22 Eylül 2018, Cumartesi 16:06:58

Erdoğan: "Hayallerimizin peşinden giderek başardık"

Erdoğan, Türkiye Teknoloji Takımı (T3) Vakfı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen, TEKNOFEST'te düzenlenen törene katıldı.
  • O değilde en geç kasım 2017 de AB ye giriyorduk. Bakanları boyle bi açıklama yapmıştı. Hahahah. Şimdi vizesiz Rusyaya bile giremiyoruz.
  • Kıyafet var ya,hiç yakışmamış söyleyim. One öyle her haiz olmadığı boş kalıcak bölümlere cb forsu koymuşlar. Kim giydiriyorsa bi hizaya gelsin
  • Oy için açılım ayağına teröristlerin ayağına hakim gönderdik,elele meydanlarda şarkılar söyledik,Oslo'da onlarla görüşen şerefsizdir sonra görüştük ne var bunda dedik,Barzani'yi askeri törenle karşıladık,paçavrasını göndere çektirdik,askerliği parayla sattık, Yahudi ödülü aldık,onlara karşı açılan Mavi Marmara davasını geri çektik,giderken bana mı sordular dedik,Bop'un eşbaşkanı benim,Amerikan askerleri için dua ediyorum dedik,ne idüğü belirsiz Suriyelileri ülkemize soktuk,memlekette satılmadık,özelleştirilmedik hiçbir yer bırakmadık,saman,et,nohut vs ithalatın,dış borcun rekor kırmasını umursamadık,ülkemiz aleyhine ne varsa yapan ülkelere boyuna iş,ihale verdik,vatandaşlarını kimlikleriyle ülkemize sokup,9 ay kalıp,vergisiz ev,arsa almalarına izin verdik,insanlarımızı birbirine düşman ettik,milleti şuralı,buralı,şucu bucu diye ayırdık,dindar ve kindar nesil yetiştirdik,millete koyanlara ihaleler saçtık,eğitimi mahfettik,suç patladı,ordu,polis,adalet,güvenliği rezil hale getirdik,devletin ağırlığını bitirdik,alnı secdeye değen kardeşlerimizi önce şımarttık,ne istediler de vermedik sonra foyaları ortaya çıkınca kandırıldık dedik,torpili,hemşehriciliği,kul hakkı yemeyi sıradan birşey haline getirdik,döviz,faiz fırladı,ekonomik kaos'a girdik,işsizlik,kapanan firmalar,hayat pahalılığı her geçen gün arttı,uyarıları dinlemedik,masala devam ettik,kriz mriz yok manipülasyon dedik,bakan yaptığımız damadın kamuda 60 milyar tl tasarruf yapacağız demesine rağmen itibardan tasarruf olmaz dedik bu krizde 500 ? civarına özel vip uçak aldık,sözde yerli ve milli helikopter,uçak,araba vs yaptık,baktık koltuk sallanıyor, Türklük faşistliktir,Türk demeyelim,milliyetçiliği ayaklar altına aldık gibi sözlerimizi unutup bir anda Türk ve milliyetçi olduğumuz ! aklımıza geldi,bu kadar olaya rağmen,necip milletimizin de oylarıyla hamdolsun başkan da olduk, hakikaten hayallerimizin peşinden koşarak başardık !
  • Yeni havalimanında kullanılan teknolojiyi övüyorsun da kablo, elektronik aksamlar, ekipmanlar, araçlar vs alman malı. Almanya'yı mı yoksa parayı bastırıp onlardan aldığımız icatları kullanacağımız için kendimizi mi övüyorsun acaba? Sayenizde eğitim iyice bitti, insanlar birbirine düşman oldu, yetişmiş insanlar ülkelerinden kaçırıldı bu kafayla mı teknoloji'de çığır açıp, icat yapacağız? Ayrıca Türk diye bir şey yoktur, milliyetçiliği ayaklar altına aldık vs diyen birinin şimdi birilerine hoş görünmek ve koltuk için Kızıl Elma'dan bahsetmesi de tam bir trajikomedi.
  • hayal hhahahha
  • Ülkenin anası ağlıyo hiç bişey yokmuş gibi herşey güllük gülüstanlık gibiymiş gibi bide uçak uçuruyoruz abd nin mallarını tanıtıyoruz.
  • Fetö kazandırdın, bir sürü VIP uçak, saraylar, duble yollar, beton yığınları, ödemesi devlet garantili ve dolar ücretli tünel ve köprüler, falan fişman. Büyük başarı, büyük usta, master taşeron.
  • Hayaller yüzde 40 , gerçekler 9.17
  • Kendi ucaklarimiza Bakim yapmayi ve dolar in 9 kurus olmasini halal ediyorum
  • Yuzde 0 hayal ediyorum. Her gecen gun sartlar, gida, yonetim-idare, kilik kiyafet, istirahat sureleri, maas vs.. Kotuye gidiyor. Dolar artti herseye zam ama tgsye hic birsey yok. Celebi bile 4. Ikramiyeyi vermeye basladi bizde nerdeyse kaldiracaklar. Yemek yemeye zaman yok. Kumanyayla idare et diyorlar. Biz feda dedikce onlar vefa diyemiyor. Ucaklari emniyetli kapatamiyoruz cunku surekli sefler ve occ baski yapiyor sonra erken kapama parasi oduyor tk. Ama yonetim yapilan kazalardan dolayi bize vermiyor o paralari. Az adamla cok ise devam. Liyakatsiz torpilli adamlari getirirsen basa olacagi bu. Bugun tazminatlarimizi verseler herkes isten cikacak. Neyse cok doluyum. Ilker bey okur mu acaba :/

