21 Nisan 2016, Perşembe 16:44:52

Emine Lim’e Yargıtay tokadı

Türk Hava Yolları eski Kabin Hizmetleri Başkanı Emine Lim, Airporthaber Genel Yayın Yönetmeni Ali Kıdık’a açtığı davayı kaybetti.
  • İnsan yaşattıklarını yaşamadan ölmez derler.
  • Bireysel iliskileri sayesinde bir yerlere gelmis. Kadinlarin extra gücü bu iste.
  • utu yap, mutfak, tuvalet temizle, bebek bak yeterki thy dan uzaklas
  • Bakın Tarihe,Başarılı Yöneticiler Hep Kıskanılmış ve Taşlanmıştır...Tüm Yorumları Okuyunca Çok Büyük Haksızlık Yapıldığını Görmekteyim...Tüm Kabine Getirdigi Yenilikleri ve Üstünlükleri -İyileştirmeleri-İtabırı Unutmayın Lütfen..THY de hiçbir dönemde Kabin Personeli Bu Kadar Özgüvenli ve İTİBAR SAHİBİ OLMAMIŞTIR...
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • 20 senede kac Kabin hiz etmedi baskani gordum hatirlamiyorum bile.. Ama elestirmeyen , torpil li denmeyen, hakkimmi yedi eziyet etti denilmeyen bir baskan gormedim.. Ben ucusuma gidiyorum, servisimi yapip evime donuyorum, sefer aksakligi yapmiyorum, dedikodudan uzak durup ayin 8 inde maasimi aliyorum.... Bu kadar basit.......neyin elestirisi bu kadar anlamam mumkun degil, kendinizi sorguladiniz mi hic.
  • Aldığı bedduaların altından nasıl kalkar bilemem ama ben dahil hiç kimse hakkını helal etmiyor
  • Emine mi kaldı yahu
  • liim liim limi limi ley. gülmeyin lütfen! Bestesi La bemol ve bi bemol dur. Liim liim limi limi ley...
  • Ata istasyonunda özveriyle çalışan insanlar hakkında ego'sunu tatmin etmeyenlere saldiran. insanlara yalan beyanlarda bulunan bu şahıs hakkinda ilahi adaletin kisim kisim isledigini gormek umut verici. Derhal istifa etmeli. verimsiz.

Türk Hava Yolları eski Kabin Hizmetleri Başkanı Emine Lim, Airporthaber Genel Yayın Yönetmeni Ali Kıdık’a açtığı davayı kaybetti. Lim, kabin memurlarına mesaj çekerek davayı kazandığı yönünde yalan beyanda bulunmuştu.

Airporthaber Genel Yayın Yönetmeni Ali Kıdık ile THY eski Kabin Hizmetleri Başkanı Emine Lim (Karaman) arasında geçen çirkin telefon görüşmesine istinaden yazılan köşe yazısından dolayı tazminat davası açılmıştı.

Yerel mahkemenin vermiş olduğu kararla kendinden geçen Emine Lim, marifetmiş gibi bu kararı “Ali Kıdık”tan tazminat kazandım” diyerek kabin memurlarına mesaj çekmişti.

Ancak yargı süreci bitmeden atılan bu mesajların ne kadar anlamsız ve ne kadar cahilane davranış olduğu Yargıtay 4. Hukuk Dairesi’nin verdiği karar ile ortaya çıktı.

Yerel mahkemenin kararını temyiz eden Ali KIDIK avukatı Hasan Vural, Yargıtayın olması gerektiği gibi bir karar verdiğini belirterek “Yargıtay müvekkilimin haklı olduğunu onamış oldu” diyerek hukukun tecelli ettiğini kaydetti.

Yargıtay 4. Hukuk Dairesi, yerel mahkemenin davayı tümden reddetmesi gerekmesine rağmen kısmen kabul ederek karar verdiğini ifade ederek Ali Kıdık lehine bozarak onadı.

Böylelikle Emine Lim, kabin memurları nezdinde bir kez daha mahcup olmuş oldu.

