27 Şubat 2015, Cuma 14:05:59

ENKAZ TOPLAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Akçadağ ilçesinde düşen iki askeri uçağın geniş bir alana dağılan enkazını toplama çalışmaları bugün de sürdü.
  • Valla bitik ülkemin bitik ordusu ... evden eve nakilyat yapılır gibi kucak parcalarını tasıyan bır zıhnıyete bitik bile cok gelir ... Yazıklar olsun ... aldıgınız vergilerdeki hakkım sizlere helal değildir ... 4 ucak yerıne gelır ama 4 pilot ver bu ugurda ölen bir çok insanımız geri gelmez... Allah sorumlu kişilerin ve görevini layıkıyla yapmayanların ve layıkıyla işini yapanlara siyasi veya baska sekilde engel olanların belasını versın insAllah !.
  • Aynı filonun bu kazadan 9 ay öncesi kazasında konunun üzerine giden Kuvvetin Kaza Kırım Şube Müdürü neden görevinden alındı? Doğru söyleyen dürüst insanları görevden alır uzaktan kumandalı işi bilmeyenlere görevi verirsen yeterli önlem alınamaz ve bu kazalar da ne yazıkki süpriz olmaz. Sayın Komutan 9 G çekmek ile olmuyor bu işler birşeyleri örtersen havacılık ne yazık ki affetmiyor...Merzifon daki Muhammed'in kazası nı örtdüğün gibi, trafik kazasında öldü diye bakalım kırımın tüm sebebi çocuğa mı kalacak? Niye almadın veya alamadın Yalınalpi ve saz arkadaşlarını görevden ? herşeyi bildiğin halde...kılavuz Veyis olursa... Neşter doğru yerlere vurulmaz ise Allah korusun gidiş gidiş değil...Yaptıklarınız kadar yapmadıklarınızdan da sorumlusunuz korkmayın...
  • Sehit olan kahraman pilotlarimizin ailelerine sabir diliyorum. Onlari bu yada su sekilde kimsenin elestirmeye haklarinin olmadigini dusunuyorum. Zamaninda ucaklarin modernizasyonu icin 300-500 milyondolari fazla gorenler ,bugun kac paralara mal olan kamu binalarini,zamaninda mahkemeden donen TUBRAS in satisinindan nerdeyse zarar edilecek olan milyar dolarlari.. Paralar paralar... yani anlatmakla bitmez bu para isi ... Bu paralara yapilsaydi modernisasyonlar bir an once... Ucaklarin sistemleri daha iyi olsaydi.... Kolda ucmak zorunda kalmasalardi... Yada ucaklari kàl etselerdi de bir an once yeni ucak alsalardi yerine kac para eder di ki? Yapilan kamu binalarinin yaninda... Kolda ucma egitimine gerek kalinmasaydi(ki gelismis ulkelerde ki ucaklarla kol ucusu nerdeyse yok artik.)..... Hava kuvvetlerinde daha kol ucusunda carpisan ucak bilmiyorum ben.. Hepsi cok ozeldir ,ozel olarak yetistirilirler.. Kus carpmistir,yildirim carpmistir.ucak arizalanmistir,.. Daha nice secenekler vardir... Ama KIMSE KAHRAMAN PILOTLARIMIZA elestiri getirmesin.. Huzur icinde yatsinlar..
  • Kamyon kasasında yığma giden enkaz ne kadar iyi incelenir hesabını yapın işte. Adamlar onları incelemek için laboratuvar kuruyor. Herbiri delil onların!!!

Akçadağ ilçesinde düşen iki askeri uçağın geniş bir alana dağılan enkazını toplama çalışmaları bugün de sürdü.

İkinciler Mahallesi Potolar mevkisindeki engebeli arazide yürütülen çalışmalar kapsamında, düşen uçakların parçaları iş makineleri yardımıyla toplanıyor. Araziden kepçelerle taşınan parçalar, Keller Mahallesi'ndeki asfalt yolda bekletilen askeri kamyonlara yükleniyor.

Çalışmalara askeri helikopterin de destek verdiği gözlendi.





ENKAZ TOPLAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Yorumlar

sheep ~ 9 yıl önce
Valla bitik ülkemin bitik ordusu ... evden eve nakilyat yapılır gibi kucak parcalarını tasıyan bır zıhnıyete bitik bile cok gelir ... Yazıklar olsun ... aldıgınız vergilerdeki hakkım sizlere helal değildir ... 4 ucak yerıne gelır ama 4 pilot ver bu ugurda ölen bir çok insanımız geri gelmez... Allah sorumlu kişilerin ve görevini layıkıyla yapmayanların ve layıkıyla işini yapanlara siyasi veya baska sekilde engel olanların belasını versın insAllah !.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Aynı filonun bu kazadan 9 ay öncesi kazasında konunun üzerine giden Kuvvetin Kaza Kırım Şube Müdürü neden görevinden alındı? Doğru söyleyen dürüst insanları görevden alır uzaktan kumandalı işi bilmeyenlere görevi verirsen yeterli önlem alınamaz ve bu kazalar da ne yazıkki süpriz olmaz. Sayın Komutan 9 G çekmek ile olmuyor bu işler birşeyleri örtersen havacılık ne yazık ki affetmiyor...Merzifon daki Muhammed'in kazası nı örtdüğün gibi, trafik kazasında öldü diye bakalım kırımın tüm sebebi çocuğa mı kalacak? Niye almadın veya alamadın Yalınalpi ve saz arkadaşlarını görevden ? herşeyi bildiğin halde...kılavuz Veyis olursa... Neşter doğru yerlere vurulmaz ise Allah korusun gidiş gidiş değil...Yaptıklarınız kadar yapmadıklarınızdan da sorumlusunuz korkmayın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Sehit olan kahraman pilotlarimizin ailelerine sabir diliyorum. Onlari bu yada su sekilde kimsenin elestirmeye haklarinin olmadigini dusunuyorum. Zamaninda ucaklarin modernizasyonu icin 300-500 milyondolari fazla gorenler ,bugun kac paralara mal olan kamu binalarini,zamaninda mahkemeden donen TUBRAS in satisinindan nerdeyse zarar edilecek olan milyar dolarlari.. Paralar paralar... yani anlatmakla bitmez bu para isi ... Bu paralara yapilsaydi modernisasyonlar bir an once... Ucaklarin sistemleri daha iyi olsaydi.... Kolda ucmak zorunda kalmasalardi... Yada ucaklari kàl etselerdi de bir an once yeni ucak alsalardi yerine kac para eder di ki? Yapilan kamu binalarinin yaninda... Kolda ucma egitimine gerek kalinmasaydi(ki gelismis ulkelerde ki ucaklarla kol ucusu nerdeyse yok artik.)..... Hava kuvvetlerinde daha kol ucusunda carpisan ucak bilmiyorum ben.. Hepsi cok ozeldir ,ozel olarak yetistirilirler.. Kus carpmistir,yildirim carpmistir.ucak arizalanmistir,.. Daha nice secenekler vardir... Ama KIMSE KAHRAMAN PILOTLARIMIZA elestiri getirmesin.. Huzur icinde yatsinlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 9 yıl önce
Kamyon kasasında yığma giden enkaz ne kadar iyi incelenir hesabını yapın işte. Adamlar onları incelemek için laboratuvar kuruyor. Herbiri delil onların!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000