12 Mart 2018, Pazartesi 11:16:29

Enkaza ait ilk görüntüler yayınlandı!

Birleşik Arap Emirlikleri'nden İstanbul'a doğru hareket ederken İran hava sahasında düşen Başarn Holding'e ait iş jetinin enkazına ait ilk görüntü yayınlandı.
  • gidecegin yer 1.5 mt kara toprak bu zenginlerin para para hırsı nereye kadar
  • Butun hirsizlar ususmusler gene buraya hic utanmanizda yok degil mi,olenin ardindan konusup karaliyosunuz ,ya siz iyi muslumandiniz da 15 yildir bu ulkenin hali nedir? Adeleti fetoculara verdiniz kendi agzinizla soylediniz polis hadi sizden oncede verilmisti askeriyeyi siz verdiniz ,yasizin nereniz dogruda 11 gencin yasamini ve olumlerini ceza olarak degerlendirip sorguluyosunuz,once kendi yasam tarziniza bakain basak sehirde kimlerin ikinci ucuncu esleri,sevgilileri var acaba,kimin icin kiralaniyor ordaki rezidanslar,evdeki karinizdan cocugunuzdan afrinde catisan askerlerden utanmiyomusunuz oralara giderken.
  • Buraya yapılan tüm yorumlar sizin onayınızdan geçiyor sırf haber olsun,insanlar altına kötü yorumlar yapsın birileri bunlara kızsın ona ona bu buna saldırsın diye böyle acı bir olayda terbiyeden ahlaktan insaniyetten yoksunların yazdığı yorumları burda yayınlıyorsunuz. Ayıptır! Günahtır! İnsanlık dışıdır buna çanak tutmayın be kardeşim!! Bugün tüm haber kuruluşları bunları yapan insanları kınadı ve göstermedi yazılanları siz neden izin veriyorsunuz? Umarım bu mesajı yayınlarsınız! Umarım!
  • Siz şeytandan beter, cahil, akılsız, kıskanç, komplex dolu ( say say bitmez), insanlarsınız. Bu kadar trajik, maaf edici bir olayı, politikaya, kadın/erkek ayirimligina,.. getirdiniz! Pes artık! 11 can gitmiş, 11!!!! Biraz saygılı olun saygılı. Balayını, tatilini, iş için, yurt dışına gidenler, sizin başınıza her an herşey gelebilir bunu unutmayın ;). Birde şu erkek pilotlardan bahs edince, gördük biz onu yurt dışında, hepsinin cockpitte ellerinde sigara, ingilizcenin "i" sini ve CRM nedir ( crew ressource management) bilmeyenleri ;). Klavye arkasında, boş boş yazmak kolay, dua edin, Allah sizlere evlat acısı cektirmesin!
  • Bekarlıga veda Partisi’ne gittikleri için ölmeyi hak ediyorlar diyen arkadaşların hepsının dedeleri kurtuluş savaşı zamanında İngilizler ve diğer milletlerin kucağına oturan sarıklı tiplerdi. Bunların dinle alakaları Yok bu yüzden bunlara cevap bile vermeyin
  • Afrindek sehit olanlara cigerimiz yanarken simdi bide bu. Erkek olsalar bu kadar moralim bozulmazdi, 11 kadin, 11 ana, 11 abla, cok kotu cok
  • İşte bu siz biz ayrımından bu ülke gelişmiyor her iki zıt görüşlü insanlara yazıklar olsun. cCc
  • Çok acı, allah bütün ailelere sabırlar versin, mekanları cennet olsun. Bu kaza görüntüleri ne kadarda thy adana uçağının enkaz görüntülerine benziyor, aynı bunun gibi yandığı ve hızla yere düştüğü görülüyor. Çok üzücü diyecek birşey yok acıdan başka
  • çok yazık çok çok Allah sabır versin ailelerine..bizim halkımızada artık bi akıl versin bu düşüncede yaşıyorsanız arabistan ülkeleri boşa durmuyo gidin ordan yaşayın ne bu zihniyet kadın pilot bilmem ne utanın bi kendinizden ya aşın artık arkadaşım bazı şeyleri şurda ders almanız gerekirken hiç bişe bi canlının hayatından ve sağlığından önemli olamadığını üçgünlük dünya için kalp kırmaya değmediğini anlamanız gereken yerde hala ölmüş olan insanları yeriyorsunuz geçin bu işleri çok dindarsanız oturun biraz dua edin hristiyanlarda yapıo parasından rahatsız oluyosan çalış seninde olsun kadın olmasından rahatsızsan çok biliosan sen geçseydin başınada sen en iyisini sen yapsaydın sadece konuşursunuz zaten başka bi katkınız yok..
  • Burdan aptalca yorum yapan ölmüş insanların arkasından konuşan dingiller,Nemalandıgınız kapılarda havlayın,Size sadece hoşşttt demek yeter

