28 Ağustos 2009, Cuma 11:02:13

Ercan'da uçuşlar iptal!

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy, bugün yapılacak olan grev nedeniyle Ercan Havalimanı'nda uçuşların yapılamayacağını söyledi...
  • akpınar açıklama yaptı, KTHY nin dışında gerçekleşen bir grev için. geçen hafta yapılan Pilotların grevinde Akpınar nerdeydi acaba çıkıp tek kelime etmedi, tek bir yorum yapmadı, herkes görevi bıraktı sanmıştı ama yok bırakmamış ki bugün sesini anca duyabildik.
  • Global Kriz anlaşılan KKTC ye uğramamış.Dünya da dev şirketler, hatta ülkeler iflasın eşiğine gelip ekonomik çıkmazdan kurtulma yolları arıyorlar.KKTC de Hükümet ve sendika, ekonomik krize göre orta yol bulacaklarına kılıçlar çekiliyor.Devletin bütçesi zaten açık veriyor.Bu şekilde mevcut zararlara bir de grev zararları eklenecek.
  • Yakında Yer hizmetleride greve başlayacak. KKTC ve Ercan havalimanı iyice rezil hale gelecek. Ve KKTC turizmi de bundan nasibini alacak. İşleri bilmeden bakanlıkta koltuğa oturanların başına gelecek normal şeyler bunlar.
  • Ahmet sen yönetmesen diyen arkadaş, Sivil havacılık dairesi nin yaptığı grevden Ahmet kaptanın ne alakası var. Havaalanında her çalışan KTHY personeli değilki. Sayın yorumcu arkadaş Gümrükcüler, Polis, Duty Free, Sivil havacılık dairesi gibi kuruluşlar KTHY nin yetkisinde değil. O nedenle insanları eleştirirken bilgi sahibi olmak lazım yoksa komik duruma düşüyorsunuz. Sivil havacılık dairesi grev yaptığından o saatte uçan tüm havayolları bu grevden etkilenmiştir, Yani diğer havayollarıda uçuşlarını yapamadı. Ayrıca insanların özel hayatı ve iş hayatı ayrı ayrıdır. karıştırmamak lazım hem etik değil hemde ayıp. Ahmet kaptanın havacılık bilgisi ve tecrübesi zannedersem size cevap vermeyecek kadar fazladır.
  • pegasusun ercn.hty.ercn sfri wardi bgun saat 10.55te.iptal mi acba
  • ANCAK KARDEŞİN SERHAT AKPINARIN İSTEĞİ DOĞRULTUSUNDA ...YAPMA ŞANSIN VAR ...GİRNE AMERİKAN ..DA KURULAN BİR HEYET SENİ HER ZAMAN İDARE EDER..BURASI KKTC....YADA DİĞERLERİ ...AFERİN SUYA SABUNA DOKUNMADAN ORADA ÇALIŞAN PİLOTLARDA ...TEKNİK TE BUARADA PARSAYI HEP GÖTÜRMÜŞTÜR..SİZLER BİRBİRİNİZE GİRERKEN ...GEÇMİŞTEN BERİ İDARECİLİK YAPANLAR İÇİN GEN SORU VERİLSE NELER KAZANDI DİYE BAKIN HEPSİ NELER KAZANMIŞ,,

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy, Sivil Havacılık Dairesi çalışanlarının bugün 06.00-12.00 saatleri arasındaki grevi nedeniyle Ercan Havaalanı’ndaki uçuşların yapılamayacağını ve hava sahasına kule hizmetlerinin verilemeyeceğini belirterek, dairenin bu konuda notam yayımladığını söyledi.

Taçoy, 06.00-12.00 arasında uçuşların ve diğer hizmetlerin yapılamayacağını gerekli yerlere bildirdiklerini kaydetti.

Hasan Taçoy, grevden etkilenecek hava yolu şirketlerinin, sefer saatlerinde yapacakları düzenlemeleri yolcularına kendilerinin duyuracağını da belirtti.

