21 Nisan 2011, Perşembe 08:06:56

EMRİNDE FİLO VAR

Rusya Başkanı Dmitri Medvedev hangi uçaklara biniyor, hangi rezidanslarda kalıyor?
  • Fakir fukara, yokluk muhabbeti yapmanın anlamı yoktur ayrıca. Her gelişmiş adam gibi ülke gibi Tc. başbakanı kimse resmi olarak uçakları olacaktır bu 20 sene önce de vardı 15 - 10 sene önce de vardı bunden sonra da olacaktır işde o kadar.. Bazıları vakıf gurabe fakir fukara edebiyatı yapar sonra havuzlu villaa çıkar aman kooperatif denirmiş sayılmaz arkadaşlar, sonra altına son model sıfır km. makam aracı çeker halbuki 2008 S350 arac var ama o olmaz daha önceki genel başkanında kirlenmiştir ben yenisini isterim.. bu sosyalist ve koministlik eskidendi şimdi hepsi parayı görünce ayda bir amerikaya steak yemeğe gidiyorlar sonra baktılar ki süflilikten dolayı mantar olacaklar küflenip kireçlenecekler
  • Başbakan da bile daha çok uçak var. Başlığı okuyuncu ben de ciddi bir filosu var sandım. Başbakanın emrinde olan uçakları bir saysaydınız. Ayrıca G550 ile Falcon'u da karşılaştıramazsınız. Hele özel avioniklerini de hesaba katarsanız.
  • Elin Devlet Başkanları ne imkanları nasıl kullanıyorlar. Bizde kendi Başbakanımıza bozuk uçağıyla ülke ülke dolanıp ülkenin itibarını arttırdığı için "gezip tozuyor" diyoruz. Başımıza taş yağmıyor çok şükür :)
Kremlin İdari İşler Müdürü Vladimir Kojin’in Kommersant gazetesine verdiği bilgilere göre, Başkan Medvedev’in emrinde bugün iki Airbus 319, iki Falcon uçak ve iki August helikopter var. Falcon ayarında Rus yapımı uçak olmadığı için Kremlin’in bu modeli tercih ettiğini söyleyen Kojin, Moskova-St.Petersburg gibi yurt içi seyahatlerde daha hesaplı olması nedeniyle Medvedev’in Falcon ile uçtuğu bilgisini verdi. “İl-96 veya Tu-214 ile Moskova-St.Petersburg arasını uçmak israftan başka bir şey değil” diyen Kojin, “Bu tür uçakların yerlisi çıktığı zaman kesinlikle tercihimiz bunlar olacak” diye ekledi.

Kojin, Medvedev’in rezidansları hakkında da bilgi verdi. Buna göre bugün Medvedev’in kullandığı dört rezidans bulunuyor: Kremlin, Gorki-9, Boçaryov Ruçey (Soçi) ve Valday. Medvedev’in yanı sıra Başbakan Putin’in de çeşitli toplantıları için kullandığı Konstantinov Sarayı (Konstantinovski Dvorets) ise “devlet rezidansı” olarak geçiyor.

(Türkrus)
EMRİNDE FİLO VAR

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Fakir fukara, yokluk muhabbeti yapmanın anlamı yoktur ayrıca. Her gelişmiş adam gibi ülke gibi Tc. başbakanı kimse resmi olarak uçakları olacaktır bu 20 sene önce de vardı 15 - 10 sene önce de vardı bunden sonra da olacaktır işde o kadar.. Bazıları vakıf gurabe fakir fukara edebiyatı yapar sonra havuzlu villaa çıkar aman kooperatif denirmiş sayılmaz arkadaşlar, sonra altına son model sıfır km. makam aracı çeker halbuki 2008 S350 arac var ama o olmaz daha önceki genel başkanında kirlenmiştir ben yenisini isterim.. bu sosyalist ve koministlik eskidendi şimdi hepsi parayı görünce ayda bir amerikaya steak yemeğe gidiyorlar sonra baktılar ki süflilikten dolayı mantar olacaklar küflenip kireçlenecekler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Başbakan da bile daha çok uçak var. Başlığı okuyuncu ben de ciddi bir filosu var sandım. Başbakanın emrinde olan uçakları bir saysaydınız. Ayrıca G550 ile Falcon'u da karşılaştıramazsınız. Hele özel avioniklerini de hesaba katarsanız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Elin Devlet Başkanları ne imkanları nasıl kullanıyorlar. Bizde kendi Başbakanımıza bozuk uçağıyla ülke ülke dolanıp ülkenin itibarını arttırdığı için "gezip tozuyor" diyoruz. Başımıza taş yağmıyor çok şükür :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000