15 Haziran 2010, Salı 08:16:04

El-Al zarar açıkladı

İsrail’in milli havayolu şirketi El-Al, bu yılın ilk çeyreğinde 16,5 milyon dolar zarar açıkladı.
  • Dûnyada dini bayrami olan ve Cumartesi günleri uçuslari yasak olan tek havayolu. Gittigi her yerde Cuma 15:30 dan Pazar sabahina kadar uçaklari tarmakta uyuyan tek havayolu. Ayrica Amcasi Amerikadan baska hiç kimseye güveni olmayan ELAL uçaklari uyurken özel ELAL güvenlik elemanlari arabanin içinde 1,5 gün nöbet tutuyor, tabii ki bedava degil.!!!!!!!!!!!!!!!!
  • daha beter olun Insallah.
  • Israil 20 sene daha cepten yese yine batmaz.
  • Yakında İsrailliler'in hepsi THY ve Emirates'e "bizi taşıyın, n'olur" diye yalvaracak...
  • Tabiki sen zarar etmeye devam edeceksin çünkü ülkene turist gelmiyor kendi ülkenki insanlar da seyahat etmiyor dünyadan soyutladın kendini gidecek yerin yok zarar etmeye devam edeceksin. Uçakların boş koltukla kalkıyor boş koltukla geliyor.. Ama sam amcadan para istersen belki verir sana görev zararı diye yazarsın ne olacak..

El Al’den yapılan açıklamada yıl sonunda kar eden bir şirket haline gelebilmek için bir dizi tasarruf tedbirine başvurulacağı, filo yapılanmasını gözden geçirilerek kargo operasyonlarının genişletileceği belirtildi.

Şirket, geçtiğimiz yılın aynı döneminde zararı ise 39,8 milyon dolar olarak gerçekleşmişti. El-Al’ın gelirleri, yüzde 21 oranında artışla 420.5 milyon dolara çıktı.

El-Al zarar açıkladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 14 yıl önce
Dûnyada dini bayrami olan ve Cumartesi günleri uçuslari yasak olan tek havayolu. Gittigi her yerde Cuma 15:30 dan Pazar sabahina kadar uçaklari tarmakta uyuyan tek havayolu. Ayrica Amcasi Amerikadan baska hiç kimseye güveni olmayan ELAL uçaklari uyurken özel ELAL güvenlik elemanlari arabanin içinde 1,5 gün nöbet tutuyor, tabii ki bedava degil.!!!!!!!!!!!!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
daha beter olun Insallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Israil 20 sene daha cepten yese yine batmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yakında İsrailliler'in hepsi THY ve Emirates'e "bizi taşıyın, n'olur" diye yalvaracak...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Tabiki sen zarar etmeye devam edeceksin çünkü ülkene turist gelmiyor kendi ülkenki insanlar da seyahat etmiyor dünyadan soyutladın kendini gidecek yerin yok zarar etmeye devam edeceksin. Uçakların boş koltukla kalkıyor boş koltukla geliyor.. Ama sam amcadan para istersen belki verir sana görev zararı diye yazarsın ne olacak..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000