21 Ocak 2017, Cumartesi 09:40:30

Emirates Fort Lauderdale uçuşlarına başladı

Emirates, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki uçuş noktası Fort Lauderdale-Hollywood Uluslararası Havalimanı’na Dubai üzerinden günlük uçuşlarına başladı.
  • Elin arabı sefer planlıyor biz burada reklamını yapıyoruz. Güzel iş valla. Bilmedikleri tek şey ne amerikalı ne de avrupalı arap havayollarına artık binmiyor.
  • adamlar florida'da 3. noktaya başladı. : miami, orlando ve fll... biz bir miami'yi dolduramıyoruz. ama bunlar hep ülkede yaşanan terör sorunlarından. insanlar artık istanbuldan transit bile geçmek istemiyorlar..inşallah bir an önce huzura kavuşuruz da herşey düzelir,,
  • EMIRATES dünyanın en büyük uçak filosuna sahip hiç çift koridorlu uçağı yok dünyada en büyük AIRBUS 380 filosuna sahip ve diğeride 777 başka uçağı yok
  • Foş. Emirateşl
  • Burası emirates reklam ajansımı bize ne kardeşim .her duyduğunuzu haber diye veriyorsunuz .biraz milli olalım lütfen.....
  • Vay be, inanilacak gibi degil. FLL'den Dubai'ye ucus.
  • Emirates, JetBlue ile yolcusunu FLL'den dağıtıyor. THY Miami'ye neden bu kadar geç iniyor? Hiçbir bağlantı veremiyor???
  • Thy seattle konusunda araştırma yapmalı 77 nin 300 er sinden daha cok 200 lr ve er ye yonelneli

Emirates'in yeni başlayan Fort Lauderdale hattı, havayolunun ABD’deki 11. uçuş noktası oldu. Fort Lauderdale aynı zamanda, Emirates'in yaklaşık bir yıl kadar önce hizmet vermeye başladığı Orlando'dan sonra Florida'daki ikinci uçuş noktası oldu.

Boeing 777 tipi uçaklar ile gerçekleştirilen yeni uçuşlar, Fort Lauderdale'nin Güney Florida bölgesi, Miami ve West Palm Beach'teki yolculara hizmet sunarak Orta Doğu ile Fort Lauderdale Hollywood Uluslararası Havalimanı arasındaki ilk programlanmış ticari hizmet olma özelliğini taşıyor.

Emirates Bölgesel Ticari Operasyonlar Kıdemli Başkan Yardımcısı Hubert Frach konu ile ilgili yaptığı açıklamada: "Fort Lauderdale'e olan günlük uçuşlarımız, Güney Florida'nın ticari ve kültürel bağlantılarını önemli ölçüde geliştirecek. Emirates, dünya üzerindeki insanları birbirlerine bağlamaktan gurur duyuyor ve bu yeni uçuşumuz, küresel ağımızın ulaşabildiği noktaları ve günlük hizmetimizin yarattığı potansiyel turizm ve ticaret fırsatlarını gözler önüne seriyor. Bu rotanın faaliyete geçişi, Güney Florida'dan Dubai'nin yanı sıra 150'den fazla küresel uçuş noktamıza seyahat edecek yolculara, Emirates'in eşsiz ürün ve ödüllü hizmetini sunma imkânını tanıyacak.” dedi.

CEO ve Uçuş Müdürü Mark Gale ise: "FLL, dünyanın öncü hava yollarından biri olan Emirates'i Broward County'de ağırlamaktan gurur duyuyor. Dubai'ye ve nihayetinde dünyanın geri kalanına sunulacak olan bu yeni hizmet, halkımıza sayısız iş ve seyahat fırsatı sağlayacak. Emirates’in gelişinin doğrudan ve dolaylı etkileri sonucunda bölgemize yıllık olarak 100 milyon ABD Doları girmesi ve ortalama bin yeni iş olanağının açılmasıyla, bu yeni hizmetin pek çok fırsatı yaratacağına inanıyoruz.” diye konuştu.

