08 Temmuz 2010, Perşembe 08:27:29

ERZİNCAN HAVAALANI HAVA TRAFİĞİNE AÇILIYOR

Pist inşaatı nedeniyle 01 Nisan 2010 tarihinde hava trafiğine kapatılan Erzincan Havaalanı 08 Temmuz 2010 tarihinde hava trafiğine açılacak.
  • erzincanlı değilim bu ilde görev yapıyorum ve kışın bile bindiğim uçak dolu idi,sizin seferde dolu olmayablir
  • antalya izmir istersen amerika ve uzaydanda gelsin.sen bakanın zoruyla gelen uçakları doldur önce
  • eskiden havaalanlarında bir tadilat olsa 2 sene beklenilirdi. şimdi bu havaalanı neredeyse 3 ayda bitti. öncelikle kısa sürede bitmesine kaynak aktaran dhmi'ye ve yapan firmaya çok teşekkürler. bu kadar kısa sürede bitmesi büyük bir başarı. teşekkürler
  • Yetkililerden ricam,lütfen açmak için açmayın,yaklaşma,iniş ve taxi için gereken bütün teçhizatlar,chartlar ve işaretlemeler yapılsın öyle açılsın.IST 05/23 gibi boş bir asfalt yol olarak,sırf açmış olmak için açılmasın.
  • Erzincanimiza hayirli ugurlu olsun. Ancak Izmirden Antalyadan ve Avrupadanda seferler isteriz. Turk Hava Yollarindan Anadolu jet den degil ama fark etmez yeterki sefer olsun da!!!!!
  • Ben bir Erzincanlı olarak Erzincanlı Ulaştırma bakanımızla gurur duyuyorum. Erzincanımız başta olmak üzere diğer illeimize yaptığı yatırımlardan dolayı kutluyorum. DHMİ genel müdürümüz Sayın Orhan Birdal'a ve Dhmi çalışanlarına cok teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun
Bölgenin önemli bir havaalanı konumunda bulunan ve yılda 127.030 yolcu, 1.667 adet uçak trafiğini ağırlayan Erzincan Havaalanında sürdürülen alt ve üst yapı çalışmalarıyla son yıllarda artan trafiğe cevap verilebilecek.

Alt yapı çalışmaları kapsamında yürütülen pist yenileme çalışmaları büyük ölçüde tamamlanmış olup; Erzincan Havaalanı 11-29 pisti hava trafiğine hizmet vermeye başlayacak. Pistin ilk ve son çeyreğini teşkil eden 400’er metrelik pist başları beton kaplama, kalan 2200 metrelik kısım ise uzun ömürlü ve pist frenleme katsayısı yüksek taşmastik asfalt kaplama olarak imal edildi.

Ayrıca, taksi yolları ve apronun tamamlanması için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.
ERZİNCAN HAVAALANI HAVA TRAFİĞİNE AÇILIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 14 yıl önce
erzincanlı değilim bu ilde görev yapıyorum ve kışın bile bindiğim uçak dolu idi,sizin seferde dolu olmayablir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
antalya izmir istersen amerika ve uzaydanda gelsin.sen bakanın zoruyla gelen uçakları doldur önce

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
eskiden havaalanlarında bir tadilat olsa 2 sene beklenilirdi. şimdi bu havaalanı neredeyse 3 ayda bitti. öncelikle kısa sürede bitmesine kaynak aktaran dhmi'ye ve yapan firmaya çok teşekkürler. bu kadar kısa sürede bitmesi büyük bir başarı. teşekkürler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yetkililerden ricam,lütfen açmak için açmayın,yaklaşma,iniş ve taxi için gereken bütün teçhizatlar,chartlar ve işaretlemeler yapılsın öyle açılsın.IST 05/23 gibi boş bir asfalt yol olarak,sırf açmış olmak için açılmasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Erzincanimiza hayirli ugurlu olsun. Ancak Izmirden Antalyadan ve Avrupadanda seferler isteriz. Turk Hava Yollarindan Anadolu jet den degil ama fark etmez yeterki sefer olsun da!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ben bir Erzincanlı olarak Erzincanlı Ulaştırma bakanımızla gurur duyuyorum. Erzincanımız başta olmak üzere diğer illeimize yaptığı yatırımlardan dolayı kutluyorum. DHMİ genel müdürümüz Sayın Orhan Birdal'a ve Dhmi çalışanlarına cok teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000