23 Ekim 2017, Pazartesi 09:13:04

Emirates 100'üncü A380 için gün sayıyor

Emirates, kilometre taşı olan 100’üncü A380 uçağını 3 Kasım'da almaya hazırlanıyor.
  • Biz daha TC tescilli 1 tane göremedik, adamlar yüzlemiş :D
  • Biz daha TC tescilli 1 tane göremedik, adamlar yüzlemiş :D
  • Msn 100 nedir arkadaş tuvalet numarası gibi, o yüzden iyi fiyata gitmiş
  • Bayılıyorum bu laikçilerin ikiyüzlü arap düşmanlığı tavırlarına. Körfez arap ülkelerine en çok giden onlardır. Burada araplar şöyle böyle derler, dubai'ye gidince ya habibi :)) İnanmayanlar yurtdışı seçim sonuçlarına bakabilir.
  • 4motor ile cok maliyetli verimsiz bir ucak,ancak gorgusuz Araplara yakisir
  • Gun gelecek musrif Dubai hanedaninin cope atacak parasi kalmayacak, zararina isletilen bu devasa ucaklar eninde sonunda ellerinde patlayacak.
  • Dunya insani olarak o petrollerde hepimizin payi olmali diye dusunuyorum. O bolgede ciktigi icin sanslilar ne diyelim. 100. A380 super otesi bir sey.
  • Şu 3. havalimanı bitse de şu uçağa yetebilecek en azından bir tane havalimanımız olsa keşke, belki yanlışlıkla falan gelirde a380 görürüz ülkemizde. a319 görmekten bıktım valla
  • THY almadı, umarım Pegasus A380 alırda bizlerin de gözü kalmaz. İstanbul-Antalya'ya günde 40-50 tane uçak koyana kadar 10 tane A380 koysalar hem yer trafiği hem de hava trafiği rahatlamış olur. Ayrıca kuşlar, leylekler de daha rahat uçmuuş olur, motorlara girmemiş olurlar.
  • Bu arapların şımarıkça para harcamaları buralara gündem oluyor. Bize ne kardeşim. Arap işte ne yaprsa yapsın.

Emirates, kilometre taşı olan 100’üncü A380 uçağını 3 Kasım'da almaya hazırlanıyor. Emirates'in filosuna ilk katıldığından beri dokuz yılda 80 milyondan fazla yolcu superjumbo ile uçtu. Emirates, halen A380’I 45'ten fazla destinasyona uçuruyor.

"SÜREKLİ YATIRIM YAPIYORUZ"

Emirates Başkanı Tim Clark, "A380, müşterilerimiz arasında büyük çoğunlukla popülerliğini korumaya devam etti. Çoğu, seyahatlerini A380 ile uçabileçek şekilde planlıyor. Müşterilerimize mümkün olan en iyi uçuş deneyimini sunmaya devam etmek için ürün geliştirmek için sürekli yatırım yapıyoruz. El ilanları, koltuk içi USB ve HDMI bağlantı noktaları ekledik. Daha geniş kamara yaratmak için merkezi havai bagaj bölmelerini yeniden konumlandırdık. Uçak içi eğlence sistemleri sunduk "dedi.

Emirates, A380 için havalimanı salonundan ucağa doğrudan biniş sağlayan 20 kapı, altı adet ağır bakım hangarı, boya atölyeleri bulunan mühendislik merkezi kurdu. A380'e özel bir havaalanı oluşturmak için paydaşlarla birlikte çalıştı.

Emirates geçen Temmuz ayında yenilenen A380 Onboard Lounge'ı tanıttı. Özel yat kabinlerinden esinlenen bölümde, 26 kişiye kadar sosyal alan ve surround ses hoparlörlü 55 inç LCD ekrana sahip bulunuyor. Birinci sınıf özel süitleri 14 yolcuya hitap eden duş. spa, ısıtmalı zemin, duş sayacı, saç kurutma makinesi, VOYA spa ürünleri ve nemlendirici pijama çeşitleriyle donatıldı.

Emirates 100'üncü A380 için gün sayıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

100 mü ~ 6 yıl önce
Biz daha TC tescilli 1 tane göremedik, adamlar yüzlemiş :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
100 mü ~ 6 yıl önce
Biz daha TC tescilli 1 tane göremedik, adamlar yüzlemiş :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tango charlie ~ 6 yıl önce
Msn 100 nedir arkadaş tuvalet numarası gibi, o yüzden iyi fiyata gitmiş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
alayınız sahte ~ 6 yıl önce
Bayılıyorum bu laikçilerin ikiyüzlü arap düşmanlığı tavırlarına. Körfez arap ülkelerine en çok giden onlardır. Burada araplar şöyle böyle derler, dubai'ye gidince ya habibi :)) İnanmayanlar yurtdışı seçim sonuçlarına bakabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Layikçi ~ 6 yıl önce
Layik dediğiniz okuyup yazan insanlar. Sanatı seven insanlar. Ülkesini seven insanlar. Çağdaş insanlar. İnsanları seven insanlar. Medeniyet düşmanı olmayan insanlar. Gerici olmayan insanlar. Türkiyesini en çok seven insanlar mı ?
Cobretti ~ 6 yıl önce
4motor ile cok maliyetli verimsiz bir ucak,ancak gorgusuz Araplara yakisir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Partizan ~ 6 yıl önce
Gun gelecek musrif Dubai hanedaninin cope atacak parasi kalmayacak, zararina isletilen bu devasa ucaklar eninde sonunda ellerinde patlayacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Harika da ~ 6 yıl önce
Dunya insani olarak o petrollerde hepimizin payi olmali diye dusunuyorum. O bolgede ciktigi icin sanslilar ne diyelim. 100. A380 super otesi bir sey.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
3. havalimanı ~ 6 yıl önce
Şu 3. havalimanı bitse de şu uçağa yetebilecek en azından bir tane havalimanımız olsa keşke, belki yanlışlıkla falan gelirde a380 görürüz ülkemizde. a319 görmekten bıktım valla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kevser ~ 6 yıl önce
THY almadı, umarım Pegasus A380 alırda bizlerin de gözü kalmaz. İstanbul-Antalya'ya günde 40-50 tane uçak koyana kadar 10 tane A380 koysalar hem yer trafiği hem de hava trafiği rahatlamış olur. Ayrıca kuşlar, leylekler de daha rahat uçmuuş olur, motorlara girmemiş olurlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak.. ~ 6 yıl önce
THY A380 almak istese çoktan alırdı, bunun ekonomik güçle alakası yok. A380 gibi jumbo uçaklara özel pis yapılır yada mevcut pist uzatılır. AHL 380 için kısa bir pisttir. Bundan almamış olabilir mi sence? Pegasus ve A380 kelimelerini bir arada kullanma birdaha aşırı komik olmuş. Hayvanları sevmekten bahsedersiniz ama Nusrette bonfileyi gömerken selfie çekmekten geri durmazsınız. Ahhh bu ergenler...
Şeker ~ 6 yıl önce
Bu arapların şımarıkça para harcamaları buralara gündem oluyor. Bize ne kardeşim. Arap işte ne yaprsa yapsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hahaha ~ 6 yıl önce
Ne simarikcasi??? senin haberin varmi o ucaklarin doluluk oranlarinin ne oldugu. Sallamaya devam et sen dur
Ha ha ha ~ 6 yıl önce
Arap sevdalıların yeri burası değil. Suudi Arabistan. ÖZlediğiniz yerler. İyi uçuşlar dileriz.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000