18 Ocak 2015, Pazar 11:20:15

EMNİYET'TE IŞİD ALARMI!

IŞİD terör örgütünün geçtiğimiz kasım ayında uçak kaçırma eylemine hazırlandığı ortaya çıktı.
  • Silahsız kaçırmak ne demek. Aklıma gelen uçağa oldukça kalabalık binecekler ve uçağın içinde terör estirecekler. Bu durumda grup halinde havaalanına gelenlere ve grup olarak bineceklere dikkat edilmeli. Sınır illerinden kalkacak uçaklarda mutlaka sivil, silahlı ve yolcuymuş gibi uçan polisler bulunmalı. Şakaya gelir tarafı yok.
  • Hatay havaalanı çok korumasız, her taraf suriyeli dolu dolayısyla kimin ne oldugu nerde ne yaptıgı belli olmuyor.. Bu durum çok ciddi şekilde ele alınmalı ve çok sıkı tedbir alınmalı..
  • Gaziantep'te kendi başıma gelen bir olay.. El çantamda isveç çakısı ve arazi de kullandigim bıçağımı unutmuşum.. Uçakta cüzdanımı almak için çantamı açtığımda farkettim.. Yani o x-ray ler vs..başında duran ve personel tamamen hikaye... Amirleri var ise tırnak makasına bile bir bahane bulurlar... Resmen Allaha emanet uçuyoruz...
  • yahu adam ne yazmış sen be anlamışsın. Hiç anlamıyorsunuz.
  • hep chp yapti bunlari, inonu zamaninda oldu bunlarin hepsi, hep chp zihniyeti suriyedeki sunni teroru destekleyip sonunca turkiyenin icine teroru soktu..
  • Çevre illerdeki Meydanlar daha titiz olmalı.Adana,G.Antep,K.maraş,Ş.Urfa,Mardin,D.bakır,Batman.....
  • Tamam da gizli ibareli belgeye sen nasıl eriştin kardeş????
  • Fırtına biçermiş.

IŞİD terör örgütünün geçtiğimiz kasım ayında uçak kaçırma eylemine hazırlandığı ortaya çıktı. Güvenlik birimleri, IŞİD’in Hatay’dan silahsız bir şekilde yolcu uçağı kaçırmak için eylem planladığı bilgisine ulaştı. Bunun üzerine yoğun bir çalışma başlatıldı.

Emniyet daha sonra bu eylemin nedeni belli olmayan bir sebepten ertelendiğini öğrendi. Bu durum üzerine 25 Aralık 2014 tarihli gizli ibareli bir genelgeyle il emniyet müdürlükleri uyarıldı.

Gönderilen genelgede, “IŞİD tarafından Hatay ilimizde uçak kaçırma eylemi planlandığı, uçağın kaçırılmasında silah kullanılmayacağı, farklı şekilde uçağa el konulacağı istihbaratına ulaşıldığı” bilgilerine yer verildi. Devamında ise bu eylem planının nedeni belli olmayan sebeplerden dolayı ertelendiği, bu yüzden güvenlik önlemlerinin artırılması istendi. (Aydınlık)

EMNİYET'TE IŞİD ALARMI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Kalabalık ~ 9 yıl önce
Silahsız kaçırmak ne demek. Aklıma gelen uçağa oldukça kalabalık binecekler ve uçağın içinde terör estirecekler. Bu durumda grup halinde havaalanına gelenlere ve grup olarak bineceklere dikkat edilmeli. Sınır illerinden kalkacak uçaklarda mutlaka sivil, silahlı ve yolcuymuş gibi uçan polisler bulunmalı. Şakaya gelir tarafı yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
felaket ~ 9 yıl önce
Hatay havaalanı çok korumasız, her taraf suriyeli dolu dolayısyla kimin ne oldugu nerde ne yaptıgı belli olmuyor.. Bu durum çok ciddi şekilde ele alınmalı ve çok sıkı tedbir alınmalı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Gaziantep'te kendi başıma gelen bir olay.. El çantamda isveç çakısı ve arazi de kullandigim bıçağımı unutmuşum.. Uçakta cüzdanımı almak için çantamı açtığımda farkettim.. Yani o x-ray ler vs..başında duran ve personel tamamen hikaye... Amirleri var ise tırnak makasına bile bir bahane bulurlar... Resmen Allaha emanet uçuyoruz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dayı'ya ~ 9 yıl önce
yahu adam ne yazmış sen be anlamışsın. Hiç anlamıyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ztk ~ 9 yıl önce
hep chp yapti bunlari, inonu zamaninda oldu bunlarin hepsi, hep chp zihniyeti suriyedeki sunni teroru destekleyip sonunca turkiyenin icine teroru soktu..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dayı ~ 9 yıl önce
tabi tabi bunlar hep chp nin suçu deil mi suçu kendinizde arayacağına hep başkasına atın kurtulun bırakın artık chp mhp olaylarını iyice saçmalıyorsunuz.
ztk ~ 9 yıl önce
dayi arkadas,sana katiliyorum, mubalaa yapip ,memleketteki herseyi 50 sene onceki iktidara baglayan dusunce yapisini elestiriyorum.. dua edelimde,o tirlarin icinde giden ucaksavar fuzelerin biri siniri gecipte canimizi yakmasin.. allah korusun.. zaten sinir falan yol, herkes gelip,geciyor .. ne hallere geldik, isidin adamlari ta fransaya kadar uzaniyor,bizde var 600km sinir..hicbirimiz durumun oneminin farkinda degiliz, allaha emanet gidiyoruz
Hataydan başka ~ 9 yıl önce
Çevre illerdeki Meydanlar daha titiz olmalı.Adana,G.Antep,K.maraş,Ş.Urfa,Mardin,D.bakır,Batman.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Tamam da gizli ibareli belgeye sen nasıl eriştin kardeş????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rüzgar Eken ~ 9 yıl önce
Fırtına biçermiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000