Birleşik Arap Emirlikleri'nden İstanbul'a doğru hareket ederken İran hava sahasında düşen Başarn Holding'e ait iş jetinin enkazına ait ilk görüntü yayınlandı. 

İran’ın resmi haber ajansı İRNA’nın İran Kızılayı yetkililerine dayandırdığı haberinde, 11 kişinin içinde bulunduğu uçaktaki bir kişiye hala ulaşılmadığı, uçağın kara kutusunun bulunduğu belirtildi.

Konuya ilişkin İran Ulusal Sivil Havacılık Örgütü tarafından yapılan açıklamada, uçağın yerel saatle 16:59’da İran hava sahasına girdiği, 18:09 civarında (TSİ 17:39 ) düştüğü belirtildi. Açıklamada, pilotun bölgedeki İran hava trafik kontrol merkeziyle irtibata geçtiği, teknik arıza nedeniyle alçalma talep ettiği ardından uçağın ani bir şekilde hız kaybederek radardan kaybolduğu bilgisi verildi. Birleşik Arap Emirlikleri’nden dün İstanbul’a hareket eden Başaran Holdinge’e ait özel uçak içindeki 11 kişiyle İran´ın güneydoğusundaki Çaharmahal ve Bahtiyari eyaletinin merkezi olan Shahrekord kentine bağlı Kiyar ilçesi dağlık alanda düşmüştü.

Uçağın enkazına ait ilk görüntü yayınlandı. İslam Cumhuriyeti Haber Ajansı (IRNA) tarafından yayınlanan görüntüde uçağın enkaz parçalarının dağlık alanda etrafa yayındığı görünüyor.

İşte o görüntüler





















Enkaza ait ilk görüntüler yayınlandı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (77)

