15 Şubat 2010, Pazartesi 11:35:30

Emekli hostes Medyum Keto'ya çarpıldı!

Medyum Keto’nun büyüsü sevgilisini eşinden ayırmaya yetmeyince, verdiği 6 bin lirayı geri isteyen Dilek Demirel’e “3 bin lira verdin, o kadar alırsın” denildi. Demirel de bunun üzerine savcılığa şikâyette bulundu
  • Arkadaşlar diğer kişiler hergün gidip bu tarz sacma sapan geri kalmıs uygulamalar yapıyor..Yok büyü yok bilmem muska ne sacmalıksa. Neden bir hostes yapınca haber oluyor anlamıyorum? Hostesler birer Einstein mi neden sasırdınız onlarında icinde bu tür sacmalıklara inanlar var tabi.. Hayır anlamıyorum Su Hosteslerin sürekli ön planda olmasına anlam veremiyorum.Birde artık TV programlarına cıkanlar oluyor.. ismini vermek istemiyorum yemek elestiri programları vs. Orada görmüyormusunuz arkadaslar neler var iclerinde diye.. Evet hepsi degıl ama içlerine sızanlar olmus ne sekilde oldugunu herkes bilir. Birde bu falcıların hayrı olsa kendilerine olur be kardesim.Buna yoldaki cocuk bile gülüyor.. Ne hale geldik?
  • sende para çoka benziyor ben sana daha ucuza yaparım :)B hemde 0/0 0.0000001 garantili matematikten anlıyon deeel mi tutma oranı çok fazla yaniiii ...
  • Kemal Sunal kalp krizi geçirdiğinde müdahale eden K/M'di. Yaptığı müdahale de habere konu oluşu gibiyse, emekli olarak THY'yi büyük bir problemden kurtarmış... :)
  • HOSTESLERİN,SANATÇILARIN,MANKENLERİN,İŞ ADAMLARININ ,SİYASETÇİLERİN BAZILARININ YILLARDIR FALCI ZİYARETLERİ YAPTIKLARI İNKAR EDİLEMİYECEK GERÇEKTİR.BU KİŞİLER MEMNUN KALMASA SIK SIK FALCILARINI ZİYARET ETMEZLER.FAKAT PİYASADA MAALESEF İŞİNİN EHLİ OLMAYAN ,FALCI OLDUĞUNU SÖYLEYEN SAHTEKARLAR OLDUKÇA FAZLA MEVCUT.DİKKATLİ OLMAK LAZIM.
  • bak keto memiş hoca geliyooooooooo
  • Hem hostes..hem de büyücülük ha....Vay canına ...hostes alımları için istenilen kriterler acaba nedir, sözlü imtihanlar gerçekten bu kadar kolay mı ki büyücülere inanacak kadar sığ kafaya sahip insanlar hostes olabiliyorlar????
  • HER BÜYÜ TUTACAK DİYE BİR KAYİDE YOK ALLAH İZİN VERİRSE TUTAR.BÜYÜ TILSIM NAZAR VAR MI DERSENİZ VAR. AMA BURADA BİR YANLIŞLIK VAR KETO ÖNCE KENDİNİ BİR DÜZELTSİN SONRA KELİN İLACI OLSA BAŞINA SÜRERMİŞ . ALLAH İNSANI BU TÜR İNSANLARIN ŞERRİNDEN KORUSUN....
  • deve kesimine laf atanlar EVLİ adamların bide FALCILARIN peşindee ...........cokk komikkkkk :))))))))))))))
  • Bu "torpilli takımı" emekli edildiğinde ortalığı yaygaraya boğanların aklı, bu haberi gördükten sonra başlarına gelmiş midir acaba?
  • sevgilisini ayiramamis karisindan daa buyu yaptirmis hanimefendi..sonrada parasini istemis tutmayinca...bak bak bakkkk!! boylelerine mustahak.Rezaletin boylesi! sana ne elin evli barkli herifinden.seni kullandigi bes belli.hic mi onurun gururun yok senin be kadin! Allah'tan kork dicemde...boyleleri Allah tanirmi bilmiyorum! Yuva yikanin yuvasi olumuki var olan yuvayi yikmaya calisiyorsun??! dicek cok sey varda...Allahindan bul demekle yetiniyorum!

Emekli kabin memuru Dilek Demirel, Medyum Keto’ya evli avukat sevgilisinin boşanması için 6 bin lira karşılığı yaptırdığı büyü tutmayınca parasını geri almak için soluğu savcılıkta aldı. İddiaya göre Türk Hava Yolları’ndan emekli olan hostes 49 yaşındaki Dilek Demirel, 4 yıl önce evli ve bir çocuk babası Avukat A.Z. ile aşk yaşamaya başladı. Sevgilisini eşinden ayrılmaya ikna edemeyince “büyü” yaptırmaya karar verdi. Bunun için de yine 4 yıl önce fal baktırdığı ve kendisine ‘işten çıkartılacaksın’ dediği sözleri gerçek olan Medyum Keto’yu seçti.

