04 Ağustos 2018, Cumartesi 20:51:03

Ercan Havalmanı'nda Paris Hilton krizi!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyet'indeki Ercan Havalimanı'nda Paris Hilton krizi yaşandı.
  • Esas kavga yakında başlıyor. CAS pegasusa satılacak. T & T işletmesi de buna karşı. CAS ı onlar satın almak isterlerdi. Terminal TT nin. HAdi bakalım ne olacak şimdi. Pegasusun durumu ciddi tehlikeye girer. Ve yolcu kaybı olur.
  • Şimdi ikinci bir kriz geliyor. CAS ı pegasusa satacaklar ve terminal iyice karışacak. Haydi hep beraber düğüne.
  • Gönderin o tt yi oradan herşey düzelir. Personele baskı yapmak ne demek ? Kıbrıslılar bir gün o tt müdürlerini bir yerde kıstırır ve gözünün yaşına bakmaz. Bu işler şakaya gelmez.
  • Nedir bu ECN de cektiklerimiz, Şu havalimanına ÇELEBİ,HAVAŞ,TGS gibi bir yer hizmetleri gelsede bizde uçucu ekip olarak kaliteli bir hizmet alsak. bunların grevlerinden, iş bilmezliklerinden bıktık artık.
  • sen taşyapı olarak uçağı sadece uçarken görmüş adamı alıp yer işletme müdürü yaparsan...daha bunlar başlangıç...gün gelecek daha da buyuk sıkıntılar yasanacak...
  • Evet havasen çok tehlikeli bir Türkiye düşmanı sendikadır. Ama burada sıkıntı yaratan t & t şirketinin yöneticileridir. Çalışanlara sürekli baskı yapılmaktadır. Sürekli ceza keserim, apron kartını alırım, işten attırırım gibi tehditler büyük sıkıntı yaratmaktadır. Burada görev sivil havacılık ve ulaştırma bakanlığına düşmektedir. Bu müdürlerin SHGM belgeleri sorgulanmalıdır. CASın kapatılması zaten felaketin başlangıcıdır. İşbilmez yöneticiler şirketi ne yazıkki batırdılar.
  • Havasen KTHY ve CAS handlingi de kapattırdıktan sonra sadece İstanbul Handling kaldı. Tek handling firması ile bu işler yürümez. Tabi burada en büyük tehlike ve bütün bunların sebebi iş bilmeyen amatör T&T şirketi müdürleridir. Personeli sürekli rahatsız ediyorlar. Havalimanı çalışanları çok büyük baskı altındadır. Sürekli kartınızı alırım, sürekli insanlara bağıran ve küçük gören T&T müdürleri huzursuzluk yaratmaktadır. Bu firma gelmeden önce Ercan son derece huzurlu bir yerdi. Keşke işi bilen profesyonel bir firma gelseydi. Yarın daha büyük olaylarda olacaktır. Dikkatli olun.
  • Helal olsun çalışanlara, keşke bütün camiada bu birlik bütünlük olsa

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyet'indeki Ercan Havalimanı'nda Paris Hilton krizi yaşandı. 

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; özel uçakla Kıbrıs'a gelen Paris Hilton'un uçağına hizmet verecek Ercan Havalimanı'ndaki tek handling firması İstanbul Handling tarafından uçak karşılandı. Ancak bu sırada bazı aksaklıkların yaşanması nedeniyle görevli şefin apron kartı iptal edildi.

Bunu öğrenen İstanbul Handling çalışanları ise şeflerinin kartı teslim edilene kadar iş bırakma kararı aldı. Havalimanındaki tek yer hizmeti veren firma olan İstanbul Handing'de işler durma noktasına geldi. Bu sırada uçaklara hizmet verilemedi.

Krizin büyümesi üzerine Bakanlık tarafından olaya müdahale edildiği ve çalışanların işe dönmesi konusunda ikna edildiği öğrenildi.

Ercan Havalimanı'nda yaşanan olay sonrası yolcular duruma büyük tepki gösterdi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

©AirportHaber

 

Ercan Havalmanı'nda Paris Hilton krizi!

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Kavga ~ 6 yıl önce
Esas kavga yakında başlıyor. CAS pegasusa satılacak. T & T işletmesi de buna karşı. CAS ı onlar satın almak isterlerdi. Terminal TT nin. HAdi bakalım ne olacak şimdi. Pegasusun durumu ciddi tehlikeye girer. Ve yolcu kaybı olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pegasus ~ 6 yıl önce
Şimdi ikinci bir kriz geliyor. CAS ı pegasusa satacaklar ve terminal iyice karışacak. Haydi hep beraber düğüne.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gönderin ~ 6 yıl önce
Gönderin o tt yi oradan herşey düzelir. Personele baskı yapmak ne demek ? Kıbrıslılar bir gün o tt müdürlerini bir yerde kıstırır ve gözünün yaşına bakmaz. Bu işler şakaya gelmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ECN ~ 6 yıl önce
Nedir bu ECN de cektiklerimiz, Şu havalimanına ÇELEBİ,HAVAŞ,TGS gibi bir yer hizmetleri gelsede bizde uçucu ekip olarak kaliteli bir hizmet alsak. bunların grevlerinden, iş bilmezliklerinden bıktık artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yürümez.... ~ 6 yıl önce
sen taşyapı olarak uçağı sadece uçarken görmüş adamı alıp yer işletme müdürü yaparsan...daha bunlar başlangıç...gün gelecek daha da buyuk sıkıntılar yasanacak...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havasen ~ 6 yıl önce
Evet havasen çok tehlikeli bir Türkiye düşmanı sendikadır. Ama burada sıkıntı yaratan t & t şirketinin yöneticileridir. Çalışanlara sürekli baskı yapılmaktadır. Sürekli ceza keserim, apron kartını alırım, işten attırırım gibi tehditler büyük sıkıntı yaratmaktadır. Burada görev sivil havacılık ve ulaştırma bakanlığına düşmektedir. Bu müdürlerin SHGM belgeleri sorgulanmalıdır. CASın kapatılması zaten felaketin başlangıcıdır. İşbilmez yöneticiler şirketi ne yazıkki batırdılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tek ~ 6 yıl önce
Havasen KTHY ve CAS handlingi de kapattırdıktan sonra sadece İstanbul Handling kaldı. Tek handling firması ile bu işler yürümez. Tabi burada en büyük tehlike ve bütün bunların sebebi iş bilmeyen amatör T&T şirketi müdürleridir. Personeli sürekli rahatsız ediyorlar. Havalimanı çalışanları çok büyük baskı altındadır. Sürekli kartınızı alırım, sürekli insanlara bağıran ve küçük gören T&T müdürleri huzursuzluk yaratmaktadır. Bu firma gelmeden önce Ercan son derece huzurlu bir yerdi. Keşke işi bilen profesyonel bir firma gelseydi. Yarın daha büyük olaylarda olacaktır. Dikkatli olun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsimsiz ~ 6 yıl önce
Helal olsun çalışanlara, keşke bütün camiada bu birlik bütünlük olsa

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000