17 Mart 2010, Çarşamba 10:41:50

Erzincan Havaalanı kapatılıyor!

Erzincan Havaalanı, inşaat çalışmaları nedeniyle 3 ay süreyle hava trafiğine kapatılacak.
  • terminal binası inşaatı zaten yazın başlamıştı, yeni bir şey değil, bütün havaalanlarında yenileme çalışmaları yapılıyor bu sadece erzincana has bir durum değil olayı farklı yerlere çekmeyin. piste yapılan iyileştirme de kaplamadan ibaret. yeni pist falan yapılmıyor. erzincan uçaklarına binerseniz Türkiye de ki havacılığın ne kadar geliştiğini görürsünüz % 80 % 90 doluluklarda uçan uçaklar onlar. Gözünüzü açıp etrafa bakıni sadece Erzincan da gelişmiyor sivil havacılık bütün Türkiye de gelişiyor.
  • BENCE BURDA BAKANIN OLMASI DAHA ETKİN.YANI YOLCU FELAN BAHANE....MARDİNDE HER UÇAK DOLU GİDİYOR.AMA GEL GELELİM PİSTTİ 2500METRE TERMİNAL BİNASIDA ÇOK KÜÇÜK.GÜNDE 3-4 UÇAK İNİP KALKIYOR.
  • 213.ooo nüfuslu erzincan a dış hatlar terminali yapılıyor, 1.250.000- nüfuslu orgi gelecek bahara... giresun dan veya ordu dan bir ulaştırma bakanı çıkması lazım...
  • Ben işim gereği sık sık Erzincan'a gidiyorum. Her defasında da doluluk oranın yüksek seviyelerde olduğunu ve mevcut havaalınının gerçekten yetersiz olduğunu görüyorum. Bu işin Bakanla Müdürle alakası yok. İhtiyacı olan yere hizmet götüreceksin ki devlet olasın. Lütfen gereksiz yere tartışmaya girmeyelim. Kıskaçlık krizleri bizleri başarısızlığa sürükler...
  • 3-5 defa bayram seyran diğer günler yüzde 50 ile uçuyor sizce birilerinin hiçmi desteği yok bursaya sivas kayseriye yüzde 85-90 ile uçuyorken kapandı erzincan kapanmadı bakanla müdürle alakalı olmasın ha ben olsam bende memleketime yapardım seminerleri toplantıları orda yaparım hatta birde uçuş okulu havacılıkla ilgili myo açarım :)))))))
  • arkadaslar yurdumuzda havalimanlari cogaldikca yolcu rakkamlari bölünecek ve bu yüzden havalimanlari ve ucak sirketleri para kazanamayacaklar. zaten ortalik low cost sirketleriyle doldu yani kazanclar azaldi. artik havalimani olmayan sehir kalmadi nerdeyse.
  • Allah Sayın Bakanımızdan ve dhmi genel müdürü Sayın birdaldan razı olsun Erzincanımıza yakışır bir havalimanını hizmete sunacaktır. Bu terminalle Erzincan Sivas Erzurum arasından sıyrılacak, yeni pist ve terminal binası inşaatı bitince uluslararası uçuşlarada acılıp doğuyu yurt dışına direkt seferlerle bağlıyacaktır. Bu arada pegasusaun yorumları altında yorum yapan Erzurumlu arkadaş nisan, mayıs, haziran aylarında Erzincan seferlerinin Erzuruma kaymasıyla Erzurum seferleri artar o zaman günde iki kere Pegasus olmasa bile Thy, Anadolujet, Sunexpres ucaklarına biner ve saçma sapan yorumlar yazmaz.
  • ARKADAŞ BİŞEYLERDEN ANLIYO AMA YANLIŞ BAKIYO.333 UÇAK SAYISI DOĞRUDUR AMA İYİ BAKARSA TOPLAM UÇAK OLDUĞUNU GÖRÜR.(SİVİL TİCARİ+ASKERİ+KARGO+ÖZEL) TİCARİ UÇAK SAYISI 252 DİR.DOLULUKTA GELEN UÇAĞIN TİPİNE GÖRE BAZEN %90 BAZEN %55-60 .30-40 YOLCUYLA GİDİLEN ÇOĞU YERDEN İYİDİR YANİ.ARKADAŞ EĞER ERZİNCANA YATIRIM YAPILMASINI SİNDİREMİYOSA O BAŞKA TABİ.
  • Belki dikkatlerden kaçmıştır vatan gazetesinin manşetinde ulaştırma bakanlığı erzincan bakanlığı diye hatta o mübarek topraklara hacılar gönderilmeli hatta havacılığn merkesi yapılmalıdır...
  • DHMİ Uçuş kontrol uçakları biraz rahatlar da asli görevlerini yapmaya vakit bulurlar belki...TCLAC ve TCLAD dediğiniz de akla Erzincan Havayolları Akla gelir...Hala beklesin RNAV Procedures...hala beklesin meydanların ILS leri....Bu ucaklar Kabineyi bakanları tasısın her gün....:)

Havaalanına dış hatlar terminali ile yeni bir pistin yapımı için 1 Nisanda çalışma başlatılacak.

