26 Ağustos 2013, Pazartesi 08:51:00

EMEK MECLİSİ ANADOLU YOLLARINDA

Emek Meclisi, Hava-İş Sendikası'nın 27. Olağan Genel Kurulu'na yönelik iş yeri gezilerine devam ediyor.
  • Arkadaşlar herkeze merhaba 16 yıldır bu şirkette çalışmaktayım. sayın ayçin kusura bakma her ne kadar seni şimdiye kadar desteklesekte artık yeter,artık bizi kullanmaktan vazgeç bırak,bırak ki önümüzü görebilelim.sayın ĞÜLÇİÇEK sizi genel MÜDÜRlükten tanıyanlar var.ayrıca sizin için iyi ve olumlu şeyler söylüyorlar emek meclisi ekibiyle tanıştım arkadaşlar gayet bilgili,kültürlü ve istekli, ekip, şaşışaracaksınız bu emek meclisi ANKARA ekibiydi şu içinde bulunduğumuz kaostan nasıl ve ne şekilde zarar görmeden çıkmamız gerektiğini o kadar güzel anlattılar ki çıkış yolunun yalnızca sendika secimlerinin ve yani bizim sendikamıza sahip cıkarak sandığa gitmemiz ve oy kullanmamız gerektiğini ve ozaman bizim için faydalı bir sendika yönetimi nin oluşacağını anlatmışlardır.Ben emek meclisi ekibine ve çalışmalarına güveniyorum yolunuz sonuna kadar açık olsun..
  • Bir thy çalışanı olarak mevcut sendika yönetimi nin artık bundan sonra biz çalışan lara bir faydası olacağına inanmıyorum .yeni bir oluşumun tam zamanıydı ali gülçiçek ve ekibi nin içraatlarını okudum ve aynı zamanda da dinleme fırsatı buldum.emek meclisine güveniyorum biz THY çalışanlarını sendikal anlamda daha iyi temsil edeceğine ve mevcut sendika yönetimin yapmış olduğu hatalardan ders alarak biz çalışan emekcilere daha iyi bir gelecek sağlamak için çalışacaklarına inanıyorum.Yolunuz açık olsun EMEK MECLİSİ
  • Her nekadar geç kalınmış bir çıkış olsada Emek Meclisi ekibini ve bu yolda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Kitapçığınızı okudum, iki kere de sizleri dinleme şansı yakaladım. Öyle ezbere konuşmak yok. Yorum yapan arkadaşlarıda bir anlamda eleştiriyorum zira bilmeden öğrenmeden bir şeyler yazıyorlar. Mevcut sendika yönetimi hakkında herhalde pozitif bir şeyler bulup söylemek mümkün değil. Var diyenleri de Allaha havale etmekten başka çare yok diye düşünüyorum. Gökkuşağı hareketine gelince anca mı aklınız başınıza geldi? Sendika yönetimindeyken sendikanın kullandığı arabalar, şeffaf yönetim, gelir ve giderlerin açıklanması ..... say saya bildiğin kadar. Bunlar ozaman doğru mu geliyordu size? Ne oldu Pegasus'ta çalışmaya başlayınca mı bunları gördün yoksa pilot lisansını kaybedince mi ufkun açıldı. Böyle bir şey yok arkadaşlar. İnsanın hayatta yalnız bir çizgisi olur ve bu yolda yürür, kabul edersiniz veya etmezsiniz. Size hitap eder veya etmez. Saygı ve sevgiyle selamlıyorum.
  • Emek meclisi nin bu işi başaracağına inanıyorum yolunuz açık olsun.
  • ali bey ankarada aj de ki ziyaretinizi öğrendim arkadşlarım cok etkilenmiş oy kullanmayı düşun müyordum ama sızı gerçekten tanımak istıyorum sizi destekliyorum anadolu jetin oyları sizin şimdiden sizin hayırlı olsun.
  • Emek meclisi haramilere hattini bildirin hesap sorun süpürün gitsin ali bey sana güveniyoruz.
  • Emek Meclisi iyiki Gökkuşağından ayrıldı ve kendi insiyatifini kararlı bir şekilde koydu,Ali Başkan iyi bir yönetim oluşturduğu zaman bu iş bitmiştir.Ayçin ve Bahadır kaptanın işi zor,Kaptanın zaten potansiyeli yok,Ayçinin işi budefa çok zor ne yapar ise yapsın.Geçen dönem zaten Kaptan kazandırdı ona.Sevgili Ali Gülçiçek senden iyibir ekip istiyoruz kardeşim sevgilrimle yolun açık olsun.
  • Evet THY çalışanları sizin sendikanız olan HAVAİŞ sendikanıza sahip çıkmanız gerekir bundan sonra geri dönüş olmaz çünkü türkiye de DİSK, HABERİŞ,METALİŞ,KESK,KAMUSEN,MEMURSEN VB.sendikalar bitmek üzere ben emek meclisinin demeçlerini ve yorumlarını iş yerlerindeki gezilerin çok güzel geçtiğini ve işçilerin sorunlarını dinleyip bireysel değil tam takım çalışması yaptıklarını izliyorum ve başarılı görüyorum.Bence emek meclisinin ilkelerini okudum ve başarılı buldum HAVAİŞ sendikası tüm sendikalara örnek olacağına ve THY yollarında çalışan işçilerin her zaman yanında olacağına inanarak EMEK MECLİSİ nin çalışmalarını destekliyorum onlar Türkiye de yeni bir güneşin doğmasına sebeb olacaklar.Emek meclisinin ilkeleri ,sunumları ve dürüst başkanları ile sorunları yok edecekleri kanısındayım.Hepsine şimdi den başarılar diliyorum.Artık sayın Atilay Ayçin inde bir an önce o makamı bırakıp gitmesi gerektiği kanısındayım.EMEK MECLİSİ KURUCULARINA yeni dönemde başarılar diliyorum.Güneş doğsun!
  • emek meclisi olmuş EMEKLİLER meclisi bunlardan sendikacı olmaz bakın işinize...!!!!!
  • yeni bir oluşuma ihtiyaç vardı.Emek Meclisininde bu büyük boşluğu dolduracağını ve başarılı olacağına inanıyorum.THY çalışanlarına hayırlı olmasını diliyorum.yolunuz açık olsun emek meclisi

