03 Eylül 2014, Çarşamba 17:38:17

ERCAN'DA KAZA UCUZ ATLATILDI

Ercan Havalimanı apronunda iki araç çarpıştı, kazada yaralanan olmadı.
  • havaş çekılınce her şey allak bullak oldu burada
  • NAsıl oluyorda terlikle uçak yükleyen IST Handling ile Türkiyedeki firmaları kıyaslarsınız anlayamadım ? Türkiyedeki her iki handling şirketi de dünyanın bir çok yerinde hizmet veriyor. IST Handlingin kısır kalmasının sebebi dünyaya kapalı olmaları ve Türkiye ile bağlantısının olmaması. Dolayısı ile dünyada ki gelişmelerden çok uzaklar. CAS ise beceriksiz hükümetlerin ve özellikle sendikacıların baskısı dolayısı ile bu durumua geldi. Bundan sonra yaşaması da çok zor. Eski müdürleri gibi Türkiye piyasasından biri lazım ki piyasadan müşteri bulabilsin. Yoksa KTHY eskisi güncelden çok uzak müdürlerle bu işi yürütemezler. KTHY de bu iş bilmezler yüzünden batmadı mı ? Kısaca, CAS sendika olduğu sürece ölmeye mahkumdur.
  • En büyük neden taşyapının personelinin tecrübesiz olmasından ve iş bilmemesidir. Ne yazık ki küçücük apronu bile idare edemiyorlar. Acaba yeni terminal yapılınca ne yapacaklar ? SMS yok. İş güvenliği yok. Sivil havacılık bunlardan habersiz. Kısaca çiftlik
  • Kamyon teknısyenii demek istedin herhalde ercanda her an bir iş kazası daha olabılır sen ne dıyorsun TT coğu olayı gormezden gelıyor SHGM denetlese aracların bırcogunu hurdaya çıkarır..adamların yarısı güvevliğin g sınden habersiz...lütfen gercekleri görelim..Tedbir alalım aldıralım..
  • Bu hayatta herşeyinizi kaybedebilirsiniz işinizi evini arabanı sağlığınızı ama tek bir şeyi kaybetmeyin ooda kişiliğinizdir eğer bir konuşma yapacaksınız saygıyı bozmayın o horozcu dediğiniz adam bu ülkenin belli bir toplumuna iş verdi onlar da ermeni değil artık bencil olmayın bekleyin ve görün
  • Bazı arkadaşlarımız çok sığ görüşlü TGS'nin günde kaç tane operasyon yaptığını düşünmeden yorum yapıyor. Ercan havalimanının yoğunluk durumunu bilemiyorum ama adı üstünde kaza kimse gidipte şu araca yada başka bir şeye çarpayım demez. Umarım bundan sonra kaza olmasın ne Ercan apronun da ne de başka bir havaliamanı-havaalanı apronunda.
  • Yıllardır bu siteyi takip ederim. Bu kadar boş, ön yargılı yorum yapılan. Cahillerle dolu bir yer daha görmedim. Yorum yapanlara sorsan hepsi havacı. İnanın sizinle aynı camiada olmaktan utanıyorum.
  • sen millete ders vericem diyorsun tgs yi karalıyorsun !! tgs nin yaptıgı uçak sayısına bak ondan sonra gel burda yorum yaz kaç personelle neler yaptıgımızı herkes biliyor . !
  • Ağron dediğiniz yer 3 metre. Burada kaza mutlaka olur. Taşyapı denilen şirket freeshop yapacağına apronu düzeltseydi bugün bunlar yaşanmazdı
  • evet biz devletiz devlet calisaniyiz, yasada cikaririz istedgimizi de elde ederiz. sizde seyredeceksiniz. bu boyle geldi boylede gidecek. bizide alsalar keske cas a dediginizi ne cabuk unuttunuz, ancak burdan bole sallarsiniz :) siz sallamaya devam edin tk, onur, bora yi aldik... simdi o cok guvendiniz horoz gürescisi mudurunuz sizi nasil teker şutlayacak goreceksiniz

Bugün Ercan Havalimanı apronunda iki araç çarpıştı. 

Türk Hava Yolları uçağına yakıt dolduran yakıt tankıyla bir traktör uçak altında çarpıştı. Dikkatsizlik sonucu yaşanan kazada yaralanan olmazken, olayla ilgili rapor tutuldu.

Traktöre yandan çarpan yakıt tankının şoförü aracı hemen durdururken, kazanın ucuz atlatıldığı ifade edildi.



