14 Haziran 2009, Pazar 20:38:40

Erciyes Üniversitesi SHYO birincisi Mustafa Şahin oldu

Kayseri Erciyes Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulu, 5. dönem mezunlarını verdi.
  • Mustafa şahin dışındaki arkadaşlar okul 1.dönem erken bitirerek başarılarını ortaya koydular.Ayrıcada THY'de Teknisyen yetiştirme programında eğitime başladılar. İş kaygısından bahseden arkadaşa duyurulur.Gövde-motor bölümü öğrencilerinin yarısı THY Teknik yarısıda My Technicte işe başladılar..Havacılık camiasına hayırlı olsun..Bu arkadaşların başarıları şimdiden duyulmaya başladı..Özellikle Lisans sınavlarında ve Teknisyen yetiştirme programında aldıkları puanlarla adlandırından çok söz ettireceklerdir.Bahtları açık olsun...Türk Sivil Havacılığına Hayırlı ve Uğurlu olsun...
  • mustafa gelsinde çekiç nasıl tutulur öğrensin...
  • SHYO sayesinde uçak bakımı için gerekli bilgi ve yabancı dile sahip modern havacıların yetiştirilmesi çok memnun edici. Mustafa ve diğer mezunların sayesinde güvenle uçaklara bineceğimize inanıyorum.
  • Mustafa seninle grur duyuyorum. Başarılarının devamını diliyorum.
  • shyo bitirmekle uçak bakım teknisyeni olunmuyor. o alaylı dediğiniz abilerinizin yanında pişeceksiniz kıvama getirileceksiniz şayet onlar kanaat getirise sizi uzaktan izlemek koşuluyla tek başınıza arızayı çözmeniz için uçağa gönderirleryok bunun aksini düşünüyorsanız biz mezun olduk herşeyi yaparız diyorsanız peşinen şunu bilin şimdiden kaybettiniz .
  • THY'de su ürünleri mezununu yer işletme şefliğinde müdür yapmışlar. SHYO havacılık işletme mezunlarıda apronda lise mezunları ile yağdırıyor. Araştırın, gerçektir.
  • Bu ülkede birşeyler değişmeye yüz tutmuşsa, ister istensin ister istenmesin mutlaka değişecek. belki henüz olmayan bişey ama bu mezun gençlerden biri mutlaka çıkıp havacılık sektörünün sadece yabancı dille yapılan ticaret olmadığını tüm koltuk sevdalılarına anlatacak. havacılık gerçek havacıların olacak alaylıların değil.
  • hayırlı olsun arkadaşlar işsizler ordusu giderek büyüyor :(
  • anlamadığım şuki: doktorun yanınada yardım eden hemşireye 5 yıl sonra neden doktor diploması vermedikleri halde. türkiye de 5 yıl çalışan nasıl olurda lisans alabilir. madem öle kapatın bu okulları THY f tipi lisans versin.
  • Gerek DHMİ gerek SHGM gerekse THY shyo mezunları için herhangibi bir ayrıcalık tanımıyor. Alanlarında iyi eğitimler alarak sektöre girmeye hazırlanan shyo mezunları ile havacılıkla hiç bir ilgisi bulunmayan üniversite mezunları aynı kefeye koyuluyorlar. Hatta bazı havacılık otoritelerinin merkezlerinde koltuk işkal eden kişiler bu bölümlerden dahİ habersizler. Eminimki onlara sektör için en önemli şey ne diye sorulsa; eğitim derler. Fakat uyguladıkları ile sözleri herzaman çelişki içinde kalıyor. HAVACILIK SEKTÖRÜ HAVACILARA VERİLMELİDİR.

Sabancı Kültür Sitesi'nde gerçekleştirilen mezuniyet törenine Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Uzmay, Sivil Havacılık Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mustafa Kemal Apalak, 2. Hava İkmal Bakım Merkezi Komutanlığı'ndan Kurmay Albay Mehmet Mısırlıoğlu, öğretim görevlileri ve öğrencilerin yakınları katıldı.

