29 Aralık 2017, Cuma 13:13:36

Emektar kaptan Dedeoğlu göklere veda etti

Tailwind Havayolları kaptan pilotlarından Haluk Dedeoğlu göklere veda etti. Kaptan pilot Dedeoğlu son uçuşunu kendisi gibi pilot olan oğlu Çağatay Dedeoğlu ile yaptı.
  • Hayırlı uğurlu olsun sağlıklı mutlu uzun yıllar diliyorum
  • Haluk Kaptanım bizlere öğrettikleriniz için çok teşekkür ederiz. Keyifli bir emeklilik hayatı sürmeniz dileğiyle..
  • Tam faydali olunacak zaman emekli ol..Pilotlar Icin yasa cikartilip 90 yasina kadar ucmali.. Bu bilgi birikimi baskalarina lazim olur...
  • Mükemmel bir pilot, öğretmen, insan ve aile babası. Hayırlı olsun . Artık sizin gibileri gelmiyor.. Sağlık dolu emeklilikler diliyoruz.... Saygılar..
  • İkizim ,babamda kaptandı.Zamanı geldiğinde pilot olmak istiyorum dedim, ikizim istemedi.Babam oğlum Hava Harp Okulu orda buyur gir dedi.Yok sivil pilot olacaksan önce üniversite okuyacaksın hemde adam gibi bir yer dedi.Odtü makina kazanıp bitirdik hadi baba dedim , oğlum THY akademi orda sana ne engel olur dedi.Çalışırken sınavlara girdim kazandım başladım , babam çağırdı hiçbir eğitimde babam kaptan demeyeceksin dedi , peki dedim yıllar geçti kaptan oldum , babam emekli oldu .Babamın emekliliğinde yanına oturdum , o gün salağın biri çıktı , babasıda kaptanmış dedi.
  • Vay be bir ömür. Ucus hayati.. Böyle insanlarla tanisip anilarini dinlemek isterdim.Ben yolcu olarak ucarken dizlerin titriyor, bunlarin basina neler gelmistir neler.. Emekliligi helal olsun saglik ve uzun ömürler olsun. Bütün pilotlarimiz alin teriyle bu günlere gelmis. Onlardaki matematik-fizik kafasinin yarisi bende olsa ne olurmus..Vermemiski Allah ne yapiyim..
  • Hayırlı uğurlu olsun Hocam...
  • Kendisi muhterem bir insan. Bir cok defa uctuk. Hayirli emeklilikler dilerim.
  • Mimar babanın çocuğunun mimar olmasında sorun yokta...oradaki ıronyi anlamamış olacaksınız..1000 civarında ATPL F (A) pilot bostayken kaç tane kaptanın çocuğu boşta ... Haa pardon genetik geçiş...
  • Bence çok tatlı bir emeklilik, fotoğraflara baktıkça tebessüm ettim. Allah inşallah bizlerede uzun hayırlı bir kariyer nasip eder.

Tailwind Havayolları kaptan pilotlarından Haluk Dedeoğlu göklere veda etti. Kaptan pilot Dedeoğlu son uçuşunu kendisi gibi pilot olan oğlu Çağatay Dedeoğlu ile yaptı.

1973 yılında Hava Harp Okulu'ndan mezun olan Haluk Dedeoğlu, 1989 yılında Hava Kuvvetleri'nden ayrılarak 1990 yılında Nobel Air ile sivil havacılık sektörüne adım attı. Daha sonra İstanbul Havayolları'nda kaptan pilot olarak görev yapan Dedeoğlu, 2000 yılında Pegasus'a 2015 yılında da Tailwind Havayolları'na transfer oldu. Kaptan Öğretmen Pilot olarak Tailwind Havayolları'nın Antalya-Tel Aviv-Antalya seferiyle son uçuşuna çıkan Haluk Dedeoğlu, çalışma arkadaşları tarafından sevilen bir isim olarak biliniyordu.

Haluk Dedeoğlu, son seferi sonrasında Tailwind Ailesi tarafından çiçeklerle karşılanarak emekliliğe ayrıldı.













