05 Mayıs 2011, Perşembe 08:33:55

"EL-KAIDE, HAVAALANLARINA İŞÇİ YERLEŞTİREBİLİR"

Gizli belgeleri yayınlayan Wikileaks, bomba gibi bir iddia daha ortaya attı. İddia büyük: El-Kaide nükleer silah kullanabilir ve havaalanlarına eylem yapmak üzere işçi yerleştirebilir!
  • Demirden korkuyorsan trene binme. Bu ABD gölgesinden bile korkuyor. Haberi ters bakış açısıyla değerlendirelim. "El-Kaide, havalanlarına işçi yerleştirMEyebilir." Yani yerleştirecek diye bir şey yok. Paronaya ile, yapılabilecek hareketler dillendirilmiş, eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek diye buna deniliyor işte. Ya da, korku ve terör havasını artırarak, toplumları kontrol altında tutmak taktiği. Malesef ABD politikaları, barış ve huzur yerine savaş ve terör getiriyor. Sonunda kendi kanlarında boğulacaklar, farkına vardıklarından beri daha da şapşallaştılar.
  • CIA yakında bir müttefik ülkede nükleer bombayı patlattığında tüm müslüman ülkelerinde taş üstünde taş kalmayacak ve ABD ekonomisi dipten kurtulacak.Başbakanımız haçlı seferlerini yeme içme kültürüne katkı olarak görmeye devam etsin , ABD önderliğinde haçlı seferlerinin babası gelecek.Bunu TIM OSMAN yani USA_ME BIN LADIN in susturulmasından anlayabiliriz.ABD ye Ortadoğu'yu işgal ederek Büyük İsrail'i kurması için neden böylece verilecek.El Kaide , CIA nin illegal uzantısıdır.
  • İSTE BİR PSİKOLOJİK HAREKAT MERAK ETTİĞİM "PSİKOLOJİK HAREKAT DAİRESİ" KOLLUK GÜÇLERİNDEN VE GENELKURMAYDAN NEDEN KALDIRILDI??? YALNIZ GÖZDEN KAÇAN BİR KONU TERÖR ÖRGÜTLERİ SİLAHLI SÜRECE GEÇMEDEN ÖNCE SİLAHSIZ OLARAK BİR EĞİTİM SÜRECİ GEÇİRİRLER SİLAHSIZ TERÖR ÖRGÜTLERİ BU ÖRGÜTLERLE MÜCADELE EDİLMİYOR BENCE EN ÖNEMLİ BİR KONU YALNIZ SİLAHSIZ TERÖR ÖRGÜTLERİYLE MÜCADELE KANUNU YOK ÖNCE BU KANUN ACİLEN CIKARILMALI SİLAHLI TERÖRLE MÜCADELEDE TÜRKİYE ÇOK MESAFE KAT ETTİ BUNU İNKAR EDEMEM AMA SİLAHLI MÜCADELEDE BUNU İNKAR EDEN VATAN HAİNİDİR DİYE BİLİRİM BÖYLE HABERLERE BAYILIYORUM HOŞUMA GİDİYOR NASIL ALDALTIDIĞIMIZI NASIL KANDIRILDIĞIMIZI GÖREREK BAŞKA YAPACAK BİRŞEYİ KALMAYANIN ANCAK BUNLARI YAPTIKLARINI GÖRÜYORUM SAYGILARIMLA SARHOŞAHTAP
  • Türkiye de önüne gelen hatta lisansı olmayan YABANCI PİLOTLARIMIZ olduğu sürece El Kaide nin ekstra birgüç sarf etmesine gerek yok.

ABD gizli belgelerini sızdıran Wikileaks'e göre, El Kaide, Avrupa'da bir nükleer silah saklıyor ve Usame Bin Ladin yakalanırsa ya da öldürülürse bu bomba patlatılacak. Bin Ladin'in öldürülmesinin ardından bu iddia korku yarattı.

El Kaide lideri Usame Bin Ladin'in Pakistan'da düzenlenen operasyonda öldürülmesinin ardından El Kaide'den misilleme beklentisi, güvenlik önlemlerinin yoğunlaştırılmasına neden olurken, Wikileaks'te yer alan bilgi, korkuların en büyüğünü teşkil ediyor.

Wikileaks tarafından yayınlanan Guantanamo ile igili belgelerden birinde, 11 Eylül saldırılarının beyni olarak kabul edilen Halid Şeyh Muhammed'in, sorgusunda El Kaide'nin Avrupa'da bir nükleer silah sakladığını ve Bin Ladin yakalanırsa ya da öldürülürse bu bombanın patlatılacağını söylediği belirtiliyor.

