02 Haziran 2010, Çarşamba 08:40:08

EN SADIK YOLCU: BIN LADIN!

İngiliz havayolu şirketi British Airways, El Kaide lideri Bin Ladin'i 'sık uçan yolcu' olarak gösterdi. Şirketin dergisinin kapağında yer alan uçuş kartında Usame bin Ladin'in isminin kullanılması, 'Mutsuz bir çalışanın sabotajı' olarak yorumlandı.
  • insan bi kimlik numarası sorar.buda son nokta herhalde.ulu orta bahsedilecek bi isim değil.

British Airways'in LHR News adlı dergisinin kapağında kullanılan uçuş kartında El Kaide lideri Usame bin Ladin'in adının yer alması İngiltere'de şoke etkisi yarattı. Örnek bilette, Ladin'in British Airways'te kullandığı yolcu numarası ve business sınıfında 7C numaralı koltukta uçtuğu gibi bilgiler de yer aldı. Son dönemlerde sık sık çalışanlarının grevleriyle gündeme gelen British Airways'in dergisinde böyle bir görselin kullanılmasının 'firmadan memnuniyetsiz olan bir personelin işi olduğu' düşünülüyor.

WASHINGTON'A UÇACAKMIŞ

İktidardaki Muhafazakar Parti milletvekillerinden Patrick Mercer, 'Bu durum cep telefonu kullanılarak alınan uçuş biletlerinin güvenlilik derecesini de sorgulamamıza neden oluyor. 26 Ekim 2010 tarihli uçuş kartının Washington'a gerçekleştirilecek uçuş için düzenlenmiş olması da çok manidardır' dedi.

SORUMLUSU ARAŞTIRILIYOR

British Airways sözcülerinden biri, 'Yayımda bir hata yapıldı. Bu olayın kaynağını araştırıyoruz' açıklaması yaptı. El Kaide lideri Usame bin Ladin, 11 Eylül saldırılarının arkasındaki isim olarak kabul ediliyor ve ABD'nin en çok aranan kaçaklar listesinin tepesinde yer alıyor.

 

EN SADIK YOLCU: BIN LADIN!

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
insan bi kimlik numarası sorar.buda son nokta herhalde.ulu orta bahsedilecek bi isim değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000