tgs ~ 6 yıl önce
gidecegin yer 1.5 mt kara toprak bu zenginlerin para para hırsı nereye kadar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zengin! ~ 6 yıl önce
seni zenginler..
İlhan ~ 6 yıl önce
Butun hirsizlar ususmusler gene buraya hic utanmanizda yok degil mi,olenin ardindan konusup karaliyosunuz ,ya siz iyi muslumandiniz da 15 yildir bu ulkenin hali nedir? Adeleti fetoculara verdiniz kendi agzinizla soylediniz polis hadi sizden oncede verilmisti askeriyeyi siz verdiniz ,yasizin nereniz dogruda 11 gencin yasamini ve olumlerini ceza olarak degerlendirip sorguluyosunuz,once kendi yasam tarziniza bakain basak sehirde kimlerin ikinci ucuncu esleri,sevgilileri var acaba,kimin icin kiralaniyor ordaki rezidanslar,evdeki karinizdan cocugunuzdan afrinde catisan askerlerden utanmiyomusunuz oralara giderken.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kınıyorum ~ 6 yıl önce
Buraya yapılan tüm yorumlar sizin onayınızdan geçiyor sırf haber olsun,insanlar altına kötü yorumlar yapsın birileri bunlara kızsın ona ona bu buna saldırsın diye böyle acı bir olayda terbiyeden ahlaktan insaniyetten yoksunların yazdığı yorumları burda yayınlıyorsunuz. Ayıptır! Günahtır! İnsanlık dışıdır buna çanak tutmayın be kardeşim!! Bugün tüm haber kuruluşları bunları yapan insanları kınadı ve göstermedi yazılanları siz neden izin veriyorsunuz? Umarım bu mesajı yayınlarsınız! Umarım!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 6 yıl önce
Siz şeytandan beter, cahil, akılsız, kıskanç, komplex dolu ( say say bitmez), insanlarsınız. Bu kadar trajik, maaf edici bir olayı, politikaya, kadın/erkek ayirimligina,.. getirdiniz! Pes artık! 11 can gitmiş, 11!!!! Biraz saygılı olun saygılı. Balayını, tatilini, iş için, yurt dışına gidenler, sizin başınıza her an herşey gelebilir bunu unutmayın ;). Birde şu erkek pilotlardan bahs edince, gördük biz onu yurt dışında, hepsinin cockpitte ellerinde sigara, ingilizcenin "i" sini ve CRM nedir ( crew ressource management) bilmeyenleri ;). Klavye arkasında, boş boş yazmak kolay, dua edin, Allah sizlere evlat acısı cektirmesin!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
!!! ~ 6 yıl önce
Bekarlıga veda Partisi’ne gittikleri için ölmeyi hak ediyorlar diyen arkadaşların hepsının dedeleri kurtuluş savaşı zamanında İngilizler ve diğer milletlerin kucağına oturan sarıklı tiplerdi. Bunların dinle alakaları Yok bu yüzden bunlara cevap bile vermeyin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Erkek ~ 6 yıl önce
Afrindek sehit olanlara cigerimiz yanarken simdi bide bu. Erkek olsalar bu kadar moralim bozulmazdi, 11 kadin, 11 ana, 11 abla, cok kotu cok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayıp ayıp cahillik başa bela ~ 6 yıl önce
İşte bu siz biz ayrımından bu ülke gelişmiyor her iki zıt görüşlü insanlara yazıklar olsun. cCc

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy ~ 6 yıl önce
Çok acı, allah bütün ailelere sabırlar versin, mekanları cennet olsun. Bu kaza görüntüleri ne kadarda thy adana uçağının enkaz görüntülerine benziyor, aynı bunun gibi yandığı ve hızla yere düştüğü görülüyor. Çok üzücü diyecek birşey yok acıdan başka

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kl ~ 6 yıl önce
çok yazık çok çok Allah sabır versin ailelerine..bizim halkımızada artık bi akıl versin bu düşüncede yaşıyorsanız arabistan ülkeleri boşa durmuyo gidin ordan yaşayın ne bu zihniyet kadın pilot bilmem ne utanın bi kendinizden ya aşın artık arkadaşım bazı şeyleri şurda ders almanız gerekirken hiç bişe bi canlının hayatından ve sağlığından önemli olamadığını üçgünlük dünya için kalp kırmaya değmediğini anlamanız gereken yerde hala ölmüş olan insanları yeriyorsunuz geçin bu işleri çok dindarsanız oturun biraz dua edin hristiyanlarda yapıo parasından rahatsız oluyosan çalış seninde olsun kadın olmasından rahatsızsan çok biliosan sen geçseydin başınada sen en iyisini sen yapsaydın sadece konuşursunuz zaten başka bi katkınız yok..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sky ~ 6 yıl önce
Burdan aptalca yorum yapan ölmüş insanların arkasından konuşan dingiller,Nemalandıgınız kapılarda havlayın,Size sadece hoşşttt demek yeter

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İlhan ~ 6 yıl önce
Rintintini ozletiyor bu familyalar yeminle
Ya sen ~ 6 yıl önce
Sen farkli bir sey yaptigini mi saniyorsun onlara da benzer hakaretlerde bulunarak?
Sadece ~ 6 yıl önce
Su testisi...

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000