17 Aralık 2010, Cuma 10:09:20

EL-AL TÜRKİYE'Yİ SARSAN ÖLÜM

İsrail Havayolu El AL’ın Türkiye Genel Müdürü Moshe Cohen, Belgrad Ormanı’nda otomobilinin içinde ölü bulundu.
  • Sevgili moshe Bu degerli kardesim okul arkadasimdi ve cok efendi bir insandi Kendisini cok severdim Allah gani gani rahmet eylesin
  • Sevgili Moshe, Seni burada AYT operasyonlarında tanıdım gerçekten içtenliğin, iyi niyetin, pozitifliğin, sohbetin, insanlığın başkaydı.Bugün şoktayım isim benzerliği olsun diye dua ettim ama senmişsin bizi terkeden.Umarım bundan sonraki hayatın huzur dolu olur, sen yerinde rahat uyu.Eşine,kızına ve ailene de sabırler dilerim.
  • Unutmaki dunya hali; veren Allah alir cani!! biz nasil unuturuz seni can bedenden cikmayinca... yasaminda oldugun gibi olumunde bile birlestirici oluyorsun;Muslumani, Musevisi , Isavisi senin icin yarin bir araya geliyor . Emin ol tum sevenlerrin yureklerine aciyi gomerek orda olakcak ... HUZUR ICINDE YAT GUZEL INSAN... "B.yagmur"
  • canım güler yüzlü kardeşim ; bu ansız terkedişinle seni sevenleri acıya boğdun.Öncelikle biricik kızının ,eşinin ,ailenin ve seni seven tüm arkadaşlarınla beraber hepimizin başı soğolsun.Toprağın bol olsun .
  • Allah rahmet eylesin.
  • Guleryuzlu arkadasim, allah topragini bol Etsin mekanin cennet olsun. Yakinlarina sabir diliyorum
  • Sevgili Moshe, Seni hep güler yüzlü gördük. Bu şekilde görmek çok acı. Allah rahmet eylesin
  • "Adam gibi adam" bir dostumu kaybetmenin üzüntüsü içindeyim. "Maskeli balo" diye adlandırdığım bu dünyada diğerlerinden gerçek yüzüyle hemen ayırt edilebiliyordu. Allahtan rahmet dilerim, günahlarını affetsin. Yazık oldu,çok yazık
  • uzun yıllar beraber çalıştığım yakın tanıdığım bir insandı. ölümüne hele hele bu şekilde ve bu kadar gençken gerçekleşen bu ölüme çok üzüldüm.
Habertürk Gazetesi'nden Mustafa Şekeroğlu ve Eray Erollu'nun haberine göre, İstanbul Sarıyer’deki Belgrad Ormanı’nın güvenliğini sağlayan şirketin müdürü, dün akşam 19.30 sıralarında devriye görevi yaparken, uzun süredir park halinde olan bir otomobilden şüphelendi.

Otomobilde bir kişiyi kanlar içinde gören güvenlik müdürü, durumu polise bildirdi. Polisin yaptığı araştırmada, cesedin İsrail havayolları EL AL’ın Türkiye Genel Müdürü 40 yaşındaki Moshe Cohen’e ait olduğu belirlendi. Cohen’in, ruhsatlı silahını çenesinin altına dayayıp ateş ederek hayatına son verdiği anlaşıldı. Otomobilde delil ve parmak izi araştırması yapan polis ekipleri, Cohen’in eşine ve kızına hitaben “Beni affedin” diye yazdığı ve yaşadığı sıkıntıları anlattığı bir mektup buldu.

MOSHE COHEN’İN KİMLİĞİ

Moshe Cohen, 12 yıl İsrail havayolları EL AL’ın Atatürk Havalimanı Şubesi’nde müdür yardımcısı olarak çalıştı. Havalimanında yolcu hizmetleri ve güvenlik konularında deneyim sahibiydi. Şubat 2007’den bu yana Türkiye’ye uçuşlarını durduran EL AL’ın Türkiye Genel Müdürü olan Cohen’in ölümüyle ilgili soruşturma devam ediyor.
EL-AL TÜRKİYE'Yİ SARSAN ÖLÜM

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 4 yıl önce
Sevgili moshe Bu degerli kardesim okul arkadasimdi ve cok efendi bir insandi Kendisini cok severdim Allah gani gani rahmet eylesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sevgili Moshe, Seni burada AYT operasyonlarında tanıdım gerçekten içtenliğin, iyi niyetin, pozitifliğin, sohbetin, insanlığın başkaydı.Bugün şoktayım isim benzerliği olsun diye dua ettim ama senmişsin bizi terkeden.Umarım bundan sonraki hayatın huzur dolu olur, sen yerinde rahat uyu.Eşine,kızına ve ailene de sabırler dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Unutmaki dunya hali; veren Allah alir cani!! biz nasil unuturuz seni can bedenden cikmayinca... yasaminda oldugun gibi olumunde bile birlestirici oluyorsun;Muslumani, Musevisi , Isavisi senin icin yarin bir araya geliyor . Emin ol tum sevenlerrin yureklerine aciyi gomerek orda olakcak ... HUZUR ICINDE YAT GUZEL INSAN... "B.yagmur"

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
canım güler yüzlü kardeşim ; bu ansız terkedişinle seni sevenleri acıya boğdun.Öncelikle biricik kızının ,eşinin ,ailenin ve seni seven tüm arkadaşlarınla beraber hepimizin başı soğolsun.Toprağın bol olsun .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Allah rahmet eylesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Guleryuzlu arkadasim, allah topragini bol Etsin mekanin cennet olsun. Yakinlarina sabir diliyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sevgili Moshe, Seni hep güler yüzlü gördük. Bu şekilde görmek çok acı. Allah rahmet eylesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
"Adam gibi adam" bir dostumu kaybetmenin üzüntüsü içindeyim. "Maskeli balo" diye adlandırdığım bu dünyada diğerlerinden gerçek yüzüyle hemen ayırt edilebiliyordu. Allahtan rahmet dilerim, günahlarını affetsin. Yazık oldu,çok yazık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
uzun yıllar beraber çalıştığım yakın tanıdığım bir insandı. ölümüne hele hele bu şekilde ve bu kadar gençken gerçekleşen bu ölüme çok üzüldüm.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000