17 Kasım 2013, Pazar 08:21:09

EMNİYET HAVAYA GİRDİ

Suç ve suçlularla mücadelede daha etkin rol alabilmek için hava filosunu güçlendirme kararı alan Emniyet, çok maksatlı keşif ve gözetleme yapmak amacıyla King Air 350i'nin de için de yer aldığı geniş bir filo oluşturdu. Yeni hava araçlarının filoya katılması için de çalışmalar sürüyor...
  • 8 helikopter teslim edildi, 9.su bu hafta teslim ediliyor..
  • darbeci artıklarını rahatsız etmiş uçaklar.
  • Bu uçaklar dediğin USA devlet başkanını emniyetle taşıma lisansına sahip uçaklardır.KingAir serisi B-200 tipi bu çaklardanK.K.K.lığının envanterine girdikten kısa bir süre sonra, 5 adet uçaktan biri çeşitli nedenlerin birikimi ve neticede Pilotaj hatasından düşmüştür.Aynı tipten Harita Gn.Md.de ve 3 adette özel şirketlerde kullanılmaktadır..Polisin aldıkları ise 350 serisi olup biraz daha büyük ve daha performanslıdır.Bu modelden bir adedide 1997 senesinde Atatürk Hv.Limanında yine Pilotaj hatasından düşmüş ayrıca aynı serinin en küçük tipi (C-90) ki onlardan 2 adedinden biri Bursada diğeri Ankarada düşmüş olup, halen 2 adedide Anadolu Ün.Hvcl.Yük.Ok.da eğitim amaçlı kullanılmaktadır.Bu uçaklar her türlü hava şartında gece ve gündüz kullanılmaktadır.Bilmeyenlere duyurulur.
  • Devran zaten döndü No comment farkı değilsin sanırım..
  • Bu uçakları KKK nın başına bela ettiler ardından şimdi polisin Polis birde danışman diye ordudan atılmış bir bnb ile çalışıyor hemde uçuş hocası olarak Acaba bu otdudan ayılan kişi neden atılmış ordudan bir araştırsınlar bence...!!!!
  • Top ve Tank da alsınlar bari , adını da Tayyip'in Ordusu yapın TSK ya ne gerek var canım dimi?? Ulkeyi ne hale getirdiniz ey yobazlar bu devran elbet donecek.
  • bence emniyet, saglık ve diger resmi kurumlarda teknolojinin ve gelişmiş ülkelerdeki sistem ve araçların kullanılması ülkemiz acısından sevindirci bazı kesimlerin rahatsız olması ve hazımsızlık göstermesi gayet dogal cünkü devir onların devri değil devir güçlü ayakları üzernde duran demirpençe ülkesi olmayan yeni bir türkeyinin zamanı :))
  • Emniyet sivil havacılığa pilot yetiştirmek için gerekli uçak alet ve avadanlığa sahip olmak uğruna elinden geleni yapmaya başlamış, birtek global suç önleme ve suçlu takibi açısından takip maksadıyla gözlem ve kontrol uçuşu ile havadan suç önleme şemsiyesi kurabilecek boeing ve airbus uçakları eksik kalmış, birdaha ki sefere onlarıda alırlar tam olur inşallah, bu arada alt yapı olarak pilotlarını hava kuvvetleri tanker uçakları ve/ veya yurt dışı intibak eğitimlerini şimdiden almalarında da fayda olabilir;))

Emniyet, havadan insansız keşif ve gözetleme yapabilmek için de 17 adet mini ve 2 adet midi İHA’yı da bu yıl filosuna kattı. İHA’lar, aktif olarak kullanılmaya başlandı.

9 HELİKOPTER MARTTA TESLİM

Helikopter filosunu da takviye etmeye karar veren Emniyet, 15 adet orta tip helikopter alımı için Savunma Sanayii Müsteşarlığı ile müşterek bir çalışma başlattı. Alımı gerçekleştirilen Bell 429 marka helikopterlerden 6’sı bu yıl Emniyet’e teslim edildi. Geriye kalan 9 helikopter ise gelecek mart ayına kadar Emniyet’in helikopter filosuna katılmış olacak.

