28 Eylül 2010, Salı 10:41:35

EN "ÖZEL" PİŞKİNLİK!

Sektörün tek sesi Airporthaber’in 13 Eylül’de özel haber olarak duyurduğu bir haber bugün, her fırsatta ilkeli yayıncılık yaptığını iddia eden bir gazetede özel haber logosuyla yer aldı. Peki o haber neydi?
  • Suya sormuşlar seni kaybedersek nerede buluruz ? ''Bir şırıltı duydugunuzda ben oradayım'' Ateşe sormuşlar. ''Dumanın oldugu yerde'' Aynı soruyu ahlaka sormuşlar.''Beni kaybederseniz bir daha bulamazsınız.!!
  • gaaasaray li fatih bi zahmet bekir coskun un haberturk den neden kovuldugunu ve bu konuda neden tek satir yazi yazmadigini bizlere aciklayabilir mi???
  • Bu forumda ciddi soru sorulduğu zaman cevap veren olmuyor. Nedeni hakkında yorum yapmak isteyen var mı?
  • ne zaman adam oluruz...insanlıktan bi haber canlı türlerinin paraya değil insana değer verdikleri zaman.esen rüzgara göre yön değiştiren yalaklardan kurtulduğumuz zaman!!!
  • Bu şirket orman yangınları söndürme ihalesi almamış mıyıd? Helikopterleri de aynı AOC yi mi kullanıyor?
  • Habertürk, Bekir Coşkun'u çıkarttıktan sonra zaten benim için bitmişti. Fatih Altaylı'yı da, her ne kadar bazı yazılarına katılmasam da, dürüst ve tarafsız bilirdik. Ama sanırım artık Habertürk'te "patron" baskısı çok yoğun hissedilmeye başladı.
  • URFAIR'in dediği gibi boşverin siz yolunuza devam edin. Biz o elemanın ne mal olduğunu çok iyi biliyoruz.
  • işte ben bunun için AırportHABER i seviyor ve takip ediyorum siz hiç tarafsızlıgınızdan ödün vermeyin biz siteyi takip edenler her pılatform da sizi anlatmaya devam edeceyiz bırakın taklitçiler utansın...
Sağlık Bakanlığı’nın ambulans uçak ihalesini kazanan Heliportugal adlı Portekizli şirketin ortağı olan Barış Havacılık’ın işletme ruhsatının iptal edildiğini yaklaşık iki hafta önce duyurmuştuk.

SHGM tarafından eksik bulgular yüzünden Barış Havacılık’ın işletme ruhsatının iptal edilmesiyle ambulans uçakların hastalara müdahale edemeyeceğini ve Portekizli ortağın bu sorunu aşmak için İzmir merkezli Santay Havacılık’ı satın aldığını okuyuculara ilk olarak özel haber logosuyla biz aktarmıştık.

Ancak, bizim iki hafta önce verdiğimiz o haber bugün Habertürk Gazetesi’nde ‘Özel Haber’ logosuyla yer aldı. Daha önce birçok haberimizi kullanan sözde haberciler (!) bu kez işi bir adım daha öteye götürerek AirportHaber’in özel haberini sanki kendi haberleri gibi halka sunmakta beis görmedi.

NOT: Gazetenin yaptığı bu emek hırsızlığı Habertürk Genel Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı'nın köşe yazılarının sonuna eklediği 'Ne zaman adam oluruz' bölümünü hatırlattı. Biz de buna uygun olarak, Ne zaman adam oluruz kısmına, ' Başkalarının özel haberini kendi özel haberimiz gibi vatandaşa yutturmaya çalışmadığımız zaman' diye ekliyoruz.

İşte AirportHaber’in 13 Eylül 2010 tarihli o haberi:




Bu da Habertürk’ün pişkinliğe imza attığı o haber:



EN "ÖZEL" PİŞKİNLİK!

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 14 yıl önce
Suya sormuşlar seni kaybedersek nerede buluruz ? ''Bir şırıltı duydugunuzda ben oradayım'' Ateşe sormuşlar. ''Dumanın oldugu yerde'' Aynı soruyu ahlaka sormuşlar.''Beni kaybederseniz bir daha bulamazsınız.!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
gaaasaray li fatih bi zahmet bekir coskun un haberturk den neden kovuldugunu ve bu konuda neden tek satir yazi yazmadigini bizlere aciklayabilir mi???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu forumda ciddi soru sorulduğu zaman cevap veren olmuyor. Nedeni hakkında yorum yapmak isteyen var mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ne zaman adam oluruz...insanlıktan bi haber canlı türlerinin paraya değil insana değer verdikleri zaman.esen rüzgara göre yön değiştiren yalaklardan kurtulduğumuz zaman!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu şirket orman yangınları söndürme ihalesi almamış mıyıd? Helikopterleri de aynı AOC yi mi kullanıyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Habertürk, Bekir Coşkun'u çıkarttıktan sonra zaten benim için bitmişti. Fatih Altaylı'yı da, her ne kadar bazı yazılarına katılmasam da, dürüst ve tarafsız bilirdik. Ama sanırım artık Habertürk'te "patron" baskısı çok yoğun hissedilmeye başladı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
URFAIR'in dediği gibi boşverin siz yolunuza devam edin. Biz o elemanın ne mal olduğunu çok iyi biliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
işte ben bunun için AırportHABER i seviyor ve takip ediyorum siz hiç tarafsızlıgınızdan ödün vermeyin biz siteyi takip edenler her pılatform da sizi anlatmaya devam edeceyiz bırakın taklitçiler utansın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000