Emektar kaptan Dedeoğlu göklere veda etti

Yorumlar Tüm Yorumlar (49)

Mustafa DEMİR ~ 6 yıl önce
Hayırlı uğurlu olsun sağlıklı mutlu uzun yıllar diliyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Baykurt ~ 6 yıl önce
Haluk Kaptanım bizlere öğrettikleriniz için çok teşekkür ederiz. Keyifli bir emeklilik hayatı sürmeniz dileğiyle..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Oh. Ne güzel.... ~ 6 yıl önce
Tam faydali olunacak zaman emekli ol..Pilotlar Icin yasa cikartilip 90 yasina kadar ucmali.. Bu bilgi birikimi baskalarina lazim olur...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ali ~ 6 yıl önce
Mükemmel bir pilot, öğretmen, insan ve aile babası. Hayırlı olsun . Artık sizin gibileri gelmiyor.. Sağlık dolu emeklilikler diliyoruz.... Saygılar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot çocuğu ~ 6 yıl önce
İkizim ,babamda kaptandı.Zamanı geldiğinde pilot olmak istiyorum dedim, ikizim istemedi.Babam oğlum Hava Harp Okulu orda buyur gir dedi.Yok sivil pilot olacaksan önce üniversite okuyacaksın hemde adam gibi bir yer dedi.Odtü makina kazanıp bitirdik hadi baba dedim , oğlum THY akademi orda sana ne engel olur dedi.Çalışırken sınavlara girdim kazandım başladım , babam çağırdı hiçbir eğitimde babam kaptan demeyeceksin dedi , peki dedim yıllar geçti kaptan oldum , babam emekli oldu .Babamın emekliliğinde yanına oturdum , o gün salağın biri çıktı , babasıda kaptanmış dedi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilotçuk bebesi ~ 6 yıl önce
Hikaye çok acıklı mu ha ha ha ha
45 sene... ~ 6 yıl önce
Vay be bir ömür. Ucus hayati.. Böyle insanlarla tanisip anilarini dinlemek isterdim.Ben yolcu olarak ucarken dizlerin titriyor, bunlarin basina neler gelmistir neler.. Emekliligi helal olsun saglik ve uzun ömürler olsun. Bütün pilotlarimiz alin teriyle bu günlere gelmis. Onlardaki matematik-fizik kafasinin yarisi bende olsa ne olurmus..Vermemiski Allah ne yapiyim..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emekli ~ 6 yıl önce
Hayırlı uğurlu olsun Hocam...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eski pegasuscu ~ 6 yıl önce
Kendisi muhterem bir insan. Bir cok defa uctuk. Hayirli emeklilikler dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayiplayana...!! ~ 6 yıl önce
Mimar babanın çocuğunun mimar olmasında sorun yokta...oradaki ıronyi anlamamış olacaksınız..1000 civarında ATPL F (A) pilot bostayken kaç tane kaptanın çocuğu boşta ... Haa pardon genetik geçiş...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ben sana sayayım ~ 6 yıl önce
Telefonunu ver, ben sana yıllarca boşta açıkta kalan kaptan çocuklarını sayayım. Pay2fly yaparak abuk sabuk ülkelerde saat doldurmaya çalışan kaptan çocuğunu da diyeyim. Babası Thy'de öğretmen olup gelip Thy'den simulatorde kalanları tek tek sayayım. Yönetimdeki adamın elenen yeğeni var. Adamın gıkı çıkmadı. Kokpitte torpil işlemez aslanım. Elendiysen kendine bi bak. İngilizce sınavı bağımsız kuruluş, dlr bağımsız kuruluş, hta bağımsız kuruluş, sim uçan tre lerin hepsi bağımsız kuruluş, bi de mülakat var üstüne. Birinden kalırsan bitiyor. Bunun hepsini bağlayacak kaptan baba varsa valla helal olsun ne diyeyim. İnsanın en büyük gücü savunma mekanizması, yetkinsizliğini başkasına bağlasın kafa rahat.
Pilot ~ 6 yıl önce
Hocama emeklilik hayatında sağlık ve mutluluklar dilerim. Her yerde pilot ilanı var türkiyede katarda bir sürü yerde heryer açıldı Sen bu durumda açıkta kalıyorsan eksiksin demektir. Pilot çocukları havacılıkta şirketlerin %10 da anca bulunuyor.Sen ve senin gibiler %90 a giremiyorsa eksiksin bu durumda çok çalışmak gerekiyor. Bu güzel sayfayıda boş konuşup doldurmayın.
Kuş misali ~ 6 yıl önce
Haluk Hocama emekliliğinde sağlık ve mutluluklar diliyorum.Bu arada yazı yazan Şakirrr senmisin oğlum sayfa sayfa geziyosun yok beni almıyolar beni anlamıyolar. 1000 kişiyiz biz pilot çocuklarını alıyolar. Olm ingilizceden kaldım desene We was diyen adamsın Şakirrr :)
Öğrenci Pilot ~ 6 yıl önce
Bence çok tatlı bir emeklilik, fotoğraflara baktıkça tebessüm ettim. Allah inşallah bizlerede uzun hayırlı bir kariyer nasip eder.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000