©AirportHaber

ERCAN'DA KAZA UCUZ ATLATILDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (33)

yorum.ist ~ 10 yıl önce
havaş çekılınce her şey allak bullak oldu burada

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kıyas ~ 10 yıl önce
NAsıl oluyorda terlikle uçak yükleyen IST Handling ile Türkiyedeki firmaları kıyaslarsınız anlayamadım ? Türkiyedeki her iki handling şirketi de dünyanın bir çok yerinde hizmet veriyor. IST Handlingin kısır kalmasının sebebi dünyaya kapalı olmaları ve Türkiye ile bağlantısının olmaması. Dolayısı ile dünyada ki gelişmelerden çok uzaklar. CAS ise beceriksiz hükümetlerin ve özellikle sendikacıların baskısı dolayısı ile bu durumua geldi. Bundan sonra yaşaması da çok zor. Eski müdürleri gibi Türkiye piyasasından biri lazım ki piyasadan müşteri bulabilsin. Yoksa KTHY eskisi güncelden çok uzak müdürlerle bu işi yürütemezler. KTHY de bu iş bilmezler yüzünden batmadı mı ? Kısaca, CAS sendika olduğu sürece ölmeye mahkumdur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neden ~ 10 yıl önce
En büyük neden taşyapının personelinin tecrübesiz olmasından ve iş bilmemesidir. Ne yazık ki küçücük apronu bile idare edemiyorlar. Acaba yeni terminal yapılınca ne yapacaklar ? SMS yok. İş güvenliği yok. Sivil havacılık bunlardan habersiz. Kısaca çiftlik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
734 ~ 10 yıl önce
Kamyon teknısyenii demek istedin herhalde ercanda her an bir iş kazası daha olabılır sen ne dıyorsun TT coğu olayı gormezden gelıyor SHGM denetlese aracların bırcogunu hurdaya çıkarır..adamların yarısı güvevliğin g sınden habersiz...lütfen gercekleri görelim..Tedbir alalım aldıralım..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
734 ~ 10 yıl önce
Arkadaşım git Türkiye' deki en meşhur handling firmasının çalışanlarına ve alt ve orta düzey yöneticilerine bak ondan sonra İstanbul Handling' i bilgisizlikle suçla. Hükümet yandaşı olan herkesi işe alıp yoğun iş yükü, eksik ekipman ve düşük maaşla çalıştıran bu şirketi bi gözlemle bakalım. Kamyon teknisyeni demek istemedim bu arada. Sen kendini uzay mekiği teknisyeni olarak görüyosun sanırım.
kapak ~ 10 yıl önce
Bu hayatta herşeyinizi kaybedebilirsiniz işinizi evini arabanı sağlığınızı ama tek bir şeyi kaybetmeyin ooda kişiliğinizdir eğer bir konuşma yapacaksınız saygıyı bozmayın o horozcu dediğiniz adam bu ülkenin belli bir toplumuna iş verdi onlar da ermeni değil artık bencil olmayın bekleyin ve görün

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.... ~ 10 yıl önce
Bazı arkadaşlarımız çok sığ görüşlü TGS'nin günde kaç tane operasyon yaptığını düşünmeden yorum yapıyor. Ercan havalimanının yoğunluk durumunu bilemiyorum ama adı üstünde kaza kimse gidipte şu araca yada başka bir şeye çarpayım demez. Umarım bundan sonra kaza olmasın ne Ercan apronun da ne de başka bir havaliamanı-havaalanı apronunda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ACA ~ 10 yıl önce
Yıllardır bu siteyi takip ederim. Bu kadar boş, ön yargılı yorum yapılan. Cahillerle dolu bir yer daha görmedim. Yorum yapanlara sorsan hepsi havacı. İnanın sizinle aynı camiada olmaktan utanıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cevaptır ~ 10 yıl önce
sen millete ders vericem diyorsun tgs yi karalıyorsun !! tgs nin yaptıgı uçak sayısına bak ondan sonra gel burda yorum yaz kaç personelle neler yaptıgımızı herkes biliyor . !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ağron dediğiniz yer 3 metre. Burada kaza mutlaka olur. Taşyapı denilen şirket freeshop yapacağına apronu düzeltseydi bugün bunlar yaşanmazdı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
evet biz devletiz devlet calisaniyiz, yasada cikaririz istedgimizi de elde ederiz. sizde seyredeceksiniz. bu boyle geldi boylede gidecek. bizide alsalar keske cas a dediginizi ne cabuk unuttunuz, ancak burdan bole sallarsiniz :) siz sallamaya devam edin tk, onur, bora yi aldik... simdi o cok guvendiniz horoz gürescisi mudurunuz sizi nasil teker şutlayacak goreceksiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000