18 Ocak 2012, Çarşamba 08:30:59

ENDİŞELİ BEKLEYİŞ HALA SÜRÜYOR

Düşen askeri uçağının gövdesi Yenifoça'nın 5 km. açığında bulunurken, 3 aylık teğmen pilotun ailesinin bekleyişi sürüyor
Foça açıklarında eğitim uçuşu yaparken kaybolan Hava Kuvvetleri Komutanlığı'na ait T-37C uçağının arama çalışmaları dün gün boyu Foça ile Yenifoça arasındaki Ramadan Burnu, Aslan Burnu ve Aliağa Körfezi Tavşan adası üçgeninde sürdü. Türk Hava Kuvvetleri'ne ait CASA tipi iki uçak, 3 helikopter, bir hücumbot, bir mayın tarama gemisi, 2 sahil güvenlik botu ve 2. Ana Jet Üssü'nden 8 arama kurtarma personelinin bulunduğu 2 zodyak botla yapıldı.

Uçağın ana gövdesine Yenifoça'nın 5 kilometre açığında 125 metre derinlikte ulaşıldığı bildirildi. Pilotların uçaktan atlama ihtimali değerlendirilirken karadan yapılan arama çalışmaları da aralıksız sürüyor. Uçağın 2 pilotundan biri olan Serkan Sağır'ın (23) Erzincan'da bulunan ailesi ise endişeli bekleyişini sürdürüyor. Rıza Sağır ile Sebahat Sağır'ın iki erkek çocuğundan büyüğü olan Serkan Sağır'ın 3 ay önce Hava Harp Okulu'ndan mezun olduğunu bildirildi. Sağır'ın yanında da Pakistanlı bir pilot Binbaşı Masood Hussain Chhachhar da bulunuyordu.
ENDİŞELİ BEKLEYİŞ HALA SÜRÜYOR

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000