07 Temmuz 2014, Pazartesi 07:50:34

ERCAN'DA BARİKAT UYGULMASI

Ercan Havaalanı’nın özelleştirilmesi, park yeri krizi ile vatandaşları çileden çıkarıyor. Havaalanı’na yolcu indirme veya yolcu almaya giden vatandaşlar, artık barikattan bilet alma mecburiyetinde.
  • Sayın t & t yetkilileri lütfen şu kıbrıslıları küçümseyen tavrınızdan ve yorumlarınızdan vazgeçin. Özellikle dalamandan getirdiğiniz personelinizi bir daha gözden geçirin
  • Bu kadar yorum yayınlanıyorda benim yorumum neden yayınlanmıyor. Sormak istiyorum.
  • kimse zaten otaparka birakmiyor, son donemde zabita koyup bekleyenlere ceza yazdirmaya calisiyorlar.. otapark kulturu kibrista yok,heryer acik arazi zaten.. eskiden beri otapark ucretsizdi,son senelerde parali yaptilar.. gelen giden, bekleyen tum araclar, havalimani disindaki taksiler hepsi cikistaki cemberde bekliyorlar.. yolcu cikinca gelip aliyorlar..
  • Ne olacak meydanı boş buldular kapattılar. Memleket sahipsiz olunca gayet normal.
  • Kapatingitsin.
  • Böyle bir saçma uygulama mı olur adam yolcusunu gönderecek sana para kazandıracak yetmeyecek birde otopark'a para verecek. Hiç değilse Aşti'de bulunan otoparktan daha ucuz.
  • Buna hangi zihniyetin müsaade ettiğini merak ediyorum. Ercanı sattınız yolları da mı verdiniz ? Bu ne kadar çağdışı bir uygulamadır. Ne kar getirdi size çok merak ediyorum. Hala terminalin önü dolu. Hala yollara park ediliyor. Daha önce hiç olmazsa adam gibi yönetiliyordu. Şimdi tamamen rezillik.
  • Sistemler çalışmıyor. Her gün kuyruklar. 1 saatte ECN a geliyorsunuz 1 saatte otoparktan çıkamıyorsunuz. Yollara barikat koyan zihniyete akıl erdirmek mümkün değil. Bu yüzden de terminalin dışı arabadan geçilmiyor. Bununla neyi düzenlediniz anlayamadık ? Gözünüzü para bürümüş. Allah doyursun ne diyeyim.
  • uygulamada ilk 30 dakika ücretsizdir.
  • Kıbrısa yapılan ilk otopark herhalde, acayip olan ne burada....

Ercan Havaalanı’nı işleten T&T Havalimanı İşletmeleri, tarafından yürürlüğe konulan uygulamada ilk 20 dakikanın ücretsiz olmasına karşın, yaşanan gecikmelerde ücret ek ücret vermek zorunda kalıyor. Vatandaşlar zaman zaman uzayan araç kuyrukları ile yeni sisteme ayak uydurmaya çalışırken, bazı aceleci vatandaşların ise barikatın araç kaportasına inmesi ile daha büyük mağduriyetler yaşadığı gözlemleniyor.

Ercan Havaalanı’nda park tarifeleri ise şu şekilde:

İlk 20 Dakika: Ücretsiz

20 Dakika – 1 Saat :6 TL

1 Saat – 3 Saat : 8 TL

3 Saat – 6 Saat : 12 TL

6 Saat – 12 Saat :15 TL

12 Saat – 24 Saat : 18 TL

24 Saat – 48 Saat : 25 TL

48 saati sonrası 24 saat için artı 10 TL

(Gündemkıbrıs)

ERCAN'DA BARİKAT UYGULMASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Sayın t & t yetkilileri lütfen şu kıbrıslıları küçümseyen tavrınızdan ve yorumlarınızdan vazgeçin. Özellikle dalamandan getirdiğiniz personelinizi bir daha gözden geçirin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ayıp ~ 10 yıl önce
Bu kadar yorum yayınlanıyorda benim yorumum neden yayınlanmıyor. Sormak istiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ztk ~ 10 yıl önce
kimse zaten otaparka birakmiyor, son donemde zabita koyup bekleyenlere ceza yazdirmaya calisiyorlar.. otapark kulturu kibrista yok,heryer acik arazi zaten.. eskiden beri otapark ucretsizdi,son senelerde parali yaptilar.. gelen giden, bekleyen tum araclar, havalimani disindaki taksiler hepsi cikistaki cemberde bekliyorlar.. yolcu cikinca gelip aliyorlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Meydan ~ 10 yıl önce
Ne olacak meydanı boş buldular kapattılar. Memleket sahipsiz olunca gayet normal.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 10 yıl önce
Kapatingitsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
......... ~ 10 yıl önce
Böyle bir saçma uygulama mı olur adam yolcusunu gönderecek sana para kazandıracak yetmeyecek birde otopark'a para verecek. Hiç değilse Aşti'de bulunan otoparktan daha ucuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zihniyet ~ 10 yıl önce
Buna hangi zihniyetin müsaade ettiğini merak ediyorum. Ercanı sattınız yolları da mı verdiniz ? Bu ne kadar çağdışı bir uygulamadır. Ne kar getirdi size çok merak ediyorum. Hala terminalin önü dolu. Hala yollara park ediliyor. Daha önce hiç olmazsa adam gibi yönetiliyordu. Şimdi tamamen rezillik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rezalet ~ 10 yıl önce
Sistemler çalışmıyor. Her gün kuyruklar. 1 saatte ECN a geliyorsunuz 1 saatte otoparktan çıkamıyorsunuz. Yollara barikat koyan zihniyete akıl erdirmek mümkün değil. Bu yüzden de terminalin dışı arabadan geçilmiyor. Bununla neyi düzenlediniz anlayamadık ? Gözünüzü para bürümüş. Allah doyursun ne diyeyim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
otopark ~ 10 yıl önce
uygulamada ilk 30 dakika ücretsizdir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
XxX ~ 10 yıl önce
Kıbrısa yapılan ilk otopark herhalde, acayip olan ne burada....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000