21 Kasım 2013, Perşembe 09:50:19

EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ PİLOT ALACAK

Filosuna yeni uçak ve helikopter alan Emniyet Genel Müdürlüğü'nde pilot açığı çıktı. Bu açığı kapatmak isteyen Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), bünyesine iki uçak, 3 de helikopter pilotu alacak.
  • 13 yasinda pilot olmus adaylar basvurabilir bu ilana.. neden? bu tipte 1500 saati yapmis minimum 18 yasinda biri herhalde ortaokulda first solo yapmistir
  • Ne lisesi adamlae orta okul mezunu hey hey hey aglarsin halimize
  • Sayın EGM yetkilileri Sky havayollarından boşa cıkmış B200 intibaklı sağlam pilotlar var. Danışmanınız karapilot sağlam papuç değil.
  • Cemaatin polisi mi olalim yani
  • Pilot çoktan alındı :)
  • Insallah sivilden genclere firsat verirler. Buyuk bir ihtimal askeri pilotlar kapacak bu isi. Arkadaslar anlamadigim bisey var lutfen bana yardimci olun. THY basvurdum benden universite istediler.CALISAN YABANCI KAPTANLARIN,FO LARIN 99% UNIVERSITESI YOK.PILOT KARIYER SITELERINDE YABANCILARDAN MINIMUM HIGHSCHOOL ISTIOLAR YANI ORTA OKUL.KAFAYI YIYECEMMMMMMMMMMMMMMMM.
  • İlk önce okumayı öğrenin pilot olmak isteyenler 18 yaşını doldurmuş olacak alınacak pilotların 1500 saate ihtiyacı var ikisi farklı kavramlar.
  • Para için halkına kimyasal silahları gökten boşaltacak işsiz aranıyor.
  • Ahlaksızlıktan ordudan ilişiği kesilmiş (atılmış) pilot bu işe başvurabiliyormu...!!!!
  • 1500 Saat sarti. Bence cok olmus, 500 gayet uygun olurdu, arkadaslarin onunu acmak lazim, is arayan butun arkadaslara Allah yardim etsin,

Geçtiğimiz aylarda filosuna bir uçak alan, 15 yeni helikopter için de Savunma Sanayii Müsteşarlığı ile çalışma başlatan EGM, Twitter üzerinden pilot alımı için ilan verdi.

Buna göre gerekli uçuş ehliyetine sahip 18 yaşını doldurmuş ve kasten işlenmiş bir suçtan kaydı bulunmayan Türk vatandaşları pilot olmak için Emniyet Genel Müdürlüğü'ne başvuru yapabilecekler.

Pilot adaylarının bin 500 saat uçuş yapmış olması şartı da aranan kriterler arasında yer alıyor.

Başvurular 28 Kasım - 03 Aralık tarihleri arasında Emniyet'in internet sitesi üzerinden alınacak. 

 EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN YAYINLANAN İLANA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN 

EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ PİLOT ALACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

10 numara ilan ~ 10 yıl önce
13 yasinda pilot olmus adaylar basvurabilir bu ilana.. neden? bu tipte 1500 saati yapmis minimum 18 yasinda biri herhalde ortaokulda first solo yapmistir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Altimdaki yorum ~ 10 yıl önce
Ne lisesi adamlae orta okul mezunu hey hey hey aglarsin halimize

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Sayın EGM yetkilileri Sky havayollarından boşa cıkmış B200 intibaklı sağlam pilotlar var. Danışmanınız karapilot sağlam papuç değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Cemaatin polisi mi olalim yani

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pilot ~ 10 yıl önce
Pilot çoktan alındı :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gurbetci issiz pilot ~ 10 yıl önce
Insallah sivilden genclere firsat verirler. Buyuk bir ihtimal askeri pilotlar kapacak bu isi. Arkadaslar anlamadigim bisey var lutfen bana yardimci olun. THY basvurdum benden universite istediler.CALISAN YABANCI KAPTANLARIN,FO LARIN 99% UNIVERSITESI YOK.PILOT KARIYER SITELERINDE YABANCILARDAN MINIMUM HIGHSCHOOL ISTIOLAR YANI ORTA OKUL.KAFAYI YIYECEMMMMMMMMMMMMMMMM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Seneca-3 ~ 10 yıl önce
Lise mezunları ATPL sahibi olsalar bile Kaptan Pilot olamazlar.sadece 2.Plt dediğimiz First Offiser olabilirler ki Şirketler debunu tercih etmiyor.uçuş okulu gibi bir yerde çalışıp 4 yıllık bir üniversiteyi bitirdikten sonra hedefine ulaşabilirsin.sevgiler.
~ 10 yıl önce
İlk önce okumayı öğrenin pilot olmak isteyenler 18 yaşını doldurmuş olacak alınacak pilotların 1500 saate ihtiyacı var ikisi farklı kavramlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tyler ~ 10 yıl önce
Para için halkına kimyasal silahları gökten boşaltacak işsiz aranıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
isim ~ 10 yıl önce
yalan kampanyasına tam gaz devam diyorsun yani. birkaç saf yutar belki.
orion ~ 10 yıl önce
eğer asker ordudan ayrılıp sivil pilot oluyorsa, torpilin olmadan bir yere giremiyorsan, göz göre göre bir yeri kazanamadığında sorun sende deniliyorsa ama bir şekilde işe girince bizim sayemizde oldu onu ayakta biz çıkarlarımız doğrultusunda tutuyoruz deniliyorsa, lisansların olduğu halde sen issiz dolaşıyorsan bu ülkede sorarım. birak kimyasal silahı atom bombası bile bırakacağını bilse pilotluk görevi için bu imkanı sağlayan kim olursa bu görevi kabul eder. Ülkeyi görev aşkı için değil işsizliğe susayan nesil yetişmesi için imkanları kendi elinde gizleyenler utansın. iş için .....evini geçindirmek zorunda isen ve para ya ihtiyacın olduğunda birileri zenginlik içinde yaşarken sen sahip olduğun belgelerle onlara uzaktan bakıp herşeye sahipken hiçbirşey olamazsan sorarım. Bu gençlik eline k,myasal silah değil atom bombası geçse ne yapar tahmin bile edemiyorum.
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ahlaksızlıktan ordudan ilişiği kesilmiş (atılmış) pilot bu işe başvurabiliyormu...!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
malum ~ 10 yıl önce
o olmaz da irticadan atılan sınavsız bile girebilir
annene selam ~ 10 yıl önce
iş başvuru şartları egm sitesinde mevcut şartlar sana da uyuyormu bebeğim
SXS F/O ~ 10 yıl önce
1500 Saat sarti. Bence cok olmus, 500 gayet uygun olurdu, arkadaslarin onunu acmak lazim, is arayan butun arkadaslara Allah yardim etsin,

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000