21 Kasım 2011, Pazartesi 17:15:03

ERCAN ÇAKMAK GÖREVİNE BAŞLADI

Kars Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Ercan Çakmak, görevine başladı...
  • ercan mudurum. yeni görev yerinizde başarılar diler daha yuksek makam ve mevkilerde görme arzusuyla ... mehmet AKTUZ
  • Ercan ÇAKMAK'a ve KARS'a hayırlı olsun. Havaalanlarının korunması işini EGM'ne kim, hangi kurum, birlik, dernek vs. veriyo acaba! Polisin havaalanına ziyaretçi olarak bile gelmemesi gerek bırak korumayı. Çenden bakıyorumda her konuya ahkam kesiyorsun. Bu işler SHGM'de çalışırken yaptığın işlere benzemez. Bu tür konularda had meselesi olduğunun hatırlanması gerek. Adama görevde iken ne yaptın atılınca kimin/kimlerin kapısında yattın da aç kalmayasın ve diyet olarak iş sahibi oldun demezlermi???
  • EGM TEŞKİLATI İÇERİSİNDE, TÜM HAVAALANLARIMIZIN GÜVENLİĞİNDEN SORUMLU EN AZ GENEL MÜDÜR YARDIMCILIĞI DÜZEYİNDE BİR DEPARTMAN KURULMALIDIR. ÇÜNKÜ ÜLKEMİZİN DE ÜYESİ BULUNDUĞU ICAO TARAFINDAN YAYIMLANAN ANNEX-17 STANDARTLARI GEREĞİ, BU HUSUS EGM TARAFINDAN YÜRÜTÜLMEKTE OLUP, SİVİL HAVACILIK GÜVENLİĞİ KONUSUNDAKİ UZMANLARIN VE AMİRLERİN YETİŞTİRİLMESİNİ VE ATAMALARA YÖNELİK DÜZENLENMELERİN DAHA SAĞLIKLI YAPILMASINI SAĞLAYACAKTIR. Ümit ÇENDEK (Eski SHGM Yrd.)
  • Tebrik ederim. Yeni görev yerinizin öncekilerden daha huzurlu geçeceği inancını taşımaktayım. Çünkü vatandaşımızın geçmiş zamana nisbetle çok merhaleler kat ettiğini düşünmekteyim. Hele Kars' lı hemşehrilerimizin bilinç düzeyi sizlere daha çok yardımcı olmak olduğunu düşündükçe.
  • resimdeki özcan deniz mi
  • Saygıdeğer Ercan müdür , yeni görev yerinizde başarılar dilerim.Barış ÇAYLA
Bir dönem Atatürk Havalimanı Emniyet Müdürü ve daha sonra havalimanlarından sorumlu İstanbul Emniyet Müdür Yardımcılığı görevlerini yapan Ercan Çakmak, Kars'taki görevine başladı.

Kars Havaalanı'nda Emniyet Müdür Yardımcıları ve eşleri tarafından karşılanan Çakmak, VIP salonundan geçtikten sonra havalimanında gazetecilerle bir süre sohbet etti. Atamalar neticesinde tayini Kars'a çıkarılan deneyimli Emniyet Amiri Ercan Çakmak, Kars'ta olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Ercan Çakmak daha sonra makamına geçti.
ERCAN ÇAKMAK GÖREVİNE BAŞLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 12 yıl önce
ercan mudurum. yeni görev yerinizde başarılar diler daha yuksek makam ve mevkilerde görme arzusuyla ... mehmet AKTUZ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Ercan ÇAKMAK'a ve KARS'a hayırlı olsun. Havaalanlarının korunması işini EGM'ne kim, hangi kurum, birlik, dernek vs. veriyo acaba! Polisin havaalanına ziyaretçi olarak bile gelmemesi gerek bırak korumayı. Çenden bakıyorumda her konuya ahkam kesiyorsun. Bu işler SHGM'de çalışırken yaptığın işlere benzemez. Bu tür konularda had meselesi olduğunun hatırlanması gerek. Adama görevde iken ne yaptın atılınca kimin/kimlerin kapısında yattın da aç kalmayasın ve diyet olarak iş sahibi oldun demezlermi???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
EGM TEŞKİLATI İÇERİSİNDE, TÜM HAVAALANLARIMIZIN GÜVENLİĞİNDEN SORUMLU EN AZ GENEL MÜDÜR YARDIMCILIĞI DÜZEYİNDE BİR DEPARTMAN KURULMALIDIR. ÇÜNKÜ ÜLKEMİZİN DE ÜYESİ BULUNDUĞU ICAO TARAFINDAN YAYIMLANAN ANNEX-17 STANDARTLARI GEREĞİ, BU HUSUS EGM TARAFINDAN YÜRÜTÜLMEKTE OLUP, SİVİL HAVACILIK GÜVENLİĞİ KONUSUNDAKİ UZMANLARIN VE AMİRLERİN YETİŞTİRİLMESİNİ VE ATAMALARA YÖNELİK DÜZENLENMELERİN DAHA SAĞLIKLI YAPILMASINI SAĞLAYACAKTIR. Ümit ÇENDEK (Eski SHGM Yrd.)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Tebrik ederim. Yeni görev yerinizin öncekilerden daha huzurlu geçeceği inancını taşımaktayım. Çünkü vatandaşımızın geçmiş zamana nisbetle çok merhaleler kat ettiğini düşünmekteyim. Hele Kars' lı hemşehrilerimizin bilinç düzeyi sizlere daha çok yardımcı olmak olduğunu düşündükçe.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
resimdeki özcan deniz mi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Saygıdeğer Ercan müdür , yeni görev yerinizde başarılar dilerim.Barış ÇAYLA

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000