Erdoğan, Türkiye Teknoloji Takımı (T3) Vakfı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen, TEKNOFEST'te düzenlenen törene katıldı.

Burada konuşan Erdoğan, TEKNOFEST'in ülkeye ve gençlere hayırlı olmasını dileyerek Türkiye'nin 'Milli Teknoloji Hamlesi'nin sembolü olarak gördükleri bu etkinliğin  düzenlenmesinde emeği geçenleri tebrik ederek, katıldıkları teknoloji yarışmalarında ödül alan gençleri de kutladı.

Bu tür etkinliklerin gençlere her alanda teknolojiyi sevdireceğine ve teknoloji geliştirme süreçlerine katkı sağlamaya yönelteceğine inandığını vurgulayan Erdoğan, "Günümüz dünyasında gerçek anlamda bağımsızlığın birinci şartı, teknolojiyi tasarlayan, geliştiren, üreten ve ihraç eden ülke konumuna ulaşmaktır. Teknoloji konusunda sadece kullanıcı olarak kaldığımız sürece hiçbir alanda özgürlüğümüzü garanti altına alamayız. Son yıllarda yaşadığımız her hadise, özellikle bizlere bazı uyarılar yapıyor." diye konuştu.

"İlk aşama hayal edebilmektir"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu bakımdan atacakları adımların, bu alandaki yatırımların, teknolojinin tüm alanlarında en önlerde olmaları gerektiğini gösterdiğini dile getirerek, şunları kaydetti:

"Her yenilik gibi teknolojik gelişmelerin de ilk aşaması hayal edebilmektir. Bizim milletimiz bu bakımdan gerçekten çok ileri bir seviyededir. Ecdadımız asırlar boyunca hep daha ileriyi, daha fazlasını hayal etmiş, bunun peşinden gitmiş, mücadelesini vermiş ve çoğunlukla da hedefine ulaşmıştır. 'Kızıl Elma' diye ifade ettiğimiz ufkun ötesindeki hedeflerimiz hep yenilenmiştir. Ne zaman hayal etmeyi bıraktıysak işte o zaman gerilemeye başladık. Biz de Türkiye'ye ne kazandırdıysak, hep hayallerimizin peşinden giderek başardık."

