20 Mayıs 2017, Cumartesi 10:24:45

Emine Erdoğan AnadoluJet'le uçtu

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan bugün Business Class bölümü olmayan AnadoluJet'le Ankara'dan İstanbul'a uçtu. Emine Erdoğan'ı kendileriyle birlikte aynı uçakta gören yolcular şaşkınlığını gizleyemedi.
  • Afedersiniz cahilliğimi hoş görün; "spor" Türkçe mi?, "salon" Türkçe mi? Google'da bulamadım da ! Bundan sonra "arena" dersem şöyle, böyle olayım.
  • Bu durumdan rahatsız olan bazı seviyesizler ancak boş konuşmayı iyi biliyor sadece. Sana ne kardeşim Anadolujet ile Seyehat etmiş ise. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin Cumhurbaşkanı'nın hanımı bizler gibi Allahın kuludur. Hanımefendi genelde Cumhurbaşkanımız ile Seyehat ettiği için Airbus 330 yada Airbus 340 ile seyahat etmiştir. Hanımefendi tek İstanbul'a giderken Anadolujet uçağı ile seyahat etmiş, bu ne demektir devletin bütçesine olan hassasiyetindendir. Öyle bir hassasiyeti olmasa TC-TUR yada TC-CAN ile gidebilirdi. Demek oluyor ki devletin bütçesi onlar için önemlidir. O gün içerisinde THY nin de Esenboğa uçuşu var onu da tercih edebilirlerdi. Ve ayrıca size kalmamış insanların tercihi herkesin hür iradesidir. Ayrıca hırsızlık hususunda konuşanlar da şunu iyi bilsinler ki siz bu zihniyetle asla arpa boyu yol alamayacak ömrünüzce dalkavukluk ederek zavallıca yaşayıp öleceksiniz. Biraz vatana ve millete yarar iş yapın. 25 milyondan fazla insan Bu hükümeti tercih ediyorsa aklı selim olduğu içindir. Bu yüzden tercih etmekteyiz. Kuru gürültü etmenin yeri değildir.
  • Yüzde 56 (Çalınmış oylarla yüzde 49'a) şirin gözükme çabası.
  • Hanımefendilere karşı nasıl kibar ince nazik olacağınızı öğrenin jackal sürüsü İster evinizdekilere ister markettekilete Biraz eğitin kendinizi Yeni Türkiye take off
  • Elin başbakanı metroyla işe gidiyor. Bilginiz olsun. Geri kalmışlık bizde.
  • Bu rezalettir. Derhal VIP filosuna başka uçaklar da alınmalı...lı...lı..lı. Olması gereken olunca nedense haber oluyor. Bir de olmaması gerekenler haber olsa keşke. Artık içinde VIP olmayan uçağa bile öncelik veriliyor, son yaklaşmada hep beraber 360 derece tur atarak yol veriyoruz, 4 uçağın turu bu şirketlere 4x6=24 dakikalık zaman, yakıt ve emek kaybı; bu da günde 1 kere olmuyor. Her saate bir Ankara İstanbul uçuşu var, neredeyse bu kadar uçuşu VIP filosu da yapıyor.
  • Bu olay Avrupa da olsaydı öve öve bitiremezdiniz bizde olunca eleştiri, laf sokmalar havalarda uçuşuyor. Ülkenizin başkanına eşine sahip çıkın önce, başkalarını övmeden.
  • TK da bc uçmaya hakkı bile olmayanlar ısrarla upgrade olmak isterken ve sonrasında yüz kez fotoğraf paylaşırlar. Ülkenin başkanının eşi Anadolu Jette normal yolcu gibi uçar laf sokmaya kalkarlar kıt akılları ile. Elbette özel uçakta uçacak, siz cin olmadan adam çarpmaya kalkıyorsunuzda başkanın eşi mi uçmayacak özel uçakla, elbette uçacak. Siz şimdi Kanada Başkanının metroya bindiğini de övgüyle anlatırsınız. Türkiye burası etliye sütlüye karışmayan bir ülke değil. Sindirin içinizdeki düşmanlığı.
  • Envanterde ki uçaklar müsait değilse özel jet kiralamalıydı, olur mu hiç sen saraylardan çık Anadolu jete bin :) seni havalimanına götüren Mercedes bile daha pahallı
  • Havaalanına da belko air ile gelmiştir zaten. Milletin hizmetkarı kocası milletin kuruşunun hesabını sorar gözetir. İşler bir yerde sıkışmış olabilir halka dönelim mesajı algısı yapıyorlar.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan bugün Business Class bölümü olmayan Anadolu Jet'e ait TK7243 sefer sayılı 09.15 Ankara-İstanbul yolcu uçağı ile uçtu.

