29 Eylül 2011, Perşembe 11:10:02

ENDONEZYA'DA YOLCU UÇAĞI DÜŞTÜ!

Endonezya'da 18 yolcu taşıyan bir uçağın düştüğü belirtildi.
  • bu mantikla gidersen yolcu ustune para vererek oluyor ucagi ucuranlar ise en azindan para aliyorlar ve meslekleri bu her meslegin bir riski vardir begenmiyen gider bakkal dukkani acar veya riski olmiyan mesleklerden birini secer yan gelip yatar maasini alir o nedenle ekip/yolcu/meslek ayirimi yapmak sakat bir mantik
  • yolcuların poposu nerede acaba? Biraz mütevazı olmayı başarabilseniz. Kimse yabancı pilot istemez...
  • öncelikle ölenler için Allahtan rahmet diliyorum.tüm uçucu personelin başı sağolsun.gözü uçucu personelde olan tüm insanlara sesleniyorum.aramızdaki fark ne biliyormusunuz sizin popunuz koltukta bizim ise kellemiz.
Kaza öncesinde, uçakla Kuzey Sumatra bölgesindeki dağlık alan üzerindeyken irtibatın kesildiği belirtildi.

15 yolcu  ve üç mürettebatın bulunduğu uçağın enkazına ulaşıldığı, son gelen bilgilere göre düşen uçaktan kurtulan olmadığı açıklandı.
 
AFP haber ajansına konuşan bir yetkili uçakla irtibatın yerel saatle 7:28 ile 8:05 arasında koptuğunu ve uçağın bu sıralarda Bahorok köyü civarında bulunduğunu belirtti.
 
Adalar üzerine kurulu olması sebebiyle hava ulaşımının sıklıkla kullanıldığı Endonezya'nın uçuş güvenliği açısından karanlık bir sicili var.
 
Son olarak Mayıs ayında, bir yolcu uçağının Batı Papua bölgesinde düşmesi sonucunda 27 kişiyi hayatını kaybetmişti.

BBC Türkçe

ENDONEZYA'DA YOLCU UÇAĞI DÜŞTÜ!

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
bu mantikla gidersen yolcu ustune para vererek oluyor ucagi ucuranlar ise en azindan para aliyorlar ve meslekleri bu her meslegin bir riski vardir begenmiyen gider bakkal dukkani acar veya riski olmiyan mesleklerden birini secer yan gelip yatar maasini alir o nedenle ekip/yolcu/meslek ayirimi yapmak sakat bir mantik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yolcuların poposu nerede acaba? Biraz mütevazı olmayı başarabilseniz. Kimse yabancı pilot istemez...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
öncelikle ölenler için Allahtan rahmet diliyorum.tüm uçucu personelin başı sağolsun.gözü uçucu personelde olan tüm insanlara sesleniyorum.aramızdaki fark ne biliyormusunuz sizin popunuz koltukta bizim ise kellemiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000