Hava-İş üyesi çalışanlar ile buluşmak ve Emek Meclisi örgütlülüğünü daha da ileri taşımak amacıyla  21-22 Ağustos günlerinde Ankara’da örgütlenme çalışmaları kapsamında bir çok işyerini ziyaret etti.

İŞTE EMEK MECLİSİ'NDEN KONUYA İLİŞKİN YAPILAN O AÇIKLAMA:

Emek Meclisi İstanbul ekibi olarak, Ali Gülçiçek başkanlığında  Ankara Şube Başkan adayımız Yasin Özer ve ekibi ile yapılan işyeri ziyaretlerinde THY ve Teknik A.Ş.’nin tüm Ankara çalışanları teknisyenler, memurlar, kargo personeli, Anadolu Jet çalışanları, kaptanlar, kabin memurları, uçak emniyet çalışanları, bilet satış elemanları ve operatörler ile buluşuldu. Çalışanlar tarafından ağırlıklı olarak işyerinde yaşadıkları baskılar ve Hava-İş Sendika Yönetiminin almış olduğu yanlış kararlar ve uygulamalar sonrası yaşadıkları sorunların dile getirildiği bu toplantılarda Emek Meclisi oluşumunun bu sorunları nasıl aşacağına yönelik soruları da  çoğunluktaydı.

Emek Meclisi olarak Hava-İş üyeleri ile, çalışanlar tarafından dile getirilen sorunların çözüm yolları ve sendikal ilkelerimiz paylaşılmıştır. Ankara’da yapılan bu görüşmelerde sendikal ilkelerimiz çalışanlar tarafından oldukça yüksek seviyede beğeni ve kabul görmüş, ekibimiz Emek Meclisi için Ankara’dan destek sözü almıştır. Özetle Ankara çalışanlarının verdiği ortak mesaj şu olmuştur:

– İşimizi seviyoruz, çalışmak istiyoruz, baskılarla ve kuralsız çalışmak istemiyoruz.

