27 Aralık 2013, Cuma 09:26:51

ERCAN HAVALİMANI'NDA PARK KAVGASI!

Değirmenlik Belediyesi zabıta görevlilerinin park yerlerini kontrol etmekle yükümlü olduğu Ercan Havalimanı gün geçmiyor ki, bir tartışma veya kavgaya şahit olmasın...
  • Otoparkı ucuz yapsınlar herkes girsin park etsin. Ne gideri var ? Orayı para kapısı görmekten vazgeçerlerse sorun çözülür. Geçtiğimiz yıllarda hiçbir sorun yoktu. Son bir senedir hergün sorun var.
  • Çok kısa süre için de mi park yerine gitmeli?
  • Ercan havalimanında görev yaparkende söylemiştim, taksiler otopark yerine terminal binasına paralel ilk şeritte yolcu çıkış kapısına kadar park ettirilerek özel araçların park etmesinin önüne geçilmelidir.

Ercan Havalimanı'nın otoparkına park etmeyen ve terminal binası önündeki park edilmesi yasak bölgelere, aracını bırakıp yolcu bekleyen yolcuların yalnızca zabıların düdük çlarak uyarması, aracını ücret karşılığı otoparka bırakan KKTC'lilerden tepki görüyor.

Otopark ücretini ödeyen KKTC vatandaşları, yasak yerlere park edenlere ceza kesilmeyip, yalnızca düdükle uyarmalarını kendilerine haksızlık olduğunu ifade etti. Bu konuya ilişkin yaşanan olaylara bir yenisi daha eklendi. Kıbrıs Postası'nda yer alan habere göre; Yabancı plakalı bir aracın yolcu karşılamak için park edilmesi yasak yere park etmesi üzerine, zabıta görevlisinin uyarısı sonrasında, aracın sahipleri tarafından tartaklanmaya kalkışıldı. Kesilen park cezasını hiddetle yırtıp yola fırlatan araç şöforü, çevredekiler tarafından zor durduruldu.

Olay yerine gelen Ercan Havalimanı'nda görevli polisler ise, olayı yatıştırıp tarafları uzaklaştırarak konuya çözüm buldu.
Olaya şahit olan görgü tanıkları, bugün yaşanan bu tartışmanın, havalimanında hergün yaşandığını, zabıtanın ne yapacağını bilmez durumda olduğunu, görevini yapmaya kalktığında ise şiddet gördüğünü ifade ettiler.

Havalimanı polisinin olayda görevini yapmadığından şikayet eden görgü tanıkları, polisin şiddet kullanan ve aracını hatalı parkeden kişiye öncelikle aracını kilitleyip ardından da şiddet kullandığı için tutuklaması gerekirken, yatıştırıp göndermekle kaldığı vatandaşların şikayetine sebep oldu.  

ERCAN HAVALİMANI'NDA PARK KAVGASI!

Yorumlar

Otopark ~ 10 yıl önce
Otoparkı ucuz yapsınlar herkes girsin park etsin. Ne gideri var ? Orayı para kapısı görmekten vazgeçerlerse sorun çözülür. Geçtiğimiz yıllarda hiçbir sorun yoktu. Son bir senedir hergün sorun var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Çok kısa süre için de mi park yerine gitmeli?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atanur BAYDAR ~ 10 yıl önce
Mevcut düzeninde sürücü arabayı kilitleyip gidecek ise park yerini kullanmalı. Gerekiyorsa park yerinde ilk 10 dakika ücretsiz olabilir.
Atanur BAYDAR ~ 10 yıl önce
Ercan havalimanında görev yaparkende söylemiştim, taksiler otopark yerine terminal binasına paralel ilk şeritte yolcu çıkış kapısına kadar park ettirilerek özel araçların park etmesinin önüne geçilmelidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000