17 Aralık 2017, Pazar 17:50:02

Erdoğan: "Havalimanı 2020'de hizmete açılacak"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karaman'da havalimanının 2020 yılında hizmete açılacağını söyledi.
  • YAzıktır paralara. Bu nasıl bir israftır. Karamanın nüfusu ne ? Eskiden karaman mı vardı. Konyanın ilçesi idi. Yine aynen devam etsin işte.
  • sadece istanbula yatırım yapıor derler, memlekete yaparsın inşaatçı derler koyun derler makarna derler, dolayısıyla onlar der reiz yapar, karamana hayırlı olsun memeleketi geliştirmeye devam.
  • Onca yere boş yere yapılırken asıl Karaman gibi göç alan ve sanayi şehri olan Karamana daha da önce havalimanı yapılmalıydı. Geç kalınmış bir proje hatta. Çokça gurbetçisi vardır. Konya yolcularının büyük bölümü Karaman'a geçiş yapmaktadır.
  • mersin'de havalimanı yok. 2 milyonluk şehir.
  • KARAMAN-KONYA 1,5 SAAT INSAFSIZ MISINIZ? NE GEREK ?
  • Allah aşkına Karaman'da havaalanı olsa ne olmasa ne. Haftada en fazla bir THY İstanbul kalkışlı iner bir de Pegasus. Onun haricinde 6 gün boş kalacak. Turistik desen o da yok. Şunlara yatırım yapacağınıza orada bir fabrika açın daha mantıklı
  • öncelikle ruslara çaktıgınız püskevitlerden bahsetseniz nasıl olur...piskevit fabrikalara ne oldu? aç gözlülük ve para hırsı karamanın koyunu oluverdi...
  • İşsizlik %20 yi geçmiş istihdam yaratılmamış, döviz fırlamış, gelire göre en pahalı araba, benzin, doğalgaz vs burada, yatırımların çoğu göçün önlenmediği marmara'ya yapılıyor, yolsuzluk, hırsızlık, hak yeme, haksızlık, adaletsizlik, suç almış yürümüş bu ülkeyi bu hale getirenler hala tribünlere oynuyorlar havaalanı, yol vs yapmakla ileri gideceģimizi sanan millet de hala şakşaklıyor,oy veriyorlar. Yüce Allah bu millete acısın diyeceğim de akıl vermiş, oku demiş millet de makarnaya, kömüre kanmasın.
  • Insallah. Cok akili ve zeki insan. Sonuna kadar erdogan. Allah onu korusun. Tek din tek vatan tek bayrak!
  • Yeterki insaat olsun

Karaman'da toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Karamanlı Lütfi efendi, Kalkınma Bakanı ya, planları içine onu da sokuşturdu. Hükümetimiz de atılacak bu adımı Karaman'da da gerçekleştirecek, inşallah Karamanımıza da uçakla ineceğiz. 2020 yılında hizmete açmayı planlıyoruz" dedi.

Toplu açılış töreninde konuşan Erdoğan'ın açıklamaları şu şekilde:

"Bugün açılışını yaptığımız 170 kalem eser ve hizmet şehrimize hayırlı olsun. Karaman'ın içinde yeni yeni şehirler kuruyoruz. Çünkü Karaman adeta göç alan bir ilimiz. Sanayileşmede yeni adımlar atıyoruz. Ermenek Devlet Hastanesi'nin ek binasının, Kazım Karabekir Hastanesi'nin ve diğer tesislerin açılışını bugün gerçekleştiriyoruz. 2000 konut daha hazırlanıyor. Yakında onlar da teslim edilecek. Hepsi satıldı. Artık Karaman çekim şehri oldu. Burada işsizlik yok. Bak, nereden nereye?

Ulaştırmada sizlerin gayet yakından bildiği Konya-Karaman yolu, Karaman-Mersin sınırı yolu, Karaman-Ermenek yolu gibi çok önemli bölünmüş yol projelerinin resmi açılışlarını da bugün yapıyoruz. Karaman belediyemizin yaptığı birçok yatırımlar var. Parklar, çevre düzenlemeleri, çeşitli hizmet binalarını da bugün resmen açıyoruz.

Karaman Anadolu'nun ortasına sıkışıp kalacak bir şehir değildir. Karaman'ı il yaptılar ama onu şanına yaraşır hizmetlere kavuşturamadılar. Eski rakamla 12 katrilyon, bu yatırımla Karaman'ın önünü açtık.