Yolcu uçağında vatandaşlarla birlikte uçan Emine Erdoğan’a yalnızca dört koruma ve bir danışman eşlik etti. Uçuş öncesinde pilot 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'na ilişkin kutlama anonsu yaptı. Bu anons sonrasında uçaktan alkışlar yükseldi. Emine Erdoğan da vatandaşlarla birlikte anonsu alkışladı. Cumhurbaşkanının eşiyle aynı uçakta olmanın şaşkınlığını yaşayan vatandaşlar bol bol fotoğraf çekti. (OdaTV)

Emine Erdoğan AnadoluJet'le uçtu

Yorumlar Tüm Yorumlar (47)

Dilbaz ~ 7 yıl önce
Afedersiniz cahilliğimi hoş görün; "spor" Türkçe mi?, "salon" Türkçe mi? Google'da bulamadım da ! Bundan sonra "arena" dersem şöyle, böyle olayım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B737 ~ 7 yıl önce
Bu durumdan rahatsız olan bazı seviyesizler ancak boş konuşmayı iyi biliyor sadece. Sana ne kardeşim Anadolujet ile Seyehat etmiş ise. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin Cumhurbaşkanı'nın hanımı bizler gibi Allahın kuludur. Hanımefendi genelde Cumhurbaşkanımız ile Seyehat ettiği için Airbus 330 yada Airbus 340 ile seyahat etmiştir. Hanımefendi tek İstanbul'a giderken Anadolujet uçağı ile seyahat etmiş, bu ne demektir devletin bütçesine olan hassasiyetindendir. Öyle bir hassasiyeti olmasa TC-TUR yada TC-CAN ile gidebilirdi. Demek oluyor ki devletin bütçesi onlar için önemlidir. O gün içerisinde THY nin de Esenboğa uçuşu var onu da tercih edebilirlerdi. Ve ayrıca size kalmamış insanların tercihi herkesin hür iradesidir. Ayrıca hırsızlık hususunda konuşanlar da şunu iyi bilsinler ki siz bu zihniyetle asla arpa boyu yol alamayacak ömrünüzce dalkavukluk ederek zavallıca yaşayıp öleceksiniz. Biraz vatana ve millete yarar iş yapın. 25 milyondan fazla insan Bu hükümeti tercih ediyorsa aklı selim olduğu içindir. Bu yüzden tercih etmekteyiz. Kuru gürültü etmenin yeri değildir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
At ve Üsküdar ~ 7 yıl önce
Yüzde 56 (Çalınmış oylarla yüzde 49'a) şirin gözükme çabası.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ver 35 dağlarını ~ 7 yıl önce
Hanımefendilere karşı nasıl kibar ince nazik olacağınızı öğrenin jackal sürüsü İster evinizdekilere ister markettekilete Biraz eğitin kendinizi Yeni Türkiye take off

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayıptır ~ 7 yıl önce
Elin başbakanı metroyla işe gidiyor. Bilginiz olsun. Geri kalmışlık bizde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vatandaş ~ 7 yıl önce
Bu rezalettir. Derhal VIP filosuna başka uçaklar da alınmalı...lı...lı..lı. Olması gereken olunca nedense haber oluyor. Bir de olmaması gerekenler haber olsa keşke. Artık içinde VIP olmayan uçağa bile öncelik veriliyor, son yaklaşmada hep beraber 360 derece tur atarak yol veriyoruz, 4 uçağın turu bu şirketlere 4x6=24 dakikalık zaman, yakıt ve emek kaybı; bu da günde 1 kere olmuyor. Her saate bir Ankara İstanbul uçuşu var, neredeyse bu kadar uçuşu VIP filosu da yapıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hadi Ordan ~ 7 yıl önce
Bu olay Avrupa da olsaydı öve öve bitiremezdiniz bizde olunca eleştiri, laf sokmalar havalarda uçuşuyor. Ülkenizin başkanına eşine sahip çıkın önce, başkalarını övmeden.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Af buyur ~ 7 yıl önce
Ne başkanıymış lan
Hadi Ordan ~ 7 yıl önce
TK da bc uçmaya hakkı bile olmayanlar ısrarla upgrade olmak isterken ve sonrasında yüz kez fotoğraf paylaşırlar. Ülkenin başkanının eşi Anadolu Jette normal yolcu gibi uçar laf sokmaya kalkarlar kıt akılları ile. Elbette özel uçakta uçacak, siz cin olmadan adam çarpmaya kalkıyorsunuzda başkanın eşi mi uçmayacak özel uçakla, elbette uçacak. Siz şimdi Kanada Başkanının metroya bindiğini de övgüyle anlatırsınız. Türkiye burası etliye sütlüye karışmayan bir ülke değil. Sindirin içinizdeki düşmanlığı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yakışmadı ~ 7 yıl önce
Envanterde ki uçaklar müsait değilse özel jet kiralamalıydı, olur mu hiç sen saraylardan çık Anadolu jete bin :) seni havalimanına götüren Mercedes bile daha pahallı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hemde anadolujet ~ 7 yıl önce
Havaalanına da belko air ile gelmiştir zaten. Milletin hizmetkarı kocası milletin kuruşunun hesabını sorar gözetir. İşler bir yerde sıkışmış olabilir halka dönelim mesajı algısı yapıyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000