10 Ocak 2018, Çarşamba 08:40:38

Emirates ile ayrıcalıklı tatil fırsatı

Emirates, bu kış Dubai’yi ziyaret eden yolcuları için, My Emirates Pass programını genişleterek, ayrıcalıklı bir tatilin kapılarını aralıyor
  • Parayla imal edilmiş suni bir ülke. Parayı ellerinden al araplar çölde ölür gider. Neden giderler ki dubaiye ? Arap sevgisinden mi acaba ?
  • Berbat bir sehir. Omrumuzu yedi 3 senedir. Buraya vereceginiz paranin 1/3'u kadariyla Balkanlar'da gezebilirsiniz.
  • Buraya bilip bilmeden yorum yapanlar;Dubai'ye gittiniz mi?
  • Allahın çölüne dikmişler binaları, bizim zengin zümrede bayıla bayıla gidip alış veriş yapıyor. Ülkede beyinsiz mi ararsın. Yığınla
  • vize varsa yokuz.
  • Orta Doğu'daki istikrarsızlık yakında Dubai turizmini etkileyeceğe benziyor. Bundan Emirates'te payını alır.
  • Dubai gördüğüm en keyifsiz, suni ve kişiliksiz şehir. Bir daha hiç gitmek istemediğim yer. Üstüne bir de utanmadan bizden vize istiyorlar. Hadi ordan.
  • Neden insanlar dubaiye gidip araplara para bırakır ? Gidecek yığınla ülke var. Ne işiniz var dubaide

My Emirates Pass Programı, Emirates uçağına biniş kartını, özel bir üyelik kartına dönüştürerek şehrin her yerinde özel imkanlar ve indirimler sağlıyor. Emirates, bu kış programını genişleterek, yolcularına daha ayrıcalıklı bir tatil olanağı sunuyor.

1 Ocak ve 31 Mart 2018 tarihleri arasında, Dubai’ye uçan ya da Dubai aktarmalı seyahat eden yolcular, sadece uçağa biniş kartlarını ve geçerli kimlik belgelerini göstererek, Dubai'nin popüler mekanlarında sağlanan imkanlardan yararlanabiliyorlar.

Genişletilen My Emirates Pass Programı ile, Dubai’deki 250 restoran ve otelin yeme içme alanlarındaki indirimlerden de yararlanılabiliyor. Sağlanan özel imkanlar ayrıca, şehrin her yerindeki golf sahalarına yapılan ziyaretler, heyecan verici tema parkları ve lüks spa’lar da dahil olmak üzere birçok etkinliği kapsıyor.

Emirates Havayolu, Dubai Ticari Ürünler Bölümü Başkan Yardımcısı Mohammad Al Hashimi program hakkında yaptığı açıklamada: “Dubai, herkese uygun olan ve seyahat edenlerin tekrar tekrar gelmesini sağlayan, çeşitli deneyimleri ile dünyanın en canlı şehirlerinden birisi. Bu yıl, müşterilerimize daha fazla seçenek sunmak ve hatta ziyaretlerine daha fazla değer katmak üzere, My Emirates Pass programındaki ortakların sayısını iki katına çıkardık. İster Dubai’ye ilk kez gelin ister tekrar gelmiş olun, bu şehirde her zaman keşfedilecek yeni bir şey var” dedi.

Kış aylarında 20-25 derece arasında değişen sıcaklıkları ile Dubai, dünya çapındaki alışveriş alanları, restoranları, büyüleyici plajları, ikonik binaları ve aile bireylerine uygun aktiviteleri ile farklı özellikleri bir arada sunuyor. Dubai ziyaretçileri, My Emirates Pass kartını, pek çok kültüre hitap eden bir festival parkı ve alışveriş noktası olan Global Village’in yanı sıra, Wild Wadi Su Parkı ve IMG World of Adventures gibi tema parkları ile birlikte, şehrin görülmeye değer yerlerinin keyfini çıkarmak üzere kullanabiliyor.

Emirates 80 ülkedeki 150’den fazla şehre Dubai üzerinden doğrudan bağlantı sağlıyor. Havayolu, 135 milliyetten oluşan ve 60’tan fazla dil konuşan uluslararası kabin ekibi ile kusursuz bir hizmet sunuyor. Business Class’ta yatağa dönüşebilen koltukları, Economy Class’taki, 13.3 inç büyüklüğündeki ödüllü uçak içi eğlence sistemi ice sayesinde, 3,000’e kadar eğlence kanalı sunabilen Emirates, kaliteli ürün ve benzersiz hizmeti ile yolcu memnuniyetini her daim en üst seviyede tutuyor.

Çocukları ile seyahat eden yolcular, tüm havaalanlarında öncelikli biniş, uçakta özel çocuk öğünleri, ice’da çocuklara ayrılmış eğlence imkanları, özel oyuncaklar ve Lonely Planet Kids oyun çantaları ile geniş aile programlarından yararlanabiliyorlar.

Filosu sadece Airbus A380 ve Boeing 777 model uçaklardan oluşan tek havayolu olan Emirates; modern, son teknoloji ürünü geniş gövdeli filosuyla yolcu uçuş deneyimini daha da artırmaya devam ediyor.

Emirates ile ayrıcalıklı tatil fırsatı

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Dubai ~ 6 yıl önce
Parayla imal edilmiş suni bir ülke. Parayı ellerinden al araplar çölde ölür gider. Neden giderler ki dubaiye ? Arap sevgisinden mi acaba ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mah ~ 6 yıl önce
Berbat bir sehir. Omrumuzu yedi 3 senedir. Buraya vereceginiz paranin 1/3'u kadariyla Balkanlar'da gezebilirsiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CAPTAIN ~ 6 yıl önce
Buraya bilip bilmeden yorum yapanlar;Dubai'ye gittiniz mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Captain miş ~ 6 yıl önce
Kaybol
Captan ~ 6 yıl önce
Gittik ne olmuş ? Sana hesapmı vereceğiz. Senin gibi arap meraklısı çakma kaptan değiliz. Bu kadar terbiyesizce yazı mı yazılır. Bir de captain diye başlık atmış. Bir daha da yorum yazma buralara.
Plastik ~ 6 yıl önce
Allahın çölüne dikmişler binaları, bizim zengin zümrede bayıla bayıla gidip alış veriş yapıyor. Ülkede beyinsiz mi ararsın. Yığınla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bae vizesiz olmalı ~ 6 yıl önce
vize varsa yokuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BK ~ 6 yıl önce
Orta Doğu'daki istikrarsızlık yakında Dubai turizmini etkileyeceğe benziyor. Bundan Emirates'te payını alır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 6 yıl önce
Dubai gördüğüm en keyifsiz, suni ve kişiliksiz şehir. Bir daha hiç gitmek istemediğim yer. Üstüne bir de utanmadan bizden vize istiyorlar. Hadi ordan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dubai ~ 6 yıl önce
Neden insanlar dubaiye gidip araplara para bırakır ? Gidecek yığınla ülke var. Ne işiniz var dubaide

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dubai ~ 6 yıl önce
Meraklısı bol kardeşim. Araplara para harcamaya bayılıyorlar.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000