu konuda anlaşarak , kolaylaştıcı tedbırler getırılebılırse , yakın gelecekte dış ucak trafıgı fazlalaşabılır. 24 saat hızmet veren bı meydanda ucuş emnıyetıne yonelık her branştan personelın bulunması gerektıgı ıcın attıgın taş urkuttugun kuşa degsın..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000