20 Kasım 2018, Salı 08:57:56

Enkaza ve cenazelere ulaşıldı

Denizli'de düşen eğitim uçağının enkazının Aydın'ın Karacasu ilçesinde bulunduğu yer tespit edildi. Denizli Valisi Hasan Karahan, pilot ve öğrencinin cansız bedenlerine ulaşıldığını ifade etti.
  • Havacılık camiasının başı sağolsun. Dünya iyisi,karakterli,onurlu bir kartalı kaybetmenin hüzününü yaşıyoruz hep birlikte. Mekanı cennet olsun. Arkasında şerefli bir isim, hayırla yad edilecek bir hayat bıraktı.
  • Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır diliyorum. Havacılıkta maalesef zaman zaman oluyor böyle üzücü olaylar. Herkese emniyetli uçuşlar dilerim.
  • Allah rahmet eylesin iki güzel insanada.fakat asıl merak edilmesi gereken şey son zamanlarda türk genel ve sivil havacılığında kazaların çok ciddi anlamda artıyor olduğudur,naçizane bilgimle esasen bu konunun araştırılmasıni gerektiğini düşünmekteyim.saygılar.
  • Allah rahmet eylesin. Çok üzüldük. Ailesine, arkadaşlarına baş sağlığı ve sabır diliyorum.
  • Kıymetli insan, düzgün karakteri ve iş ahlakı ile havacılık camiasına örnek karakterde bir kişilik olan Hamdi Beye ve Pilot adayı kardeşimize rahmet diliyorum. Allah ailelerine sabır versin. Havacılık camiasının başı sağolsun.
  • Mekanları cennet olsun. :(
  • Allah rahmet eylesin, Mekanları cennet olsun. Ailelerine, sevdiklerine, Havacılık Eğitim Camiasına ve THY Akademiye başsağlığı dilerim.
  • Allah rahmet eylesin
  • Allah rahmet eylesin. Cok cok uzuldum. Ailelerine sabirlar dilerim; mekanlari cennet olsun.
  • Değerli hocamıza ve öğrencisine Allahtan rahmet yakınlarına ve sevenlerine sabırlar dileriz.THY akademiye de ayrıca geçmiş olsun.Umuyoruzki bu tür kazalar birdaha Yaşanmasın.Türk sivil havacılığının başı sağolsun

Aydın’dan havalandıktan sonra irtibatı kesilen ve dün öğle saatlerinden buyana Denizli’de aranan eğitim uçağının enkazına Aydın’ın Karacasu Bölgesinde ulaşıldı.

Edinilen bilgiye göre; Denizli'nin Merkezefendi ilçesi yakınlarında 'acil durum' bilgisi alınan uçak ile öğlene doğru irtibat kesildi. Devlet Hava Meydanları İşletmelesi yetkilileri durumu hemen arama kurtarma ve sağlık ekiplerine haber verdi. Bölgeye çok sayıda arama kurtarma ekibi sevk edilmişti ancak bir sonuç elde edilememişti. Bu sabah ise uçağın enkazına ulaşıldığı bilgisi geldi.

Uçağın içinde ise pilot Hamdi Yılmaz ve pilot adayı Merve Altun'un bulunduğu TC-JZC tescilli tek motorlu Cessna 172 tipi uçağın enkazına ulaşıldı.

Denizli Valisi Hasan Karahan, pilot Hamdi Yılmaz ve öğrencisi Merve Altun'un cansız bedenlerine ulaşıldığını ifade etti.

 

Enkaza ve cenazelere ulaşıldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (68)

Pırlanta ~ 5 yıl önce
Havacılık camiasının başı sağolsun. Dünya iyisi,karakterli,onurlu bir kartalı kaybetmenin hüzününü yaşıyoruz hep birlikte. Mekanı cennet olsun. Arkasında şerefli bir isim, hayırla yad edilecek bir hayat bıraktı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Osman ~ 5 yıl önce
Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır diliyorum. Havacılıkta maalesef zaman zaman oluyor böyle üzücü olaylar. Herkese emniyetli uçuşlar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
birdost ~ 5 yıl önce
Allah rahmet eylesin iki güzel insanada.fakat asıl merak edilmesi gereken şey son zamanlarda türk genel ve sivil havacılığında kazaların çok ciddi anlamda artıyor olduğudur,naçizane bilgimle esasen bu konunun araştırılmasıni gerektiğini düşünmekteyim.saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dayı ~ 5 yıl önce
sizin ķöyde mi trafik kazasi çok oluyo yoksa istanbulda mi
Zekeriya YAVAŞ ~ 5 yıl önce
Allah rahmet eylesin. Çok üzüldük. Ailesine, arkadaşlarına baş sağlığı ve sabır diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ali A. ~ 5 yıl önce
Kıymetli insan, düzgün karakteri ve iş ahlakı ile havacılık camiasına örnek karakterde bir kişilik olan Hamdi Beye ve Pilot adayı kardeşimize rahmet diliyorum. Allah ailelerine sabır versin. Havacılık camiasının başı sağolsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Allah Rahmet eylesin ~ 5 yıl önce
Mekanları cennet olsun. :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Veli ~ 5 yıl önce
Sen deyince mi oluyor, saçmalamışsın,
Bluetomcat ~ 5 yıl önce
Allah rahmet eylesin, Mekanları cennet olsun. Ailelerine, sevdiklerine, Havacılık Eğitim Camiasına ve THY Akademiye başsağlığı dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vedat Aydin ~ 5 yıl önce
Allah rahmet eylesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Akademi mezunu ~ 5 yıl önce
Allah rahmet eylesin. Cok cok uzuldum. Ailelerine sabirlar dilerim; mekanlari cennet olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AFA ~ 5 yıl önce
Değerli hocamıza ve öğrencisine Allahtan rahmet yakınlarına ve sevenlerine sabırlar dileriz.THY akademiye de ayrıca geçmiş olsun.Umuyoruzki bu tür kazalar birdaha Yaşanmasın.Türk sivil havacılığının başı sağolsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000