14 Mart 2010, Pazar 06:52:07

En iyi burada bekleniyor

Dünyanın en büyük yolcu uçuş programı Priority Pass'ın 30 bin üyesi arasında yaptığı yoklamada, dünyanın en iyi havaalanı bekleme salonu seçilen Lima havaalanı bekleme salonunda battaniye, yorgan ve duşların olduğu dinlenme odaları bulunuyor.
  • Bir Uzak Doğu dönüşü gece kalmak için Dubai Airport Hotel'de yer ayırtmıştım. Bir problem oldu ve bana First Class Lounge'da yatmamı teklif ettiler. İçinde oda büyüklüğünde duşu olan bir odada misafir ettiler. Sabah kalktığımda da içinde her çeşit meyve sularının da olduğu mükellef bir açık büfe kahvaltı beni bekliyordu.

EPriority Pass marka başkanı Jonathan French, yaptığı açıklamada "ödüller Lima SUMAQ VIP Lounge ve diğer ödül alan salonların örnek hizmet standartlarını yansıtıyor" dedi.

600 aday arasından seçilen en iyi havaalanı bekleme salonu ödüllerini Kuzey Amerika bölgesi için Teksas Houston havaalanının E terminalindeki Continental Presidents Club, Avrupa için Zürih havaalanındaki Panorama Lounge kazandı.

Asya Pasifik'te ödülü Seul'deki Incheon Havaalanı'ndaki KAL Lounge, Concourse A salonu, Orta Doğu ve Afrika'da ise Bahreyn havaalanındaki Dilmun Lounge kazandı.

En iyi burada bekleniyor

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Bir Uzak Doğu dönüşü gece kalmak için Dubai Airport Hotel'de yer ayırtmıştım. Bir problem oldu ve bana First Class Lounge'da yatmamı teklif ettiler. İçinde oda büyüklüğünde duşu olan bir odada misafir ettiler. Sabah kalktığımda da içinde her çeşit meyve sularının da olduğu mükellef bir açık büfe kahvaltı beni bekliyordu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000