ORTAK ÇALIŞMA BAŞLATILDI

Emniyet, 20 adet çift motorlu genel maksatlı helikopter, 4 adet Sikorsky S-70 marka helikopter ve 3 adet keşif - gözetleme uçağı almak için yine Savunma Sanayii Müsteşarlığı’yla birlikte ortak bir çalışma başlattı. Bunların alım işlemlerinin de gelecek yıl tamamlanması ve partiler halinde Emniyet’e teslimi öngörülüyor. (Akşam)

EMNİYET HAVAYA GİRDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Helikopter sayısı ~ 10 yıl önce
8 helikopter teslim edildi, 9.su bu hafta teslim ediliyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
isim ~ 10 yıl önce
darbeci artıklarını rahatsız etmiş uçaklar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iphon a yanıt ~ 10 yıl önce
Bu uçaklar dediğin USA devlet başkanını emniyetle taşıma lisansına sahip uçaklardır.KingAir serisi B-200 tipi bu çaklardanK.K.K.lığının envanterine girdikten kısa bir süre sonra, 5 adet uçaktan biri çeşitli nedenlerin birikimi ve neticede Pilotaj hatasından düşmüştür.Aynı tipten Harita Gn.Md.de ve 3 adette özel şirketlerde kullanılmaktadır..Polisin aldıkları ise 350 serisi olup biraz daha büyük ve daha performanslıdır.Bu modelden bir adedide 1997 senesinde Atatürk Hv.Limanında yine Pilotaj hatasından düşmüş ayrıca aynı serinin en küçük tipi (C-90) ki onlardan 2 adedinden biri Bursada diğeri Ankarada düşmüş olup, halen 2 adedide Anadolu Ün.Hvcl.Yük.Ok.da eğitim amaçlı kullanılmaktadır.Bu uçaklar her türlü hava şartında gece ve gündüz kullanılmaktadır.Bilmeyenlere duyurulur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aa4225 ~ 10 yıl önce
Devran zaten döndü No comment farkı değilsin sanırım..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xxx ~ 10 yıl önce
bencede
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bu uçakları KKK nın başına bela ettiler ardından şimdi polisin Polis birde danışman diye ordudan atılmış bir bnb ile çalışıyor hemde uçuş hocası olarak Acaba bu otdudan ayılan kişi neden atılmış ordudan bir araştırsınlar bence...!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
no comment ~ 10 yıl önce
Top ve Tank da alsınlar bari , adını da Tayyip'in Ordusu yapın TSK ya ne gerek var canım dimi?? Ulkeyi ne hale getirdiniz ey yobazlar bu devran elbet donecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BU RAHATSIZLIK NİYE ~ 10 yıl önce
bence emniyet, saglık ve diger resmi kurumlarda teknolojinin ve gelişmiş ülkelerdeki sistem ve araçların kullanılması ülkemiz acısından sevindirci bazı kesimlerin rahatsız olması ve hazımsızlık göstermesi gayet dogal cünkü devir onların devri değil devir güçlü ayakları üzernde duran demirpençe ülkesi olmayan yeni bir türkeyinin zamanı :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aferin ~ 10 yıl önce
Emniyet sivil havacılığa pilot yetiştirmek için gerekli uçak alet ve avadanlığa sahip olmak uğruna elinden geleni yapmaya başlamış, birtek global suç önleme ve suçlu takibi açısından takip maksadıyla gözlem ve kontrol uçuşu ile havadan suç önleme şemsiyesi kurabilecek boeing ve airbus uçakları eksik kalmış, birdaha ki sefere onlarıda alırlar tam olur inşallah, bu arada alt yapı olarak pilotlarını hava kuvvetleri tanker uçakları ve/ veya yurt dışı intibak eğitimlerini şimdiden almalarında da fayda olabilir;))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000