KTHY sefer saatlerini değişti

KTAMS’a bağlı Sivil Havacılık personelinin bugün 06.00-12.00 saatleri arasındaki grevi nedeniyle KTHY’nin sefer saatlerinde değişiklik oldu.

KTHY Genel Müdürü Ahmet Akpınar’dan alınan bilgiye göre, bugün saat 07.00’de yapılması gereken Ercan-İstanbul seferi, saat 05.50’ye alındı. Londra’ya tarifeli 2 sefer ve diğer uçuşlar ise gecikmeli olarak öğleden sonra yapılacak.

Akpınar, grev nedeniyle seferlerin normale dönmesinin 2 gün alacağını, bu durumda cumartesi ve pazar günkü seferlerin de etkileneceğini ekledi.

Ercan'da uçuşlar iptal!

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 15 yıl önce
akpınar açıklama yaptı, KTHY nin dışında gerçekleşen bir grev için. geçen hafta yapılan Pilotların grevinde Akpınar nerdeydi acaba çıkıp tek kelime etmedi, tek bir yorum yapmadı, herkes görevi bıraktı sanmıştı ama yok bırakmamış ki bugün sesini anca duyabildik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Global Kriz anlaşılan KKTC ye uğramamış.Dünya da dev şirketler, hatta ülkeler iflasın eşiğine gelip ekonomik çıkmazdan kurtulma yolları arıyorlar.KKTC de Hükümet ve sendika, ekonomik krize göre orta yol bulacaklarına kılıçlar çekiliyor.Devletin bütçesi zaten açık veriyor.Bu şekilde mevcut zararlara bir de grev zararları eklenecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yakında Yer hizmetleride greve başlayacak. KKTC ve Ercan havalimanı iyice rezil hale gelecek. Ve KKTC turizmi de bundan nasibini alacak. İşleri bilmeden bakanlıkta koltuğa oturanların başına gelecek normal şeyler bunlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ahmet sen yönetmesen diyen arkadaş, Sivil havacılık dairesi nin yaptığı grevden Ahmet kaptanın ne alakası var. Havaalanında her çalışan KTHY personeli değilki. Sayın yorumcu arkadaş Gümrükcüler, Polis, Duty Free, Sivil havacılık dairesi gibi kuruluşlar KTHY nin yetkisinde değil. O nedenle insanları eleştirirken bilgi sahibi olmak lazım yoksa komik duruma düşüyorsunuz. Sivil havacılık dairesi grev yaptığından o saatte uçan tüm havayolları bu grevden etkilenmiştir, Yani diğer havayollarıda uçuşlarını yapamadı. Ayrıca insanların özel hayatı ve iş hayatı ayrı ayrıdır. karıştırmamak lazım hem etik değil hemde ayıp. Ahmet kaptanın havacılık bilgisi ve tecrübesi zannedersem size cevap vermeyecek kadar fazladır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
pegasusun ercn.hty.ercn sfri wardi bgun saat 10.55te.iptal mi acba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ANCAK KARDEŞİN SERHAT AKPINARIN İSTEĞİ DOĞRULTUSUNDA ...YAPMA ŞANSIN VAR ...GİRNE AMERİKAN ..DA KURULAN BİR HEYET SENİ HER ZAMAN İDARE EDER..BURASI KKTC....YADA DİĞERLERİ ...AFERİN SUYA SABUNA DOKUNMADAN ORADA ÇALIŞAN PİLOTLARDA ...TEKNİK TE BUARADA PARSAYI HEP GÖTÜRMÜŞTÜR..SİZLER BİRBİRİNİZE GİRERKEN ...GEÇMİŞTEN BERİ İDARECİLİK YAPANLAR İÇİN GEN SORU VERİLSE NELER KAZANDI DİYE BAKIN HEPSİ NELER KAZANMIŞ,,

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000