İŞTE O DAVAYA KONU OLAN YAZI TIKLAYINIZ...

İşte kararın tam metni:

Emine Lim’e Yargıtay tokadı

Yorumlar Tüm Yorumlar (43)

Herşey zamanla ~ 8 yıl önce
İnsan yaşattıklarını yaşamadan ölmez derler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
773 ~ 8 yıl önce
Bireysel iliskileri sayesinde bir yerlere gelmis. Kadinlarin extra gücü bu iste.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Erkek bahanesi ~ 8 yıl önce
Kadın yıoneticikeri zaman kabulleneceksiniz.... Sebebi zeka ve basarı demek cok zor tabi...
o. ~ 8 yıl önce
utu yap, mutfak, tuvalet temizle, bebek bak yeterki thy dan uzaklas

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ütücüye ~ 8 yıl önce
Yahu sanki uçakla aya çıkıyorsun:) Kabin memuru olarak zaten sen uçakta hem garsonluk hem yer göstericiliği hem temizlik yapmıyormusun? Uçakta tuvalet temizliğini bile size ondan sonra dikte etmediler mi koca bir maille? Uçaklar kokuyor bok götürüyor, hostes her wc Yi kullanandan sonra burayı temizleyecek demedilermi? Sanki astronot haspam aya gidiyor! Bu senin zaten işin
Moya Liyapa ~ 8 yıl önce
Bakın Tarihe,Başarılı Yöneticiler Hep Kıskanılmış ve Taşlanmıştır...Tüm Yorumları Okuyunca Çok Büyük Haksızlık Yapıldığını Görmekteyim...Tüm Kabine Getirdigi Yenilikleri ve Üstünlükleri -İyileştirmeleri-İtabırı Unutmayın Lütfen..THY de hiçbir dönemde Kabin Personeli Bu Kadar Özgüvenli ve İTİBAR SAHİBİ OLMAMIŞTIR...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Canan ~ 8 yıl önce
Hadi ordan itibarmis. Sen kimi kandiriyorsun
Yuruuu ~ 8 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ay aya bakalim mi ~ 8 yıl önce
20 senede kac Kabin hiz etmedi baskani gordum hatirlamiyorum bile.. Ama elestirmeyen , torpil li denmeyen, hakkimmi yedi eziyet etti denilmeyen bir baskan gormedim.. Ben ucusuma gidiyorum, servisimi yapip evime donuyorum, sefer aksakligi yapmiyorum, dedikodudan uzak durup ayin 8 inde maasimi aliyorum.... Bu kadar basit.......neyin elestirisi bu kadar anlamam mumkun degil, kendinizi sorguladiniz mi hic.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
basit insan ~ 8 yıl önce
sen yanlış olan hiçbir şeyi ve kişiyi sorgulamazsan,bana ne dersen,neme lazımcı olursan tabii ki 8 inde gider maaşını alırsın bu kadar basit!
Beddua ~ 8 yıl önce
Aldığı bedduaların altından nasıl kalkar bilemem ama ben dahil hiç kimse hakkını helal etmiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
K/A1 ~ 8 yıl önce
Emine mi kaldı yahu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TÜRKÜ ~ 8 yıl önce
liim liim limi limi ley. gülmeyin lütfen! Bestesi La bemol ve bi bemol dur. Liim liim limi limi ley...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Limon ~ 8 yıl önce
Bildiğin tek lim bu mu? Bi de küçük yeşil limonlara lim deniyor hahaaa
İlahi adalet! İstifa et ~ 8 yıl önce
Ata istasyonunda özveriyle çalışan insanlar hakkında ego'sunu tatmin etmeyenlere saldiran. insanlara yalan beyanlarda bulunan bu şahıs hakkinda ilahi adaletin kisim kisim isledigini gormek umut verici. Derhal istifa etmeli. verimsiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vah Vah ~ 8 yıl önce
Ozveri ile çalıstın da sana vermediler mi o koltugu... Yazık sana:(

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000