19 Şubat 2018, Pazartesi 09:22:31

Emirates'ten indirimli uçuş fırsatı

Emirates Havayolu, 19-23 Şubat 2018 tarihleri arasında satın alınan Economy Class biletlere, özel fiyat imkânı sunuyor.
  • araplardan nefret ederim ama araplar havacılık işini çözdü. emirates,
  • Arap marap düşman da yerli havayolunun 7300 liraya sattığı bileti düşman arap niye 5200 liraya satıyor? Thy daha mı düşman halkına elin arabından ?
  • Bize düşman bir ülkenin şirketinin
  • Arap meraklıları kaçırmayın festivalleri.

Emirates Havayolu, 19-23 Şubat 2018 tarihleri arasında satın alınan Economy Class biletlere, özel fiyat imkânı sunuyor. Yolcular, bu kampanya kapsamında satın aldıkları biletler ile 19 Şubat – 31 Mayıs 2018 tarihleri arasında Dubai, Maldivler, Mauritius, Kuala Lumpur ve Phuket gibi Emirates Havayolu’nun popüler uçuş noktalarına çok özel fiyatlarla seyahat etme fırsatını yakalıyorlar.

Fiyatlara tüm vergiler ve yakıt harçlarının dâhil olduğu kampanyadan yararlanmak isteyenler, biletlerini www.emirates.com.tr sitesi veya tüm Emirates ofis ve seyahat acenteleri üzerinden satın alabiliyor.

Dubai Food Festival & Dubai World Cup!

Dubai yakın zamanda gerçekleşecek ve dünyanın pek çok yerinden misafirin ağırlanacağı etkinliklerle de dikkat çekiyor. Şubat ayındaki etkinliklerin başında, 22 Şubat -3 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek Birleşik Arap Emirlikleri mutfağından uluslararası mutfaklara kadar pek çok lezzetin tadılabileceği Dubai Yemek Festivali 2018 geliyor. Ayrıca Emirates Havayolu sponsorluğunda yapılan ve at yarışı tutkunlarının yakından takip ettiği Dubai World Cup ise bu yıl 31 Mart 2018 tarihinde düzenlenecek.

Rüya şehir Dubai

Dubai’nin büyüleyici atmosferini keşfetmek isteyen yolcular kampanya kapsamında çok özel fiyatlarla seyahat edebilecek. Seyahat severler dünyanın en yüksek binası olan ve en çok selfie çekilen ilk 3 yerden biri olarak bilinen Burj Khalifa’da muhteşem Dubai manzarasının tadını çıkarabilirler.

Dubai, dünyaca ünlü eğlence ve tema parkları ile ailecek tatil yapmak isteyenler için unutulmaz bir eğlence ve deneyim sunuyor. Dünyanın en büyük kapalı eğlence parkı olan Img Worlds Of Adventure, Marvel, Cartoon Network, Lost Valley ve IMG bulvarı olmak üzere dört bölümden oluşuyor. 13 Hollywood filmini içeren Motiongate Park ise Ghostbusters, The Hunger Games, Kung Fu Panda, Shrek and How to Train Your Dragon gibi filmlerin tema ve karakterlerini görme şansı sağlıyor, Bollywood Parks Dubai’de renkli filmleri, müzikleri, canlı performansları ve temalı restaurantları, sinema klasikleri eşliğinde keşfetmek mümkün. 2 ve 12 yaş arası çocuklar için 40’tan fazla tur, şov ve altı tema adasından oluşan Legoland Dubai ise 60 milyon LEGO parçasından yaratılan 15,000 modele ev sahipliği yapıyor.Ayrıca, küçük çocuklar için oyun bölümü ve 15 su kaydırağı bulunduruyor.

Emirates'ten indirimli uçuş fırsatı

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

arap marap ~ 6 yıl önce
araplardan nefret ederim ama araplar havacılık işini çözdü. emirates,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
devam ~ 6 yıl önce
yazarken entera basmışım :) emirates, etihad, qatar, uygun fiyatla en cazip ve kaliteli uçuşları yapan firmalar. avrupa firmalarında da hisseleri var. ben vatandaşım, çalışıyorum, cebime giren paraya göre uçuş yaparım. qatar 1500 liraya gidiş dönüş bangkok uçururken onu tercih ederim. arabın kültürünü, adetlerini sevmesek de güzel olana güzel demek doğru olandır.
Yabanci ~ 6 yıl önce
Yahu sanki emiratesi araplar yonetiyomus gibi konuşuyorsun. Beyin takımının tamamının expat olduğu bir şirketten bahsediyoruz. Araplar ancak kendi çalar kendi oynar.
W ~ 6 yıl önce
Arap marap düşman da yerli havayolunun 7300 liraya sattığı bileti düşman arap niye 5200 liraya satıyor? Thy daha mı düşman halkına elin arabından ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Reklamını yapmayın ~ 6 yıl önce
Bize düşman bir ülkenin şirketinin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaçırmayın ~ 6 yıl önce
Arap meraklıları kaçırmayın festivalleri.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Merak ~ 6 yıl önce
Onla her daim gider zaten. Festivale gerek yok. Maksat araba para kazandırmak.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000