11 Aralık 2018, Salı 18:40:16

Ersoy kaptandan TALPA üyelerine mesaj

Türkiye Havayolu Pilotları Derneği'nin 16 Aralık tarihinde yapacağı olağan genel kurulu öncesinde sürpriz bir şekilde adaylığını açıklayan kaptan pilot Hüseyin Murat Ersoy'dan TALPA üyelerine video mesaj geldi.
  • Yeni nesil çalışkan işyapar bir ekip kurulmuş pırlantalara başarılar dilerim
  • O listeye bilal olmamış..Sırf ondan sebep oy vermeyen olur..
  • Ersoy kaptan varsa oylar direk beyaz’a
  • Herkes gibi yasam sartlarimizin duzelmesinden baska bi derdi olmayan yuzlerce pilottan biriyim. Ranttan anlamam. Bugune kadarki emekleri icin Ayhan kaptanimiza cok tesekkur ederim, ne yazik ki amacini niyetini ne yaptigini tam olarak bizlere ulastiramadi. Kartal kaptanimiz ve ekibini ben sahsen agresif buldum, tecrubelerimiz daha once kendisi ya da ekibindeki hocalarimizla ucan arkadaslarimiza ait, cok olumlu degil. Murat ersoy kaptanim ve ekibindeki hocalarimiz daha once de ogretmenligimizi yapmis ve yillardir gercekten ne zaman ihtiyac duysak yanimizda olan/olmasini istedigimiz abilerimiz oldu. Ben ve pek cok arkadasim oylarimizi Murat kaptanimiza vermeye karar verdik. Insallah hakkimizda hayirlisi olur, dogru olani seceriz. Tum abi ve kardeslerime saygilarimi sunar, emniyetli ucuslar dilerim.
  • Hepsi saygı duyulacak isimler umarım güzel işler başarabilirler saygılarımla ..
  • Söyleyince kızıyorsunuz o yüzden otopark tayfası demeyeceğim, şunu soracağım "TALPA SEN NE İŞ YAPARSIN?" Bu kadar adam TALPA dan sıfat alsa ne olacak, nelerine yarayacak? Yani ne yapar bu kadar adam, ne olur bu mübarek yerde herkes TALPA yönetimine girmeye çalışıyor. Harbiden, TALPA SEN NE YAPARSIN?
  • Mehmet yoksa bizde yokuz
  • unstick time kaldırıldı, ofise hediye ucus kredisi, boeingciler airbus a gelebiliyor. kendi tiplerini bile istemiyorlar. bu dolaplara dur diyecek liste var mı?
  • Liste beyaz degil 737 olmus resmen. 30 kisiden 2-3 77ci, 2-3 Airbus serpistirmisler araya. Hic homojen olmamis malesef, diger listeler de tarafli olmasin ama bu liste olmamis. -1...
  • Yeni Yil ile yeni havalimani ile otopark valeligine son veriliyor Gelirin buyuk kismi gidecek

Türkiye Havayolu Pilotları Derneği (TALPA) üyeleri 16 Aralık tarihinde 11'inci Olağan Genel Kurulu için toplanarak yeni başkanını belirtleyecek.

TALPA'nın yapacağı olağan genel kurul öncesinde sürpriz bir şekilde adaylığını açıklayan kaptan pilot Hüseyin Murat Ersoy, TALPA üyelerine video mesaj gönderdi.

Kaptan Ersoy'un Beyaz Liste ile yarışacağı genel kurul için üyelere gönderilen videoda şu mesaja yer verildi: "TALPA'da seçimler yaklaşıyor. Meslek hayatında yanında olması gereken TALPA'nın tekrar yapılanmasını, pilotlaırn tüm sorunlarına çözüm üretmesini, yenilikçi ve samimi bir TALPA olmasını istemez misin? Beyaz listede birlik olalım. Gücümüz birliğimiz."

Öte yandan bu Pazar günü yapılacak olağan genel kurulda çoğunluk sağlanamazsa üyeler 25 Aralık tarihinde yeniden toplanacak.





Ersoy kaptandan TALPA üyelerine mesaj

Yorumlar Tüm Yorumlar (44)

Nihayet ~ 5 yıl önce
Yeni nesil çalışkan işyapar bir ekip kurulmuş pırlantalara başarılar dilerim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Olmamış ~ 5 yıl önce
O listeye bilal olmamış..Sırf ondan sebep oy vermeyen olur..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yigit ~ 5 yıl önce
Ersoy kaptan varsa oylar direk beyaz’a

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Onur ~ 5 yıl önce
Herkes gibi yasam sartlarimizin duzelmesinden baska bi derdi olmayan yuzlerce pilottan biriyim. Ranttan anlamam. Bugune kadarki emekleri icin Ayhan kaptanimiza cok tesekkur ederim, ne yazik ki amacini niyetini ne yaptigini tam olarak bizlere ulastiramadi. Kartal kaptanimiz ve ekibini ben sahsen agresif buldum, tecrubelerimiz daha once kendisi ya da ekibindeki hocalarimizla ucan arkadaslarimiza ait, cok olumlu degil. Murat ersoy kaptanim ve ekibindeki hocalarimiz daha once de ogretmenligimizi yapmis ve yillardir gercekten ne zaman ihtiyac duysak yanimizda olan/olmasini istedigimiz abilerimiz oldu. Ben ve pek cok arkadasim oylarimizi Murat kaptanimiza vermeye karar verdik. Insallah hakkimizda hayirlisi olur, dogru olani seceriz. Tum abi ve kardeslerime saygilarimi sunar, emniyetli ucuslar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saygı ~ 5 yıl önce
Hepsi saygı duyulacak isimler umarım güzel işler başarabilirler saygılarımla ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kolpa ~ 5 yıl önce
Söyleyince kızıyorsunuz o yüzden otopark tayfası demeyeceğim, şunu soracağım "TALPA SEN NE İŞ YAPARSIN?" Bu kadar adam TALPA dan sıfat alsa ne olacak, nelerine yarayacak? Yani ne yapar bu kadar adam, ne olur bu mübarek yerde herkes TALPA yönetimine girmeye çalışıyor. Harbiden, TALPA SEN NE YAPARSIN?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aksoyek nerede ~ 5 yıl önce
Mehmet yoksa bizde yokuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cpt. ~ 5 yıl önce
Aksoyek in isminin cıkarılması cok isabetli olmuş.
Ok ~ 5 yıl önce
Mahsuru yok
DOLAP ~ 5 yıl önce
unstick time kaldırıldı, ofise hediye ucus kredisi, boeingciler airbus a gelebiliyor. kendi tiplerini bile istemiyorlar. bu dolaplara dur diyecek liste var mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Apuser ~ 5 yıl önce
Liste beyaz degil 737 olmus resmen. 30 kisiden 2-3 77ci, 2-3 Airbus serpistirmisler araya. Hic homojen olmamis malesef, diger listeler de tarafli olmasin ama bu liste olmamis. -1...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne fark eder ~ 5 yıl önce
Ne fark eder.keşke afrika içinde liste 737 olmuş diyebilseniz siz airotobüscüler
Tip ~ 5 yıl önce
Pilotlar derneği bu, uçak tipi derneği degil
31.12.2018 ~ 5 yıl önce
Yeni Yil ile yeni havalimani ile otopark valeligine son veriliyor Gelirin buyuk kismi gidecek

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000