"Milli Teknoloji Hamlesi" ve TEKNOFEST'in bu noktada kendileri için bir sıçrama vesilesi olmasını dileyen Erdoğan, gençleri yeniden büyük hayaller kurmaya teşvik etmesini umduğunu söyledi.

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları kaydetti:

"Ülkemizin 'Milli Teknoloji Hamlesi'nin başarıya ulaşması, teknoloji üreten bir toplum haline dönüşmemizle mümkündür. Festivalimize ülkemizin dört bir yanından gelen binlerce gencimizi ve diğer katılımcılarımızı işte bu  hedeflere ulaşmayı sağlayacak potansiyelimizin örnekleri olarak görüyorum. 'Milli Teknoloji Hamlesi' doğrultusundaki tüm çalışmaları, Cumhurbaşkanlığı ve ilgili tüm kurumlar olarak sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte desteklemekte kararlıyız. Sadece bu etkinliğin düzenlendiği şu havalimanı bile ülkemizin teknoloji konusundaki vizyonunun en somut ifadesidir. Hezarfen'in, Ali Kuşçu'nun, Uluğ Bey'in başlattıkları hamleyi işte bu gün burada yeni havalimanımızda çok farklı bir yere taşıyoruz. Yıllardır başka yerlerdeki gösterilerini hayranlıkla izlediğimiz pek çok etkinlik, artık ülkemizde düzenleniyor. "

 

Erdoğan: "Hayallerimizin peşinden giderek başardık"

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

Realite ~ 6 yıl önce
O değilde en geç kasım 2017 de AB ye giriyorduk. Bakanları boyle bi açıklama yapmıştı. Hahahah. Şimdi vizesiz Rusyaya bile giremiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dngn ~ 6 yıl önce
Kıyafet var ya,hiç yakışmamış söyleyim. One öyle her haiz olmadığı boş kalıcak bölümlere cb forsu koymuşlar. Kim giydiriyorsa bi hizaya gelsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
başarı !!! ~ 6 yıl önce
Oy için açılım ayağına teröristlerin ayağına hakim gönderdik,elele meydanlarda şarkılar söyledik,Oslo'da onlarla görüşen şerefsizdir sonra görüştük ne var bunda dedik,Barzani'yi askeri törenle karşıladık,paçavrasını göndere çektirdik,askerliği parayla sattık, Yahudi ödülü aldık,onlara karşı açılan Mavi Marmara davasını geri çektik,giderken bana mı sordular dedik,Bop'un eşbaşkanı benim,Amerikan askerleri için dua ediyorum dedik,ne idüğü belirsiz Suriyelileri ülkemize soktuk,memlekette satılmadık,özelleştirilmedik hiçbir yer bırakmadık,saman,et,nohut vs ithalatın,dış borcun rekor kırmasını umursamadık,ülkemiz aleyhine ne varsa yapan ülkelere boyuna iş,ihale verdik,vatandaşlarını kimlikleriyle ülkemize sokup,9 ay kalıp,vergisiz ev,arsa almalarına izin verdik,insanlarımızı birbirine düşman ettik,milleti şuralı,buralı,şucu bucu diye ayırdık,dindar ve kindar nesil yetiştirdik,millete koyanlara ihaleler saçtık,eğitimi mahfettik,suç patladı,ordu,polis,adalet,güvenliği rezil hale getirdik,devletin ağırlığını bitirdik,alnı secdeye değen kardeşlerimizi önce şımarttık,ne istediler de vermedik sonra foyaları ortaya çıkınca kandırıldık dedik,torpili,hemşehriciliği,kul hakkı yemeyi sıradan birşey haline getirdik,döviz,faiz fırladı,ekonomik kaos'a girdik,işsizlik,kapanan firmalar,hayat pahalılığı her geçen gün arttı,uyarıları dinlemedik,masala devam ettik,kriz mriz yok manipülasyon dedik,bakan yaptığımız damadın kamuda 60 milyar tl tasarruf yapacağız demesine rağmen itibardan tasarruf olmaz dedik bu krizde 500 ? civarına özel vip uçak aldık,sözde yerli ve milli helikopter,uçak,araba vs yaptık,baktık koltuk sallanıyor, Türklük faşistliktir,Türk demeyelim,milliyetçiliği ayaklar altına aldık gibi sözlerimizi unutup bir anda Türk ve milliyetçi olduğumuz ! aklımıza geldi,bu kadar olaya rağmen,necip milletimizin de oylarıyla hamdolsun başkan da olduk, hakikaten hayallerimizin peşinden koşarak başardık !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Göztepeli ~ 6 yıl önce
Çok güzel özetlemişsiniz..Yatıp kalkıp dua etsinler ortada muhalefet diye bir şey yok.
Göztepeli ~ 6 yıl önce
Çok güzel özetlemişsiniz..Yatıp kalkıp dua etsinler ortada muhalefet diye bir şey yok.
Teknoloji ? ~ 6 yıl önce
Yeni havalimanında kullanılan teknolojiyi övüyorsun da kablo, elektronik aksamlar, ekipmanlar, araçlar vs alman malı. Almanya'yı mı yoksa parayı bastırıp onlardan aldığımız icatları kullanacağımız için kendimizi mi övüyorsun acaba? Sayenizde eğitim iyice bitti, insanlar birbirine düşman oldu, yetişmiş insanlar ülkelerinden kaçırıldı bu kafayla mı teknoloji'de çığır açıp, icat yapacağız? Ayrıca Türk diye bir şey yoktur, milliyetçiliği ayaklar altına aldık vs diyen birinin şimdi birilerine hoş görünmek ve koltuk için Kızıl Elma'dan bahsetmesi de tam bir trajikomedi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hayal ~ 6 yıl önce
hayal hhahahha

