11 Ocak 2013, Cuma 14:34:16

EMBRAER PurePower DEDİ

Embraer 2. Jenerasyon E-Jet'lerin motor seçiminde tercihini Pratt & Whitney's (United Technologies Corp.) PurePower Geard Turbofan olarak belirledi.
  • Disida plastik gibi duruyor.
  • güzel motor.. pür pavır.. bahtım kimse yorum yazmamış dedim ben ilk olam.

2018 yılında hizmete girmesi planlanan PurePower PW1700G ve PW1900G motorları yakıt tüketiminde bugün kullanılan motorlara nazaran emisyon, gürültü ve operasyon maliyeti açısından önemli farklar sağlayacak. Bu açıklamayla birlikte Embraer, Pratt & Whitney’s PurePower motoru kullanan 5. uçak üreticisi olacak.


Embraer Başkanı ve CEO'su Federico Fleury Curado konuyla ilgili, "Pratt & Whitney's Pure Power motorları müşterilerimizin en iyi teknolojiyi en ucuz operasyon maaliyetiyle karşılamasına olanak sağlıyor. Pratt & Whitney'in kapsamlı motor testleri ve doğrulama işlemleri onları yeni jenerasyon E-Jet'ler için ekonomik ve çevresel iyileştirme hedefleri için doğru konumlandırıyor. The Geared Turbofan yeni fuel burn, emisyon ve gürültü azaltma standartlarını belirleyerek gerçekten yenilikçi olduğunu kanıtlamıştır" dedi.

Pratt & Whitney Başkanı David Hess ise yaptığı açıklamada: "Embraer'in Pure Power motorlarını seçmiş olması değişen oyun kuralları için önemli bir destek. Embraer'in Pure Power motorunun eşsiz değerini tanıdığımızdan gurur duyuyoruz ve E-Jet ailesini başarılı bir lansmanla desteklemekte kararlıyız. Bugüne kadar Pratt & Whitney Pure Engine motor ailesi için yaklaşık 4.300 saat ve 12.500'den fazla motor döngü testini başarıyla tamamlayarak yararlılığını ve güvenilirliğini gösterdi" şeklinde konuştu.

EMBRAER PurePower DEDİ

Yorumlar

plastik ~ 11 yıl önce
Disida plastik gibi duruyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
motor ~ 11 yıl önce
güzel motor.. pür pavır.. bahtım kimse yorum yazmamış dedim ben ilk olam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000