Yapılan konuşmaların ardından okul birincisi Mustafa Şahin yaş kütüğüne plaket çaktı.

Daha sonra 43 mezun öğrenciye törenle diplomaları verildi.

Mezuniyet töreninde Kurmay Albay Mehmet Mısırlıoğlu, ilk üçe giren öğrencilere F-16 uçak maketi hediye etti.

AirportHaber ailesi olarak Mustafa Şahin'e başarılar diliyoruz.

E.Ü SHYO 5. Dönem mezunlarını verdi

E.Ü SHYO 5. Dönem mezunlarını verdi

Erciyes Üniversitesi SHYO birincisi Mustafa Şahin oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Misafir ~ 15 yıl önce
Mustafa şahin dışındaki arkadaşlar okul 1.dönem erken bitirerek başarılarını ortaya koydular.Ayrıcada THY'de Teknisyen yetiştirme programında eğitime başladılar. İş kaygısından bahseden arkadaşa duyurulur.Gövde-motor bölümü öğrencilerinin yarısı THY Teknik yarısıda My Technicte işe başladılar..Havacılık camiasına hayırlı olsun..Bu arkadaşların başarıları şimdiden duyulmaya başladı..Özellikle Lisans sınavlarında ve Teknisyen yetiştirme programında aldıkları puanlarla adlandırından çok söz ettireceklerdir.Bahtları açık olsun...Türk Sivil Havacılığına Hayırlı ve Uğurlu olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
mustafa gelsinde çekiç nasıl tutulur öğrensin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
SHYO sayesinde uçak bakımı için gerekli bilgi ve yabancı dile sahip modern havacıların yetiştirilmesi çok memnun edici. Mustafa ve diğer mezunların sayesinde güvenle uçaklara bineceğimize inanıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Mustafa seninle grur duyuyorum. Başarılarının devamını diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
shyo bitirmekle uçak bakım teknisyeni olunmuyor. o alaylı dediğiniz abilerinizin yanında pişeceksiniz kıvama getirileceksiniz şayet onlar kanaat getirise sizi uzaktan izlemek koşuluyla tek başınıza arızayı çözmeniz için uçağa gönderirleryok bunun aksini düşünüyorsanız biz mezun olduk herşeyi yaparız diyorsanız peşinen şunu bilin şimdiden kaybettiniz .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
THY'de su ürünleri mezununu yer işletme şefliğinde müdür yapmışlar. SHYO havacılık işletme mezunlarıda apronda lise mezunları ile yağdırıyor. Araştırın, gerçektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bu ülkede birşeyler değişmeye yüz tutmuşsa, ister istensin ister istenmesin mutlaka değişecek. belki henüz olmayan bişey ama bu mezun gençlerden biri mutlaka çıkıp havacılık sektörünün sadece yabancı dille yapılan ticaret olmadığını tüm koltuk sevdalılarına anlatacak. havacılık gerçek havacıların olacak alaylıların değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
hayırlı olsun arkadaşlar işsizler ordusu giderek büyüyor :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
anlamadığım şuki: doktorun yanınada yardım eden hemşireye 5 yıl sonra neden doktor diploması vermedikleri halde. türkiye de 5 yıl çalışan nasıl olurda lisans alabilir. madem öle kapatın bu okulları THY f tipi lisans versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Gerek DHMİ gerek SHGM gerekse THY shyo mezunları için herhangibi bir ayrıcalık tanımıyor. Alanlarında iyi eğitimler alarak sektöre girmeye hazırlanan shyo mezunları ile havacılıkla hiç bir ilgisi bulunmayan üniversite mezunları aynı kefeye koyuluyorlar. Hatta bazı havacılık otoritelerinin merkezlerinde koltuk işkal eden kişiler bu bölümlerden dahİ habersizler. Eminimki onlara sektör için en önemli şey ne diye sorulsa; eğitim derler. Fakat uyguladıkları ile sözleri herzaman çelişki içinde kalıyor. HAVACILIK SEKTÖRÜ HAVACILARA VERİLMELİDİR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000