19 Haziran 2017, Pazartesi 14:17:51

Erdizer kaptanın cenazesi ne zaman defnedilecek?

Pegasus Havayolları'na kaptan pilot olarak görev yapan Ümit Erdizer hayatını kaybetmişti. Erdizer'in cenaze programı belli oldu.
  • Hocam Nur icinde yat ...Mekanin Cennet olsun...Allah ailene ve sevdiklerine sabir versin.
  • ölüm sana hiç yazışmadaki melek abim :( seni hiç unutmayı caz allahtan rahmet eylesin mekanı cennet olsun...
  • Canım Hocam,Mekanın Cennet olsun...
  • Pegasus'a dünyadan bir haber adım atmıştım.. 200 saatlik tecrübemizle kendimizi bir halt zannederken, Erdizer Kaptan ile tanışma hatta, Ne olduğunu anlamayadan dünyanın bir ucunda tam bir ay base yapma Şeref'ine sahip oldum.. 4.uçak tipim 5.şirketim..iniş,kalkış alet uçuşudur..hatta kime neye nasıl davranılır hepsini senden öğrendim hocam..Nur içinde yat.. Seni az çok tanıyorsam burda yazılanlarına pek tınlamayacağından Eminim! kendine iyi bak..
  • canım abim sırdaşım. yaktın beni. her sahip olduğum seyde bir izin var. cumlelerimde bile... seni cok ama cok seviyorum abim caaanim. sen guzel güzel uyu elbet bi gun görüşücez.
  • Dünyalar iyisi güzel insan, mekanın cennet olsun, unutmayacağız...
  • Ölüm sana yakışmadı be aslanım. Bak herkes sevmiş seni.Ne mutlu sana. Toprağın bol olsun.
  • Allah rahmet eylesin,topragi bol olsun,cok degerli bir insandi
  • Bu aralar tecrubeli kaptanlari birer birer yitiriyoruz. Mevsim olarak kalp problemi olan kisilerin risk altinda oldugu gunler. Lutfen en ufak bir suphede gidip ciddi bir tetkik yaptirin, tamam aldigimiz nefes sayili kabul ama, once tedbir, takdir Hekim ve Hakim olan Allah'in.
  • Guzel insan aramizdan gitti, ama ardindan hep iyi seyler soylenip gitmia helal olsun, boyle havaci boyle hoca boyle pilot olunmasi lazim, simdi bi durup dusunun boyle anilmakmi istersiniz yoksa baska turlumu, mekanin cennet olsun ..

Pegasus Havayolları'nda kaptan pilot olarak görev yapan Ümit Erdizer, Sabiha Gökçen Havalimanı'nda eşini beklediği sırada kalp krizi geçirmiş ve yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti.

Erdizer kaptanın cenazesinin 20 Haziran Salı günü (yarın) Pendik Dumankaya 15 Temmuz Camii'nde kılınacak öğle namazına müteakip Tuzla Şifa Mezarlığı'nda toprağa verileceği öğrenildi.

AirportHaber olarak, merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Erdizer kaptanın cenazesi ne zaman defnedilecek?

Yorumlar Tüm Yorumlar (52)

ismail.Ada ops ~ 7 yıl önce
Hocam Nur icinde yat ...Mekanin Cennet olsun...Allah ailene ve sevdiklerine sabir versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HÜLYA S. ~ 7 yıl önce
ölüm sana hiç yazışmadaki melek abim :( seni hiç unutmayı caz allahtan rahmet eylesin mekanı cennet olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gündüz ~ 7 yıl önce
Canım Hocam,Mekanın Cennet olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EY. ~ 7 yıl önce
Pegasus'a dünyadan bir haber adım atmıştım.. 200 saatlik tecrübemizle kendimizi bir halt zannederken, Erdizer Kaptan ile tanışma hatta, Ne olduğunu anlamayadan dünyanın bir ucunda tam bir ay base yapma Şeref'ine sahip oldum.. 4.uçak tipim 5.şirketim..iniş,kalkış alet uçuşudur..hatta kime neye nasıl davranılır hepsini senden öğrendim hocam..Nur içinde yat.. Seni az çok tanıyorsam burda yazılanlarına pek tınlamayacağından Eminim! kendine iyi bak..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
S.A ~ 7 yıl önce
canım abim sırdaşım. yaktın beni. her sahip olduğum seyde bir izin var. cumlelerimde bile... seni cok ama cok seviyorum abim caaanim. sen guzel güzel uyu elbet bi gun görüşücez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cengo ~ 7 yıl önce
Dünyalar iyisi güzel insan, mekanın cennet olsun, unutmayacağız...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cengiz öziş ~ 7 yıl önce
Ölüm sana yakışmadı be aslanım. Bak herkes sevmiş seni.Ne mutlu sana. Toprağın bol olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havaci ~ 7 yıl önce
Allah rahmet eylesin,topragi bol olsun,cok degerli bir insandi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hep kayip ~ 7 yıl önce
Bu aralar tecrubeli kaptanlari birer birer yitiriyoruz. Mevsim olarak kalp problemi olan kisilerin risk altinda oldugu gunler. Lutfen en ufak bir suphede gidip ciddi bir tetkik yaptirin, tamam aldigimiz nefes sayili kabul ama, once tedbir, takdir Hekim ve Hakim olan Allah'in.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Guzel insan ~ 7 yıl önce
Guzel insan aramizdan gitti, ama ardindan hep iyi seyler soylenip gitmia helal olsun, boyle havaci boyle hoca boyle pilot olunmasi lazim, simdi bi durup dusunun boyle anilmakmi istersiniz yoksa baska turlumu, mekanin cennet olsun ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000