Karamanlı Lütfi efendi, Kalkınma Bakanı ya, planları içine onu da sokuşturdu. Hükümetimiz de atılacak bu adımı Karaman'da da gerçekleştirecek, inşallah Karamanımıza da uçakla ineceğiz. 2020 yılında hizmete açmayı planlıyoruz."

Erdoğan: "Havalimanı 2020'de hizmete açılacak"

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

İsraf ~ 6 yıl önce
YAzıktır paralara. Bu nasıl bir israftır. Karamanın nüfusu ne ? Eskiden karaman mı vardı. Konyanın ilçesi idi. Yine aynen devam etsin işte.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eşit ~ 6 yıl önce
sadece istanbula yatırım yapıor derler, memlekete yaparsın inşaatçı derler koyun derler makarna derler, dolayısıyla onlar der reiz yapar, karamana hayırlı olsun memeleketi geliştirmeye devam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eşit ~ 6 yıl önce
Daha Türkçe yok bir de acayip yorum var. Koyunluk doğrudur. Makarna da doğru hatta siz fazla yemişsiniz. Reisi bile yazamamışsınız. Yazık size. Allah ıslah etsin.
karamanlı ~ 6 yıl önce
Onca yere boş yere yapılırken asıl Karaman gibi göç alan ve sanayi şehri olan Karamana daha da önce havalimanı yapılmalıydı. Geç kalınmış bir proje hatta. Çokça gurbetçisi vardır. Konya yolcularının büyük bölümü Karaman'a geçiş yapmaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mersin ~ 6 yıl önce
mersin'de havalimanı yok. 2 milyonluk şehir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KONYA ~ 6 yıl önce
KARAMAN-KONYA 1,5 SAAT INSAFSIZ MISINIZ? NE GEREK ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ISRAF ~ 6 yıl önce
BUNUN ADI DÜPEDÜZ ISRAF... 1,5 SAATLIK MESAFEDE ZATEN AKTIF BIR ALAN VAR KONYA...
KPT ~ 6 yıl önce
70 Km., 1 saat. Zafer Meydanı gibi boş yatırım, israf.
İsraf beyinli ~ 6 yıl önce
Karamandaki adam neden 1,5 saat çeksin ? Aynı mantık mersin adana mersindeki insan uçağa binmek için 1.3 saat yol gidiyor uçaktan iniyor evine gidecek indiği uçak adanadan istanbula gidiyor adam hala serviste mersine girmemiş oluyor boş konuşma
Gereksiz, israf ~ 6 yıl önce
Allah aşkına Karaman'da havaalanı olsa ne olmasa ne. Haftada en fazla bir THY İstanbul kalkışlı iner bir de Pegasus. Onun haricinde 6 gün boş kalacak. Turistik desen o da yok. Şunlara yatırım yapacağınıza orada bir fabrika açın daha mantıklı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kara men ~ 6 yıl önce
öncelikle ruslara çaktıgınız püskevitlerden bahsetseniz nasıl olur...piskevit fabrikalara ne oldu? aç gözlülük ve para hırsı karamanın koyunu oluverdi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazık ~ 6 yıl önce
İşsizlik %20 yi geçmiş istihdam yaratılmamış, döviz fırlamış, gelire göre en pahalı araba, benzin, doğalgaz vs burada, yatırımların çoğu göçün önlenmediği marmara'ya yapılıyor, yolsuzluk, hırsızlık, hak yeme, haksızlık, adaletsizlik, suç almış yürümüş bu ülkeyi bu hale getirenler hala tribünlere oynuyorlar havaalanı, yol vs yapmakla ileri gideceģimizi sanan millet de hala şakşaklıyor,oy veriyorlar. Yüce Allah bu millete acısın diyeceğim de akıl vermiş, oku demiş millet de makarnaya, kömüre kanmasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sosyal Devlet ~ 6 yıl önce
Almanyada,genelde Avrupada kömür,makarna olmadığı için sokaklar,metrolar sefil farelerle dolu.
G ~ 6 yıl önce
Insallah. Cok akili ve zeki insan. Sonuna kadar erdogan. Allah onu korusun. Tek din tek vatan tek bayrak!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
G ~ 6 yıl önce
Fazla makarna yemeyin. Düşünme yeteneğini kaybetmişiniz. Tek din ne demek ? Bayrak lafını sizler pek kullanmazsınız. Atatürk severlerin lafıdır o. Onu da çalmayın bari. Vatan da MHP nindir. Kısaca size ait hiç bir slogan yok burada.
G ~ 6 yıl önce
Zzzzzz sinek git kulagimin dibinden. Tek din tek vatan tek bayrak nokta.
Insaat ~ 6 yıl önce
Yeterki insaat olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000