İnşaat çalışmalarının 3 ay içerisinde tamamlanmasının planlandığı, bu dönemde havaalanının uçak trafiğine kapatılacağı belirtildi.

Yetkililer, nisan, mayıs ve haziran aylarında Erzincan Havaalanı’ndan yapılması planlanan uçak seferlerinin Erzurum Havalimanı üzerinden gerçekleştirileceğini bildirdi.

Erzincan Havaalanı kapatılıyor!

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Misafir ~ 14 yıl önce
terminal binası inşaatı zaten yazın başlamıştı, yeni bir şey değil, bütün havaalanlarında yenileme çalışmaları yapılıyor bu sadece erzincana has bir durum değil olayı farklı yerlere çekmeyin. piste yapılan iyileştirme de kaplamadan ibaret. yeni pist falan yapılmıyor. erzincan uçaklarına binerseniz Türkiye de ki havacılığın ne kadar geliştiğini görürsünüz % 80 % 90 doluluklarda uçan uçaklar onlar. Gözünüzü açıp etrafa bakıni sadece Erzincan da gelişmiyor sivil havacılık bütün Türkiye de gelişiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
BENCE BURDA BAKANIN OLMASI DAHA ETKİN.YANI YOLCU FELAN BAHANE....MARDİNDE HER UÇAK DOLU GİDİYOR.AMA GEL GELELİM PİSTTİ 2500METRE TERMİNAL BİNASIDA ÇOK KÜÇÜK.GÜNDE 3-4 UÇAK İNİP KALKIYOR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
213.ooo nüfuslu erzincan a dış hatlar terminali yapılıyor, 1.250.000- nüfuslu orgi gelecek bahara... giresun dan veya ordu dan bir ulaştırma bakanı çıkması lazım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ben işim gereği sık sık Erzincan'a gidiyorum. Her defasında da doluluk oranın yüksek seviyelerde olduğunu ve mevcut havaalınının gerçekten yetersiz olduğunu görüyorum. Bu işin Bakanla Müdürle alakası yok. İhtiyacı olan yere hizmet götüreceksin ki devlet olasın. Lütfen gereksiz yere tartışmaya girmeyelim. Kıskaçlık krizleri bizleri başarısızlığa sürükler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
3-5 defa bayram seyran diğer günler yüzde 50 ile uçuyor sizce birilerinin hiçmi desteği yok bursaya sivas kayseriye yüzde 85-90 ile uçuyorken kapandı erzincan kapanmadı bakanla müdürle alakalı olmasın ha ben olsam bende memleketime yapardım seminerleri toplantıları orda yaparım hatta birde uçuş okulu havacılıkla ilgili myo açarım :)))))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
arkadaslar yurdumuzda havalimanlari cogaldikca yolcu rakkamlari bölünecek ve bu yüzden havalimanlari ve ucak sirketleri para kazanamayacaklar. zaten ortalik low cost sirketleriyle doldu yani kazanclar azaldi. artik havalimani olmayan sehir kalmadi nerdeyse.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Allah Sayın Bakanımızdan ve dhmi genel müdürü Sayın birdaldan razı olsun Erzincanımıza yakışır bir havalimanını hizmete sunacaktır. Bu terminalle Erzincan Sivas Erzurum arasından sıyrılacak, yeni pist ve terminal binası inşaatı bitince uluslararası uçuşlarada acılıp doğuyu yurt dışına direkt seferlerle bağlıyacaktır. Bu arada pegasusaun yorumları altında yorum yapan Erzurumlu arkadaş nisan, mayıs, haziran aylarında Erzincan seferlerinin Erzuruma kaymasıyla Erzurum seferleri artar o zaman günde iki kere Pegasus olmasa bile Thy, Anadolujet, Sunexpres ucaklarına biner ve saçma sapan yorumlar yazmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ARKADAŞ BİŞEYLERDEN ANLIYO AMA YANLIŞ BAKIYO.333 UÇAK SAYISI DOĞRUDUR AMA İYİ BAKARSA TOPLAM UÇAK OLDUĞUNU GÖRÜR.(SİVİL TİCARİ+ASKERİ+KARGO+ÖZEL) TİCARİ UÇAK SAYISI 252 DİR.DOLULUKTA GELEN UÇAĞIN TİPİNE GÖRE BAZEN %90 BAZEN %55-60 .30-40 YOLCUYLA GİDİLEN ÇOĞU YERDEN İYİDİR YANİ.ARKADAŞ EĞER ERZİNCANA YATIRIM YAPILMASINI SİNDİREMİYOSA O BAŞKA TABİ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Belki dikkatlerden kaçmıştır vatan gazetesinin manşetinde ulaştırma bakanlığı erzincan bakanlığı diye hatta o mübarek topraklara hacılar gönderilmeli hatta havacılığn merkesi yapılmalıdır...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
DHMİ Uçuş kontrol uçakları biraz rahatlar da asli görevlerini yapmaya vakit bulurlar belki...TCLAC ve TCLAD dediğiniz de akla Erzincan Havayolları Akla gelir...Hala beklesin RNAV Procedures...hala beklesin meydanların ILS leri....Bu ucaklar Kabineyi bakanları tasısın her gün....:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000