Belgelerde, sorgulama sonucu ortaya çıkarıldığı anlatılan komplolar arasında nükleer silahın saklanmasının yanı sıra ABD'de kamu binalarındaki klima sistemlerine siyanür konulması, El Kaide'nin Londra'daki Heathrow Havaalanı'na işçi yerleştirmeyi planladığı iddiaları da yer alıyor.

Halid Şeyh Muhammed, 2006'dan bu yana Guantanamo'da tutuluyor. 2003'te Pakistan'da yakalanan Şeyh Muhammed, Amerikalı gazeteci Daniel Pearl'ü de bizzat kafasını keserek öldürdüğünü söylemişti.

Söz konusu belge, Wikileaks tarafından yayınlanan çok sayıda belgenin arasında bulunuyor. Bu belgelerde Guantanamo'daki 780 tutukluya ilişkin çok gizli bilgiler ve çarpıcı değerlendirmeler de yer alıyor.  Belgelere göre, Guantanamo'da tutulanların 220'si "tehlikeli terörist" olarak sınıflandırılırken, 150'si şoför, çiftçi ve aşçı gibi masum Pakistanlı ve Afgan, 380'i alt düzeyde eylemci olarak görülüyor. Notlarda, bu kişilerin masum oldukları halde yanlış kimlik tespiti ya da yanlış zamanda yanlış yerde oldukları için Guantanamo'da yıllarca tutuldukları belirtiliyor.

"EL-KAIDE, HAVAALANLARINA İŞÇİ YERLEŞTİREBİLİR"

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Demirden korkuyorsan trene binme. Bu ABD gölgesinden bile korkuyor. Haberi ters bakış açısıyla değerlendirelim. "El-Kaide, havalanlarına işçi yerleştirMEyebilir." Yani yerleştirecek diye bir şey yok. Paronaya ile, yapılabilecek hareketler dillendirilmiş, eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek diye buna deniliyor işte. Ya da, korku ve terör havasını artırarak, toplumları kontrol altında tutmak taktiği. Malesef ABD politikaları, barış ve huzur yerine savaş ve terör getiriyor. Sonunda kendi kanlarında boğulacaklar, farkına vardıklarından beri daha da şapşallaştılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
CIA yakında bir müttefik ülkede nükleer bombayı patlattığında tüm müslüman ülkelerinde taş üstünde taş kalmayacak ve ABD ekonomisi dipten kurtulacak.Başbakanımız haçlı seferlerini yeme içme kültürüne katkı olarak görmeye devam etsin , ABD önderliğinde haçlı seferlerinin babası gelecek.Bunu TIM OSMAN yani USA_ME BIN LADIN in susturulmasından anlayabiliriz.ABD ye Ortadoğu'yu işgal ederek Büyük İsrail'i kurması için neden böylece verilecek.El Kaide , CIA nin illegal uzantısıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
İSTE BİR PSİKOLOJİK HAREKAT MERAK ETTİĞİM "PSİKOLOJİK HAREKAT DAİRESİ" KOLLUK GÜÇLERİNDEN VE GENELKURMAYDAN NEDEN KALDIRILDI??? YALNIZ GÖZDEN KAÇAN BİR KONU TERÖR ÖRGÜTLERİ SİLAHLI SÜRECE GEÇMEDEN ÖNCE SİLAHSIZ OLARAK BİR EĞİTİM SÜRECİ GEÇİRİRLER SİLAHSIZ TERÖR ÖRGÜTLERİ BU ÖRGÜTLERLE MÜCADELE EDİLMİYOR BENCE EN ÖNEMLİ BİR KONU YALNIZ SİLAHSIZ TERÖR ÖRGÜTLERİYLE MÜCADELE KANUNU YOK ÖNCE BU KANUN ACİLEN CIKARILMALI SİLAHLI TERÖRLE MÜCADELEDE TÜRKİYE ÇOK MESAFE KAT ETTİ BUNU İNKAR EDEMEM AMA SİLAHLI MÜCADELEDE BUNU İNKAR EDEN VATAN HAİNİDİR DİYE BİLİRİM BÖYLE HABERLERE BAYILIYORUM HOŞUMA GİDİYOR NASIL ALDALTIDIĞIMIZI NASIL KANDIRILDIĞIMIZI GÖREREK BAŞKA YAPACAK BİRŞEYİ KALMAYANIN ANCAK BUNLARI YAPTIKLARINI GÖRÜYORUM SAYGILARIMLA SARHOŞAHTAP

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Türkiye de önüne gelen hatta lisansı olmayan YABANCI PİLOTLARIMIZ olduğu sürece El Kaide nin ekstra birgüç sarf etmesine gerek yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000