18 Aralık 2012, Salı 09:05:31

EROĞLU'NDAN DİREKT UÇUŞ AÇIKLAMASI

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, dünyanın Kıbrıs'ta iki halkın bir arada yaşayabileceğine ilişkin farklı bir bakış açısı geliştirmesinin bu gerçeği görebilmelerine imkan sağlayabileceğini söyledi.
  • Sayın Cumhurbaşkanı sendikacılara söylesin direk sefer yapacak havayolu bulur onlar. Nasıl olsa KTHY nı batırmayı becerdiler direk uçuşda başlatırlar.
  • Yalan inanmayın havayolumuzu bile batırdılarda direkt uçuş olacak sizce? Onu bırakın artık KTHY yok ama yeni bir havayolunda olmaycak :S

Eroğlu ayrıca İslam Ülkeleri İşbirliği Teşkilatı'nın toplantılarda verdiği desteği gerçekte göremediklerini belirterek kuruluşa sitem etti.

Artık övücü sözler yerine daha bariz destek görmek istediklerini belirten Eroğlu, "Bize ambargo uygulayan Avrupa Birliği ama maalesef siz de buna uyuyorsunuz. Mesela Azerbaycan'a bir sefer yaptık ikincisini yapamadık. İran'a bir sefer yaptık ikincisini yapamadık. Dolayısıyla bu direk uçuşların başlatılması yönünde sizin adım atmanız gerekir" ifadesini kullandı.

EROĞLU'NDAN DİREKT UÇUŞ AÇIKLAMASI

Yorumlar

Sendika ~ 11 yıl önce
Sayın Cumhurbaşkanı sendikacılara söylesin direk sefer yapacak havayolu bulur onlar. Nasıl olsa KTHY nı batırmayı becerdiler direk uçuşda başlatırlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KTHY ~ 11 yıl önce
Yalan inanmayın havayolumuzu bile batırdılarda direkt uçuş olacak sizce? Onu bırakın artık KTHY yok ama yeni bir havayolunda olmaycak :S

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000