– 24 yıldır köhnemiş ve ne yaptığını bilmeyen  Hava-İş Yönetimi kesinlikle değişmelidir.

– Emek Meclisi, bu ilkesel değişimi genel kurula taşımalıdır.

Emek Meclisi olarak Ankara işyeri gezimizde dikkat çekici diğer bir konuda Habom A.Ş. çalışanlarının Çelik-İş Sendikasına olan tepkileriydi. Bu konuda İstanbul’da olduğu gibi kendi üzerlerinde işverenin baskısını hissetmek istemediklerini, Çelik-İş gibi işkolu havacılıkla ilgisi olmayan bir sendikanın hangi gerekçe ile THY Teknik’e geldiğini anlamadıklarını ve de kendilerinin sendikal alanda olması gereken yerin Çelik-İş değil, Hava-İş Sendikası olduğunu dile getirmişlerdir.

Emek Meclisi olarak Anadolu ve İstanbul’da büyümeye devam ediyoruz. Emek Meclisini büyütmek THY Teknik ve Habom çalışanlarının hak ve çıkarlarını korumak, kollamak ve geliştirmek için çalışmalarımıza, işyeri gezilerimize ara vermeksizin devam ediyoruz.

Saygılarımızla.."


EMEK MECLİSİ ANADOLU YOLLARINDA

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

kabin ~ 11 yıl önce
Arkadaşlar herkeze merhaba 16 yıldır bu şirkette çalışmaktayım. sayın ayçin kusura bakma her ne kadar seni şimdiye kadar desteklesekte artık yeter,artık bizi kullanmaktan vazgeç bırak,bırak ki önümüzü görebilelim.sayın ĞÜLÇİÇEK sizi genel MÜDÜRlükten tanıyanlar var.ayrıca sizin için iyi ve olumlu şeyler söylüyorlar emek meclisi ekibiyle tanıştım arkadaşlar gayet bilgili,kültürlü ve istekli, ekip, şaşışaracaksınız bu emek meclisi ANKARA ekibiydi şu içinde bulunduğumuz kaostan nasıl ve ne şekilde zarar görmeden çıkmamız gerektiğini o kadar güzel anlattılar ki çıkış yolunun yalnızca sendika secimlerinin ve yani bizim sendikamıza sahip cıkarak sandığa gitmemiz ve oy kullanmamız gerektiğini ve ozaman bizim için faydalı bir sendika yönetimi nin oluşacağını anlatmışlardır.Ben emek meclisi ekibine ve çalışmalarına güveniyorum yolunuz sonuna kadar açık olsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çalışan ~ 11 yıl önce
Bir thy çalışanı olarak mevcut sendika yönetimi nin artık bundan sonra biz çalışan lara bir faydası olacağına inanmıyorum .yeni bir oluşumun tam zamanıydı ali gülçiçek ve ekibi nin içraatlarını okudum ve aynı zamanda da dinleme fırsatı buldum.emek meclisine güveniyorum biz THY çalışanlarını sendikal anlamda daha iyi temsil edeceğine ve mevcut sendika yönetimin yapmış olduğu hatalardan ders alarak biz çalışan emekcilere daha iyi bir gelecek sağlamak için çalışacaklarına inanıyorum.Yolunuz açık olsun EMEK MECLİSİ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EMEKÇİ ~ 11 yıl önce
Her nekadar geç kalınmış bir çıkış olsada Emek Meclisi ekibini ve bu yolda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Kitapçığınızı okudum, iki kere de sizleri dinleme şansı yakaladım. Öyle ezbere konuşmak yok. Yorum yapan arkadaşlarıda bir anlamda eleştiriyorum zira bilmeden öğrenmeden bir şeyler yazıyorlar. Mevcut sendika yönetimi hakkında herhalde pozitif bir şeyler bulup söylemek mümkün değil. Var diyenleri de Allaha havale etmekten başka çare yok diye düşünüyorum. Gökkuşağı hareketine gelince anca mı aklınız