24 Haziran 2012, Pazar 13:28:06

ENKAZA ULAŞILDI

Suriye tarafından düşürülen savaş uçağımızın enkazına ulaşıldığı belirtildi...
  • 500 kulac suriye hava sahasinin disinda be kardesim. nikosiya hava sahasina denk geliyor. neden haberler bu kadar celiskili
  • Suriyede bu kritik zamanlarda o topraklarda 15 dakika boyunca uçma emri kimden geldi ki kim ne yazıyor . incirlik masum orada uyuyormu, tepede uydular kapatıldımı, kim kimin adına neler söylüyor dışarıdan, bu çocuklarımız pilotlarımız evlatlarımız neden ve kimin emri ile orada idiler ve biz onların akıbetini dua ederek konuşuyoruz yazıyoruz yorumluyoruz.
  • amin
  • Insallah bir mucize olur da sağ salim evlerine dönerler.. :(

Suriye ordusu tarafından uluslararsı sularda vurularak düşürülen Türk Hava Kuvvetleri'ne ait F4 tipi 'Phantom' keşif uçağının enkazına ulaşıldığı bilgisi geldi.

Malatya'dan havalandıktan bir süre sonra Hatay'ın güney batısında Suriye sahiline 13 mil uzaklıkta düşürülen Türk uçağının enkazının yeri tespit edildi.

TRT'ye konuşan Avrupa Yayın Birliği'nden kaynaklar uçağın enkazının ve fırlatma koltuklarının Akdeniz'de 1000 ila 1300 metre arası bir derinlikte bulunduğunu söyledi.

Uçaktaki pilotları arama çalışmalarının ise Türk ve Suriyeli kurtarma ekipleri tarafından koordineli olarak sürdürüldüğü belirtiliyor.

ENKAZA ULAŞILDI

Yorumlar

hasan ~ 12 yıl önce
500 kulac suriye hava sahasinin disinda be kardesim. nikosiya hava sahasina denk geliyor. neden haberler bu kadar celiskili

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kim ~ 12 yıl önce
Suriyede bu kritik zamanlarda o topraklarda 15 dakika boyunca uçma emri kimden geldi ki kim ne yazıyor . incirlik masum orada uyuyormu, tepede uydular kapatıldımı, kim kimin adına neler söylüyor dışarıdan, bu çocuklarımız pilotlarımız evlatlarımız neden ve kimin emri ile orada idiler ve biz onların akıbetini dua ederek konuşuyoruz yazıyoruz yorumluyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 12 yıl önce
amin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:( ~ 12 yıl önce
Insallah bir mucize olur da sağ salim evlerine dönerler.. :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000