28 Aralık 2015, Pazartesi 09:05:24

Er-Ah Antalya'dan Isparta'ya taşınıyor

Erah Uçuş Okulu, bir yılın yorgunluğunu Antalya’da düzenlenen muhteşem gala gecesiyle attı. Gecede konuşan Erah Genel Müdürü Erdoğan Cabıoğlu, okulun tüm tesisleriyle birlikte Isparta’ya taşınacağı müjdesini verdi.
  • Erahı tutuyor,yorumlarımı eleştiri sınırları içinde olmasına rağmen yayınlamıyorsunuz.neden 52.000 den 60.000€ ya cıktı fiyatlar,hazır € yukselmişken,genc egolu ucus öğretmenlerinden,ticari zihniyetten,ucus eğitimlerinin yetersizliğinden de bahsedin,bosuna bırakıp kacmamısız
  • Düzenlediği bu güzel etkinlik için Sayın Cabıoğlu'na teşekkür ederiz. Ancak buradan kendisine iletmek istediğimiz bir mesaj uçuş hattındaki problemlerin üstüne biraz daha eğilmesi gerektiği kanaatindeyiz.
  • TÜM EKİBİNİZE İYİ SENELER VE EMNİYETLİ UÇUŞLAR DİLİYORUM
  • Her bir başarılı bir pilot mutlaka Tarkime uğramıştır.
  • TUA Ankaradan haberiniz yok herhalde bir gidip bakin Turkkusuna
  • Sermet hocam burak hocam başarılar sevgiler aydından.

Erah Uçuş Okulu, bir yılın yorgunluğunu Antalya’da düzenlenen muhteşem gala gecesiyle attı. Gecede konuşan Erah Genel Müdürü Erdoğan Cabıoğlu, okulun tüm tesisleriyle birlikte Isparta’ya taşınacağı müjdesini verdi.

Yaklaşık 350 davetlinin katıldığı Antalya’daki gala gecesinde; çalışanlar, öğrenciler ve diğer davetliler felekten bir gece çaldı.  Başarılı bir yılı geride bırakmanın sevincini yaşayan davetliler, gönüllerince eğlenerek bir yılın stresini attı.
Eğlence öncesinde Erah uçuş okulunu tanıtan bir sunum gerçekleştiren  Erah İstanbul Eğitim Müdürü Sermet Emir Şahaner, okulun tarihi, tesisleri, filosu, ekibi, eğitim kabiliyetleri ve tamamlanan-devam eden projeleri hakkında bilgi verdi.  Antalya tesisi Eğitim Müdürü kaptan pilot Galip Yılmaz ise  tecrübeleri ve anılarını misafirlerle paylaşarak geceye katılanları gülümsetti.

Son olarak kürsüye gelen Okul Genel Müdürü ve kurucusu Erdoğan Cabıoğlu ise bütün katılımcılara ve konuşmacılara teşekkür ederek sözlerine başladı ve 18 yaşından bu güne kadar devam eden havacılık kariyerini, okulun kuruluş yıllarını ve bugünlere gelene kadar yaşadığı bazı önemli olayları  anlattı. Cabıoğlu, Antalya’da kurularak yola çıkan okulun yakın bir süreçte Isparta’ya taşınacağı müjdesini de verirken, Isparta’da büyük bir tesisin yapımı için çalışmaların da başladığını söyledi. Cabıoğlu, “   Isparta Süleyman Demirel Havalimanı içindeki Er-Ah hangarının hemen yanında 1500 metrekarelik bir alana kurulacak tesiste, sınıflar, simülatör odaları, yönetici ofisleri, öğretmen ofisleri ve  yemekhane yer alacak. Öğrenciler için birçok sosyal imkan sağlayan bu tesis hem yer derslerinin, hem simülatör uçuşlarının hem de gerçek uçuşların aynı yerde yapılabilecek olması sebebiyle Türkiye’de bir ilk olacak” dedi.

Konuşmaların ardından canlı müzik ve sanatçılar eşliğinde devam eden gecede Er-Ah personeli ve öğrencileri de misafirleri ile birlikte çok yoğun geçen bir yılın yorgunluğunu attı.




 

Er-Ah Antalya'dan Isparta'ya taşınıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Erah mı ~ 8 yıl önce
Erahı tutuyor,yorumlarımı eleştiri sınırları içinde olmasına rağmen yayınlamıyorsunuz.neden 52.000 den 60.000€ ya cıktı fiyatlar,hazır € yukselmişken,genc egolu ucus öğretmenlerinden,ticari zihniyetten,ucus eğitimlerinin yetersizliğinden de bahsedin,bosuna bırakıp kacmamısız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teşekkürler ~ 8 yıl önce
Düzenlediği bu güzel etkinlik için Sayın Cabıoğlu'na teşekkür ederiz. Ancak buradan kendisine iletmek istediğimiz bir mesaj uçuş hattındaki problemlerin üstüne biraz daha eğilmesi gerektiği kanaatindeyiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Erah ~ 4 yıl önce
Erdoğan bey ufacık bir Arada pilotlarınızı zor durumda bırakmak olmadı bugüne kadar. Üstün bir performans gösterildi nerde performans ücretleri onlar sayesinde okulunuz var ne demek ücretsiz sadece maaşları bir iki ay ödeyememek durumdamısınuz kabul etniyoruz
M DEMİR ~ 8 yıl önce
TÜM EKİBİNİZE İYİ SENELER VE EMNİYETLİ UÇUŞLAR DİLİYORUM

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aynen ~ 8 yıl önce
Her bir başarılı bir pilot mutlaka Tarkime uğramıştır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
turkiyede ilk mi ~ 8 yıl önce
TUA Ankaradan haberiniz yok herhalde bir gidip bakin Turkkusuna

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Akademi aydın ~ 8 yıl önce
Sermet hocam burak hocam başarılar sevgiler aydından.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000