başınıza geldi? Sendika yönetimindeyken sendikanın kullandığı arabalar, şeffaf yönetim, gelir ve giderlerin açıklanması ..... say saya bildiğin kadar. Bunlar ozaman doğru mu geliyordu size? Ne oldu Pegasus'ta çalışmaya başlayınca mı bunları gördün yoksa pilot lisansını kaybedince mi ufkun açıldı. Böyle bir şey yok arkadaşlar. İnsanın hayatta yalnız bir çizgisi olur ve bu yolda yürür, kabul edersiniz veya etmezsiniz. Size hitap eder veya etmez. Saygı ve sevgiyle selamlıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EMKCİ ~ 11 yıl önce
Emek meclisi nin bu işi başaracağına inanıyorum yolunuz açık olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ankara ~ 11 yıl önce
ali bey ankarada aj de ki ziyaretinizi öğrendim arkadşlarım cok etkilenmiş oy kullanmayı düşun müyordum ama sızı gerçekten tanımak istıyorum sizi destekliyorum anadolu jetin oyları sizin şimdiden sizin hayırlı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
işçi ~ 11 yıl önce
Emek meclisi haramilere hattini bildirin hesap sorun süpürün gitsin ali bey sana güveniyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ank.Emekli ~ 11 yıl önce
Emek Meclisi iyiki Gökkuşağından ayrıldı ve kendi insiyatifini kararlı bir şekilde koydu,Ali Başkan iyi bir yönetim oluşturduğu zaman bu iş bitmiştir.Ayçin ve Bahadır kaptanın işi zor,Kaptanın zaten potansiyeli yok,Ayçinin işi budefa çok zor ne yapar ise yapsın.Geçen dönem zaten Kaptan kazandırdı ona.Sevgili Ali Gülçiçek senden iyibir ekip istiyoruz kardeşim sevgilrimle yolun açık olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hızlı gonzeles ~ 11 yıl önce
Evet THY çalışanları sizin sendikanız olan HAVAİŞ sendikanıza sahip çıkmanız gerekir bundan sonra geri dönüş olmaz çünkü türkiye de DİSK, HABERİŞ,METALİŞ,KESK,KAMUSEN,MEMURSEN VB.sendikalar bitmek üzere ben emek meclisinin demeçlerini ve yorumlarını iş yerlerindeki gezilerin çok güzel geçtiğini ve işçilerin sorunlarını dinleyip bireysel değil tam takım çalışması yaptıklarını izliyorum ve başarılı görüyorum.Bence emek meclisinin ilkelerini okudum ve başarılı buldum HAVAİŞ sendikası tüm sendikalara örnek olacağına ve THY yollarında çalışan işçilerin her zaman yanında olacağına inanarak EMEK MECLİSİ nin çalışmalarını destekliyorum onlar Türkiye de yeni bir güneşin doğmasına sebeb olacaklar.Emek meclisinin ilkeleri ,sunumları ve dürüst başkanları ile sorunları yok edecekleri kanısındayım.Hepsine şimdi den başarılar diliyorum.Artık sayın Atilay Ayçin inde bir an önce o makamı bırakıp gitmesi gerektiği kanısındayım.EMEK MECLİSİ KURUCULARINA yeni dönemde başarılar diliyorum.Güneş doğsun!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy ~ 11 yıl önce
emek meclisi olmuş EMEKLİLER meclisi bunlardan sendikacı olmaz bakın işinize...!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gonca gül ~ 11 yıl önce
yeni bir oluşuma ihtiyaç vardı.Emek Meclisininde bu büyük boşluğu dolduracağını ve başarılı olacağına inanıyorum.THY çalışanlarına hayırlı olmasını diliyorum.yolunuz açık olsun emek meclisi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000