Broward County Belediye Başkanı Barbra Sharief: "Bu sene içerisinde 29 milyonun üzerinde yolcuya hizmet veren Fort Lauderdale Hollywood Uluslararası Havalimanı, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki en hızlı büyüyen havaalanlarından biri. Güney Florida'dan Orta Doğu ve ötesine ilk aktarmasız uçuş hizmetini hayata geçirip tarihe isimlerimizi yazdığımız Emirates Havayolu ile iş birliği yapmaktan gurur duyuyoruz. Broward County, turistler için öncü varış noktalarından, küçük ve büyük işletmeler için ise önemli ekonomik merkezlerden biri. Yakın zamanda, bugün sunduğumuz ve gelecekte sunacağımız birinci sınıf hizmeti garanti altına almak adına havalimanımızı genişletmek ve yenilemek için 2,4 milyon ABD doları tutarında bir yatırım gerçekleştirdik." dedi.

Yeni hizmet, EK213 sefer sayılı uçuş ile 03.30’da Dubai Uluslararası Havalimanı'ndan başlıyor ve 10.55’te Fort Lauderdale-Hollywood Uluslararası Havalimanında (FLL) son buluyor.

Dönüş ise EK214 sefer sayılı uçuşu ile FLL'den 20.20’de başlıyor ve bir sonraki gün saat 19.40’ta, 14 saat 20 dakikalık bir uçuşun ardından Dubai'de son buluyor.

ABD üretimi Boeing 777-200LR ile gerçekleştirilen uçuş, 8 adet First Class süit, 42 adet Business Class yatağa dönüşebilen koltuk ve 216 adet Economy Class koltuk sunan üç sınıflı kabin düzeni ve nakliye için 15 tona kadar kargo taşıma kapasitesine sahip.

Emirates Fort Lauderdale uçuşlarına başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Reklam ~ 7 yıl önce
Elin arabı sefer planlıyor biz burada reklamını yapıyoruz. Güzel iş valla. Bilmedikleri tek şey ne amerikalı ne de avrupalı arap havayollarına artık binmiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bizim miaimi boş ~ 7 yıl önce
adamlar florida'da 3. noktaya başladı. : miami, orlando ve fll... biz bir miami'yi dolduramıyoruz. ama bunlar hep ülkede yaşanan terör sorunlarından. insanlar artık istanbuldan transit bile geçmek istemiyorlar..inşallah bir an önce huzura kavuşuruz da herşey düzelir,,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MIA ~ 7 yıl önce
emirates ucmuyor. qatar ucuyor miamiye
TKci ~ 7 yıl önce
3. noktalari degil Emirates sadece Orlando ve FLL ucuyor Florida'da bilgilerinize
Musti ~ 7 yıl önce
EMIRATES dünyanın en büyük uçak filosuna sahip hiç çift koridorlu uçağı yok dünyada en büyük AIRBUS 380 filosuna sahip ve diğeride 777 başka uçağı yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
musti ~ 7 yıl önce
onun ucagi var guzel mi guzel. basti mi gaza ucar mi ucar. ee? var biliyoz, napalim.
Globally ~ 7 yıl önce
Foş. Emirateşl

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fll ~ 7 yıl önce
Burası emirates reklam ajansımı bize ne kardeşim .her duyduğunuzu haber diye veriyorsunuz .biraz milli olalım lütfen.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FLL ~ 7 yıl önce
Vay be, inanilacak gibi degil. FLL'den Dubai'ye ucus.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
JETBLUE ~ 7 yıl önce
Emirates, JetBlue ile yolcusunu FLL'den dağıtıyor. THY Miami'ye neden bu kadar geç iniyor? Hiçbir bağlantı veremiyor???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haha ~ 7 yıl önce
Ayni sikinti Atlanta da var, ucaklar bos gidiyor New York da 777 dolduramiyor codeshare yok Houston a Arap tasiyoruz Dallas a New Oerlans a baglanti yok Denver a baglanti zaten yok Yurtdisina hic cikmayan insankar THY de planlama da
Seattle ~ 7 yıl önce
Thy seattle konusunda araştırma yapmalı 77 nin 300 er sinden daha cok 200 lr ve er ye yonelneli

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000