MUSKA HAZIRLAYIP VERDİ

Medyum Keto, Demirel’e 6 bin lira karşılığında yapacağı büyüyle avukat sevgiliyi eşinden ayıracağını söyledi. Bunun için de sevgilisi ile eşinin kişisel bilgileriyle resimlerini istedi. Demirel, Keto’ya istediklerini hemen temin etti. Kısa süre sonra Keto, hazırladığı bir muskayı Demirel’e verdi.

Aradan geçen 1 ayın sonunda avukat sevgiliyle eşinin durumunda hiçbir değişiklik olmadı. Demirel, Keto’ya giderek bilgi istedi. Keto’nun yanıtı ise bir süre daha beklemesi yönünde oldu. Sevgilisiyle görüşmesini sürdüren Dilek Demirel, 3 ay sonra durumda yine değişme olmayınca Medyum Keto’ya ikinci kez gitti.

ALDIĞININ YARISINI ÖNERDİ

Keto ise büyünün başarısız olduğunu belirterek parayı geri vereceğini söyledi. Ancak 6 bin lira değil, 3 bin lira aldığını ileri sürerek bu rakamın da bir kısmını geri ödedi. Dilek Demirel ise 6 bin lira verdiğini iddia etti. İkili anlaşamayınca Demirel, Şişli Cumhuriyet Savcılığı’na başvurarak şikâyetçi oldu.

(Habertürk)

Emekli hostes Medyum Keto'ya çarpıldı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Misafir ~ 14 yıl önce
Arkadaşlar diğer kişiler hergün gidip bu tarz sacma sapan geri kalmıs uygulamalar yapıyor..Yok büyü yok bilmem muska ne sacmalıksa. Neden bir hostes yapınca haber oluyor anlamıyorum? Hostesler birer Einstein mi neden sasırdınız onlarında icinde bu tür sacmalıklara inanlar var tabi.. Hayır anlamıyorum Su Hosteslerin sürekli ön planda olmasına anlam veremiyorum.Birde artık TV programlarına cıkanlar oluyor.. ismini vermek istemiyorum yemek elestiri programları vs. Orada görmüyormusunuz arkadaslar neler var iclerinde diye.. Evet hepsi degıl ama içlerine sızanlar olmus ne sekilde oldugunu herkes bilir. Birde bu falcıların hayrı olsa kendilerine olur be kardesim.Buna yoldaki cocuk bile gülüyor.. Ne hale geldik?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sende para çoka benziyor ben sana daha ucuza yaparım :)B hemde 0/0 0.0000001 garantili matematikten anlıyon deeel mi tutma oranı çok fazla yaniiii ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Kemal Sunal kalp krizi geçirdiğinde müdahale eden K/M'di. Yaptığı müdahale de habere konu oluşu gibiyse, emekli olarak THY'yi büyük bir problemden kurtarmış... :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
HOSTESLERİN,SANATÇILARIN,MANKENLERİN,İŞ ADAMLARININ ,SİYASETÇİLERİN BAZILARININ YILLARDIR FALCI ZİYARETLERİ YAPTIKLARI İNKAR EDİLEMİYECEK GERÇEKTİR.BU KİŞİLER MEMNUN KALMASA SIK SIK FALCILARINI ZİYARET ETMEZLER.FAKAT PİYASADA MAALESEF İŞİNİN EHLİ OLMAYAN ,FALCI OLDUĞUNU SÖYLEYEN SAHTEKARLAR OLDUKÇA FAZLA MEVCUT.DİKKATLİ OLMAK LAZIM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bak keto memiş hoca geliyooooooooo

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Hem hostes..hem de büyücülük ha....Vay canına ...hostes alımları için istenilen kriterler acaba nedir, sözlü imtihanlar gerçekten bu kadar kolay mı ki büyücülere inanacak kadar sığ kafaya sahip insanlar hostes olabiliyorlar????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
HER BÜYÜ TUTACAK DİYE BİR KAYİDE YOK ALLAH İZİN VERİRSE TUTAR.BÜYÜ TILSIM NAZAR VAR MI DERSENİZ VAR. AMA BURADA BİR YANLIŞLIK VAR KETO ÖNCE KENDİNİ BİR DÜZELTSİN SONRA KELİN İLACI OLSA BAŞINA SÜRERMİŞ . ALLAH İNSANI BU TÜR İNSANLARIN ŞERRİNDEN KORUSUN....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
deve kesimine laf atanlar EVLİ adamların bide FALCILARIN peşindee ...........cokk komikkkkk :))))))))))))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu "torpilli takımı" emekli edildiğinde ortalığı yaygaraya boğanların aklı, bu haberi gördükten sonra başlarına gelmiş midir acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sevgilisini ayiramamis karisindan daa buyu yaptirmis hanimefendi..sonrada parasini istemis tutmayinca...bak bak bakkkk!! boylelerine mustahak.Rezaletin boylesi! sana ne elin evli barkli herifinden.seni kullandigi bes belli.hic mi onurun gururun yok senin be kadin! Allah'tan kork dicemde...boyleleri Allah tanirmi bilmiyorum! Yuva yikanin yuvasi olumuki var olan yuvayi yikmaya calisiyorsun??! dicek cok sey varda...Allahindan bul demekle yetiniyorum!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000