25 Aralık 2012, Salı 08:29:31

'EN ÖNEMLİ KATKIYI YAPACAK'

Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden, Zafer Havalimanı'nın bölgenin sosyo-ekonomik ve turizm açısından kalkınmasında önemli katkı sağlayacağına inandığını söyledi...
  • Usak havalimanina sahip cikmadi Usaklilar simdi Zaferemi sahip cikacaklar?
  • zafr hv lım acılmadan once uşak meydanının faalıyete gecırılebılmsı ıcın de benzerı şeyler solenmıştı. uşak a yatırım yapıldı ve meydn hv trafıgıne acıldı personel atandı ama meydan atıl halde kaldı ne yazıkkı. ışte plansız yatırım hamlelerının sonucu bu. her ılımizin yetkılılerı hala benzerı taleplerde bulunarak ıllerıne hv lım taleplerını yınelıyorlar her fırsatta. plansız yatırımın yada sıyası nedenlerle popılist yaklaşımlar sonucunda acılan hv lımanlarımızın omurlerı pek uzun olmuyor.bu konular sıyası duşunce ıle dıilde gercekten ıhtıyac olup olmadıgının degerlendırılmesının ıyı yapılmasını muteakıp aceleye getırılmeden yatırım programına alınması , ulkemız ekonomısı acısından daha yararlı olacagı kanaatındeyım.

Zafer Havalimanı'nın Uşak ve çevre iller açısından kullanımını artırmak amacıyla Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) tarafından Uşak Üniversitesi Bir Eylül Yerleşkesi Sosyal Tesisleri'nde toplantı düzenlendi.

Toplantıya katılarak bir konuşma yapan Vali Mehmet Ufuk Erden, havalimanının Uşak, Afyonkarahisar ve Kütahya için önemli olduğunu vurguladı.

Vali Erden, toplantıda yaptığı konuşmada "Havalimanının bölgenin sosyo-ekonomik ve turizm açısından kalkınmasında önemli katkı sağlayacağına inandığını" belirtti.

Toplantıya Belediye Başkanı Ali Erdoğan, Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik, İl Genel Meclisi Başkanı Ali İhsan Uzun ile iş dünyası meslek örgütü liderleri katıldı.

'EN ÖNEMLİ KATKIYI YAPACAK'

Yorumlar

Usak ~ 11 yıl önce
Usak havalimanina sahip cikmadi Usaklilar simdi Zaferemi sahip cikacaklar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
erdınc durmazer ~ 11 yıl önce
zafr hv lım acılmadan once uşak meydanının faalıyete gecırılebılmsı ıcın de benzerı şeyler solenmıştı. uşak a yatırım yapıldı ve meydn hv trafıgıne acıldı personel atandı ama meydan atıl halde kaldı ne yazıkkı. ışte plansız yatırım hamlelerının sonucu bu. her ılımizin yetkılılerı hala benzerı taleplerde bulunarak ıllerıne hv lım taleplerını yınelıyorlar her fırsatta. plansız yatırımın yada sıyası nedenlerle popılist yaklaşımlar sonucunda acılan hv lımanlarımızın omurlerı pek uzun olmuyor.bu konular sıyası duşunce ıle dıilde gercekten ıhtıyac olup olmadıgının degerlendırılmesının ıyı yapılmasını muteakıp aceleye getırılmeden yatırım programına alınması , ulkemız ekonomısı acısından daha yararlı olacagı kanaatındeyım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000