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.... ~ 6 yıl önce
Ülkenin anası ağlıyo hiç bişey yokmuş gibi herşey güllük gülüstanlık gibiymiş gibi bide uçak uçuruyoruz abd nin mallarını tanıtıyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne kazandırdın ~ 6 yıl önce
Fetö kazandırdın, bir sürü VIP uçak, saraylar, duble yollar, beton yığınları, ödemesi devlet garantili ve dolar ücretli tünel ve köprüler, falan fişman. Büyük başarı, büyük usta, master taşeron.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknik ~ 6 yıl önce
Hayaller yüzde 40 , gerçekler 9.17

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy teknik ~ 6 yıl önce
Kendi ucaklarimiza Bakim yapmayi ve dolar in 9 kurus olmasini halal ediyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS ~ 6 yıl önce
Yuzde 0 hayal ediyorum. Her gecen gun sartlar, gida, yonetim-idare, kilik kiyafet, istirahat sureleri, maas vs.. Kotuye gidiyor. Dolar artti herseye zam ama tgsye hic birsey yok. Celebi bile 4. Ikramiyeyi vermeye basladi bizde nerdeyse kaldiracaklar. Yemek yemeye zaman yok. Kumanyayla idare et diyorlar. Biz feda dedikce onlar vefa diyemiyor. Ucaklari emniyetli kapatamiyoruz cunku surekli sefler ve occ baski yapiyor sonra erken kapama parasi oduyor tk. Ama yonetim yapilan kazalardan dolayi bize vermiyor o paralari. Az adamla cok ise devam. Liyakatsiz torpilli adamlari getirirsen basa olacagi bu. Bugun tazminatlarimizi verseler herkes isten cikacak. Neyse cok doluyum. Ilker bey okur mu acaba :/

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kesin okur ~ 6 yıl önce
Birazdan ozluk haklariniz duzelir

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000