26 Ocak 2012, Perşembe 09:05:07

EN KÖTÜ HAVALİMANLARI BELLİ OLDU...

Frommer.com en kötü havalimanlarını belirledi...
  • Samsun Carsamba havaalani,Havalimani kapasitesinde,ama havalimani degil.Bu Samsuna yakismiyor
  • Gaziantep "havalimanı" bile oldu ama taksi bile yok... 2 uçak inince 1 saat bagaj bekleniyor... söyliyecek o kadar çok şey var ki... Sanırım listede 1. sırada olmalıydı ama değerlendirmeye gerek bile görülmemiş olsa gerek....
  • 42 havaalanı var sayısı yakında 50 yi bulacak ülkemizde de heryıl böyle bir olay düzenlenirse hem havaalanlarının eksiklikleri ortaya çıkar kötü havaalanları -belki- kendilerini düzeltebilir !
  • Bu sıralamda ilk sıra Dalaman Atm havalimanı olmalıydı.
  • Bu sıralamayı yapanlar Milas - Bodrum Havalimanını görmemişler sanırım...
Turizm portalı Frommer.com tarafından düzenlenen dünyanın en kötü havaalanları listesinde, servis kalitesi, temizlik, navigasyon sistemi, uçak seferlerinin zamanında kalkması, ayrıca o havaalanına şehir merkezinden nasıl ve ne kadar kolay ulaşılması gibi faktörler ele alındı.
 
Gazetem.ru'da yer alan habere göre; Dünyanın en kötü havaalanları sıralamasında ilk sırada 50 yıldan fazla süredir hizmet veren ve duvarları dökülmeye başlayan New York Kennedy Havaalanı 1.Terminali geldi. İkinci sırada tuvaletleri çalışmayan Filipinler Manila Havaalanı 1.Terminali yer aldı. Üçüncü sırada ise Moskova Şeremetyevo Havaalanı B ve C terminalleri geldi. Şeremetyevo’nun en kötü havaalanları listesinde yer almasına en önemli neden olarak bu terminallerin havaalanı ana binasına uzak olması ve burada çalışan personelin İngilizce bilmemesi gösterildi. 
 
Listede ilk 10 giren diğer havaalanları arasında ise, Nairobi Jomo Keniyatta Havaalanı, Paris Charles de Gaulle Havaalanı 3.Terminali, Amman Queen Alia Havaalanı, New York La Guardia Havaalanı C Terminali, New Jersey Newark Liberty Havaalanı B Terminali, Paris Beauvais Havaalanı ve Chicago Midway Havaalanı yer aldı.
EN KÖTÜ HAVALİMANLARI BELLİ OLDU...

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 12 yıl önce
Samsun Carsamba havaalani,Havalimani kapasitesinde,ama havalimani degil.Bu Samsuna yakismiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Gaziantep "havalimanı" bile oldu ama taksi bile yok... 2 uçak inince 1 saat bagaj bekleniyor... söyliyecek o kadar çok şey var ki... Sanırım listede 1. sırada olmalıydı ama değerlendirmeye gerek bile görülmemiş olsa gerek....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
42 havaalanı var sayısı yakında 50 yi bulacak ülkemizde de heryıl böyle bir olay düzenlenirse hem havaalanlarının eksiklikleri ortaya çıkar kötü havaalanları -belki- kendilerini düzeltebilir !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bu sıralamda ilk sıra Dalaman Atm havalimanı olmalıydı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bu sıralamayı yapanlar Milas - Bodrum Havalimanını görmemişler sanırım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000