15 Eylül 2010, Çarşamba 08:32:36

EN İYİ VE EN KÖTÜ HAVALİMANLARI HANGİLERİ?

Bir internet sitesi tarafından her yıl yayınlanan en iyi ve en kötü havalimanları açıklandı.
  • Sitedeki en iyi ve en kötü havalımanları neye göre sıralanmış ? Link verebilecek arkadaş var mı ?
  • AHL deki AIRPORT MARKET'i bina içinde ve dışında gösteren tabelalar var. Inanmıyorsun git iyice bak arkadaşım. Ben her gün gidiyorum ve görüyorum. Bilmeden atıp tutmayın !!!
  • Havalimanları sıralamasında en dikkate alıanacak noktalardan biriside merkeze olan ulaşım kolaylığıdır ! AHL şehir içinde CNR fuarınla dip dibe. Esenler otogarına 10 km. Old Citye 15 km. Zaten hemen altında günde 18-19 saat çalışan metrosu var. Taksim Havalimanı beledıye otobüsü var. Havaş var. Rent a carcılar var. İstemediğiniz kadar Ticari taksi var. SAW a bakalım dağın başında Kurtköyde. Asya tarafında ve hiç bir yere yakın değil. Metro zaten yok. Havaş var. Belediye otobüsler daha cok asya tarafına gidiyor. Ticari taksiler var ama binmeniz tavsiye edilmez. En yakın otelinizie gitmek için 110 TL yi gözden cıkarmak lazım. AHL de ise en yakın otelinize gitmek için ( Old City de ) 30-35 tl yeterli. SAW 2.kalite havayollarına hitap eder!
  • Bahsettiğiniz sitenin sıralamasını doğru bulmuyorum. Tamamen yanlış. Hiç bir zihniyet ve fikir SAW ın AHL den iyi olduğunu savunamaz. SAW yeni açılması ve yeni bina olmasını dikkate alarak sıralama yapmışlardır belki ! Buda iyi olması için bir ölçü değildir !!! Oturma yerlerinden bahsetmiş birisi. AHL nin yolcu sayısı ile SAW ın yolcu sayısı aynı mı ???AHL kat kat fazlasını taşıyor. SAW da acaba bahsettiğinizi oturma yerlerı nerede acaba ben neden oturamıyorum ve görmüyorum ??? Geliş katında Rent a Carcıların orada biraz oturma yeri var.. Üst katta nerdeyse hiç yok ??? (Özel cafe ve restoranları saymayın ! ) Onları hesaba katarsanız zaten AHL SAW ı 5-6 ya katlar ! )
  • ahl de dia market in tabelasi var mi??? bilen varsa soylesin de bilelim..adina tav denen sirket neden check in kontuarlarinin ve gelis kisminin oldugu yerlere dia market tabelasi asmiyor??? tav bi zahmet onu da aciklasin..tabii aciklayabilirlerse...
  • ahl'yi beğenmeyen arkadaşları atm dalaman istasyonunu görmelerini tavsiye ederim. şaka yapmıyorum; ömür boyu hallerınden şukrederler.
  • BJV çok kral bir havaalani Pazar 1 agustos sabahi 60 kisi oturabiliyor ve 600 kisi yerlerde sürünüyor.!!!!!!!!!!!!!!! Avrupa veya Asya sonuncusu olabilir.
  • Ne oldu zorunuza mı gitti AHL'deki yenilikler yazmak ve bunlarla ilgili reklamlar yapmak. Sırf bunları yapmak bile bilgi beceri ve tecrübe ister. Ayrıca herkes biliyorki SAW AHL'yi en az 10 yıl geriden takip ediyor her yönden. SAW'ın yaptığı şeyler basit ve ucuz taklitten farklı değil. Lütfen biraz yaratıcı olun, fark yaratın ki insanlar daha da memnun olsun.
  • AHL gectim sizler birde Turkiye 3 buyuk havalimanina DLM a bir bakin.Icler acisi.. her yonuyle ,yazin korukler 40 derece kisin iyiki UFO lar varda milet isiniyor.Oturm ayerimi dediniz .......Fiyatlara gelince ucmus ki ne ucmus.
  • Her iki havalimanını ve Heathrow ( LHR ) havalimanlarını gayet iyi biliyorum. Simit poğaca fiyatı yerine bir kahvenin fiyatı ne kadar acaba AHL ve SAW da. En azından LHR'deki fiyat ile şehirdeki aynı markanın fiyatları aynı. Acaba AHL için söyleyebilecek misiniz. LHR'de dolu oturma yeri var. AHL'de insanlar birbirlerinin içine bakıyor kalksın oturmak için. Eleştiri yapan arkadaşın o Internet sitesindeki yorumları okudu mu? acaba

Sleepinginairports adlı internet sitesi tarafında her yıl oluşturulan en iyi ve en kötü hava alanları listesi açıklandı. Buna göre; Paris’teki Charles de Gaulle Havalimanı en kötüsü olurken, en iyi havalimanı ise yine Singapur'daki Changi Uluslararası Havalimanı oldu. 

İnternet sitesi, “Paris Charles de Gaulle Havalimanı için iyi haber, son yıllarda diğerleri ile arasındaki farkın ezici çoğunlukta olmamasıdır” diye ironi yapmayı da ihmal etmedi.

En iyi havaalanı sıralamasında ise Singapur Changi Uluslararası Havalimanı 14'üncü kez birinciliği kaptırmadı.

