31 Ağustos 2017, Perşembe 13:27:29

Ercan Havalimanı inşaatında iş kazası!

“Ercan Havalimanı Projesi” kapsamında inşası süren kapalı otoparkta kalıp işlerini yapan 23 yaşındaki Barış Çoban, platform üzerinde dengesine kaybederek yaklaşık 6 metreden beton zemine düşerek ağır şekilde yaralandı.
  • Ne yazık ki bu kazaya şaşırmadık. Hiç bir eğitim almadan inşaatta gezinenler var. Kafalarında baret dahi yok. Üstelik bunlar üst düzey yöneticiler. Bu şirket apronda çalışırken sarı yelek dahi giymiyor. Ne emniyetinden bahsediyorsunuz. Hangi şirket elemanı eğitimli acaba ?
  • ALLAH (c.c.) şifa versin geçmiş olsun
  • iş guvenliği denen bir sistem vardir..bu eleman beline guvenlik kemeri neden takmamiştir acaba tehlikeli bölgede çalişirken düşme riski olabilecek bir durum olmuş işte..sorumlulara selam olsun..şahiş kendisi ben takmam demişse de ona da selam olsun..

“Ercan Havalimanı Projesi” kapsamında inşası süren kapalı otoparkta kalıp işlerini yapan 23 yaşındaki Barış Çoban, platform üzerinde dengesine kaybederek yaklaşık 6 metreden beton zemine düşerek ağır şekilde yaralandı.

Olay sonrası ağır yaralanan ve Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Çoban’ın sol kalça kemiğinde kırık tespit edildi.

23 yaşındaki Barış Çoban, tedavisinin ardından ‘Ortopedi ve Travmatoloji’ servisinde müşahede altına alındı.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. 

Ercan Havalimanı inşaatında iş kazası!

Yorumlar

İş güvenliği ~ 7 yıl önce
Ne yazık ki bu kazaya şaşırmadık. Hiç bir eğitim almadan inşaatta gezinenler var. Kafalarında baret dahi yok. Üstelik bunlar üst düzey yöneticiler. Bu şirket apronda çalışırken sarı yelek dahi giymiyor. Ne emniyetinden bahsediyorsunuz. Hangi şirket elemanı eğitimli acaba ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Engin Atalay ~ 7 yıl önce
ALLAH (c.c.) şifa versin geçmiş olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camarothy ~ 7 yıl önce
iş guvenliği denen bir sistem vardir..bu eleman beline guvenlik kemeri neden takmamiştir acaba tehlikeli bölgede çalişirken düşme riski olabilecek bir durum olmuş işte..sorumlulara selam olsun..şahiş kendisi ben takmam demişse de ona da selam olsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000