Singapur Changi Uluslararası Havalimanı'nı ise Seul Incheon, Hong Kong, Amsterdam ve Münih havalimanları takip etti.

1996 yılından bu yana internet kullanıcıları Sleepinginairports adlı internet sitesi üzerinden kullandıkları oylarla geceyi geçirmek için iyi ve kötü havalimanlarını belirliyor.Bir internet sitesi tarafından her yıl yayınlanan en iyi ve en kötü havalimanları açıklandı.

EN KÖTÜLER

1. Paris Charles de Gaulle
2. Paris Beauvais
3. Moscow Sheremetyevo
4. Los Angeles
5. Manila
6. New Delhi
7. Chicago O'Hare
8. Bombay
9. London Luton
10. New York JFK

EN İYİLER

1. Singapore Changi
2. Seoul Incheon
3. Hong Kong
4. Amsterdam Schiphol
5. Munich
6. Frankfurt International
7. Auckland
8. Vancouver
9. Zurich
10. San Francisco

EN İYİ VE EN KÖTÜ HAVALİMANLARI HANGİLERİ?

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

Misafir ~ 14 yıl önce
Sitedeki en iyi ve en kötü havalımanları neye göre sıralanmış ? Link verebilecek arkadaş var mı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
AHL deki AIRPORT MARKET'i bina içinde ve dışında gösteren tabelalar var. Inanmıyorsun git iyice bak arkadaşım. Ben her gün gidiyorum ve görüyorum. Bilmeden atıp tutmayın !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Havalimanları sıralamasında en dikkate alıanacak noktalardan biriside merkeze olan ulaşım kolaylığıdır ! AHL şehir içinde CNR fuarınla dip dibe. Esenler otogarına 10 km. Old Citye 15 km. Zaten hemen altında günde 18-19 saat çalışan metrosu var. Taksim Havalimanı beledıye otobüsü var. Havaş var. Rent a carcılar var. İstemediğiniz kadar Ticari taksi var. SAW a bakalım dağın başında Kurtköyde. Asya tarafında ve hiç bir yere yakın değil. Metro zaten yok. Havaş var. Belediye otobüsler daha cok asya tarafına gidiyor. Ticari taksiler var ama binmeniz tavsiye edilmez. En yakın otelinizie gitmek için 110 TL yi gözden cıkarmak lazım. AHL de ise en yakın otelinize gitmek için ( Old City de ) 30-35 tl yeterli. SAW 2.kalite havayollarına hitap eder!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bahsettiğiniz sitenin sıralamasını doğru bulmuyorum. Tamamen yanlış. Hiç bir zihniyet ve fikir SAW ın AHL den iyi olduğunu savunamaz. SAW yeni açılması ve yeni bina olmasını dikkate alarak sıralama yapmışlardır belki ! Buda iyi olması için bir ölçü değildir !!! Oturma yerlerinden bahsetmiş birisi. AHL nin yolcu sayısı ile SAW ın yolcu sayısı aynı mı ???AHL kat kat fazlasını taşıyor. SAW da acaba bahsettiğinizi oturma yerlerı nerede acaba ben neden oturamıyorum ve görmüyorum ??? Geliş katında Rent a Carcıların orada biraz oturma yeri var.. Üst katta nerdeyse hiç yok ??? (Özel cafe ve restoranları saymayın ! ) Onları hesaba katarsanız zaten AHL SAW ı 5-6 ya katlar ! )

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ahl de dia market in tabelasi var mi??? bilen varsa soylesin de bilelim..adina tav denen sirket neden check in kontuarlarinin ve gelis kisminin oldugu yerlere dia market tabelasi asmiyor??? tav bi zahmet onu da aciklasin..tabii aciklayabilirlerse...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ahl'yi beğenmeyen arkadaşları atm dalaman istasyonunu görmelerini tavsiye ederim. şaka yapmıyorum; ömür boyu hallerınden şukrederler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
BJV çok kral bir havaalani Pazar 1 agustos sabahi 60 kisi oturabiliyor ve 600 kisi yerlerde sürünüyor.!!!!!!!!!!!!!!! Avrupa veya Asya sonuncusu olabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ne oldu zorunuza mı gitti AHL'deki yenilikler yazmak ve bunlarla ilgili reklamlar yapmak. Sırf bunları yapmak bile bilgi beceri ve tecrübe ister. Ayrıca herkes biliyorki SAW AHL'yi en az 10 yıl geriden takip ediyor her yönden. SAW'ın yaptığı şeyler basit ve ucuz taklitten farklı değil. Lütfen biraz yaratıcı olun, fark yaratın ki insanlar daha da memnun olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
AHL gectim sizler birde Turkiye 3 buyuk havalimanina DLM a bir bakin.Icler acisi.. her yonuyle ,yazin korukler 40 derece kisin iyiki UFO lar varda milet isiniyor.Oturm ayerimi dediniz .......Fiyatlara gelince ucmus ki ne ucmus.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Her iki havalimanını ve Heathrow ( LHR ) havalimanlarını gayet iyi biliyorum. Simit poğaca fiyatı yerine bir kahvenin fiyatı ne kadar acaba AHL ve SAW da. En azından LHR'deki fiyat ile şehirdeki aynı markanın fiyatları aynı. Acaba AHL için söyleyebilecek misiniz. LHR'de dolu oturma yeri var. AHL'de insanlar birbirlerinin içine bakıyor kalksın oturmak için. Eleştiri yapan arkadaşın o Internet sitesindeki yorumları okudu mu? acaba

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000