08 Kasım 2013, Cuma 10:07:49

EL-AL 7 YIL ARADAN SONRA YENİDEN BAŞLIYOR

Geçtiğimiz günlerde Türkiye-İsrail arasındaki seferlerden dolayı İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu'ya CEO'su tarafaından mektup yazılmasıyla gündeme gelen EL-AL, 7 yıl önce durdurduğu uçuşları yeniden başlatma kararı aldı.
  • havacıların az çok ingilizce bildiğini sanırdım. arkadaş iyi yakalamış fulle full dolu dendiğini :) türkçe dalgasınıda geçmiş ama ingilizce anlamı bilmeyenler türkçe alayıda anlamamış. sanırım algıda sorun var :)
  • larnaka rum kesimi degilmi arkadaslar?
  • İphome ve full dolu yazan arkadasa karsi cikanlar tam bir parazitsiniz siz...adam bilgi veriyor ama siz israil/amerika yanlisi oldugunuz icin hemen israile zit olan kisiye zit oluyorsunuz hepiniz onursuzsunuz oglum onursuz.....inadina full dolu yazan arkadasa katiliyorum....(lutfen yayinla)
  • zatenözel havayolu şirketi israir antalya'ya uçmak istiyor ama türk makamlarınca uçuş kurallarında anlaşamadıkları için bir türlü uçuş gerçekleşmiyor.istanbul konusunda ise thy&pegasus ile rekabet etmesi gerekir.ama el al şu günlerde küresel ekonomik darboğazı atlatabilmiş değil.istanbul tel aviv hattında rekbet gücü bundan dolayı zayıf.ama israil ile vizeler kalkarsa eliat-istanbul arası uçuş başlarsa bu hattan ekmek yiyebilirler.
  • Full/Dolu yazan yorumcu senin havacılıkla alakan yok cidden bunu anladım..
  • thy ile rekabet edemezsıniz...boşuna buralara uçmayın
  • hani böyle uçağın tüm koltukları dolu olur ya dolu olunca full dolu olunca kargo bölümü, kokpit, ön ve arka galley ve wc'ye de yolcu alınıyor...koridorda ve baş üstü dolaplarında da yolcuya rastlanabiliyor...o yüzden pek sever bazıları full doluyu :))
  • Görün İşte Tükürdüklerini Yalıyorlar. Ben Söylemiştim Bunlar Yakında İstemeye İstemeye İstanbulada Gelecekler. Eli Mahkum, Zira İstanbul-Tel Aviv Hattı Yolcu Kaynıyor Pegasus, THY, Atlasjet, Onur Hepsi Full Dolu Uçuyorlar. El Al Gelecek İstanbula. Larnacayıda 7 Sene Önce Güvenlik Sebebi İle Askıya Almışlardı Bugün Yine Başlıyorlar. Ben Sözümün Arkasındayım İstanbul Hattına Girerlerse Fazla Tutunamazlar THY Faktörü Var..

İsrail’in milli havayolu şirketi El-AL, 7 yıl aradan sonra yeniden Tel-Aviv'den Larnaka’ya uçuşlar düzenleyeceğini duyurdu.

Rum basınında da geniş yer bulan haberlere göre; şirketin Larnaka-Tel Aviv arasında gerçekleştireceği seferlerin her Cumartesi ve Çarşamba günleri yapılacağını belirtildi.

El-Al, şirketinin CEO'su Eliezer Shkedi'nin geçtiğimiz hafta içi İsrail Başbakanı Nethanyahu'ya Türkiye-İsrail arasında gerçekleştirilen uçuşlar nedeniyle yazdığı "kızgın" mektupla gündeme gelmişti.

EL-AL 7 YIL ARADAN SONRA YENİDEN BAŞLIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

tyler ~ 10 yıl önce
havacıların az çok ingilizce bildiğini sanırdım. arkadaş iyi yakalamış fulle full dolu dendiğini :) türkçe dalgasınıda geçmiş ama ingilizce anlamı bilmeyenler türkçe alayıda anlamamış. sanırım algıda sorun var :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ali ~ 10 yıl önce
larnaka rum kesimi degilmi arkadaslar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Larnaka ~ 10 yıl önce
Evet Rum Kesiminin İki Havalimanından En Yoğun Olanı Diğeride Baf Havalimanı..
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
İphome ve full dolu yazan arkadasa karsi cikanlar tam bir parazitsiniz siz...adam bilgi veriyor ama siz israil/amerika yanlisi oldugunuz icin hemen israile zit olan kisiye zit oluyorsunuz hepiniz onursuzsunuz oglum onursuz.....inadina full dolu yazan arkadasa katiliyorum....(lutfen yayinla)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Beni Anladığın İçin Sana Teşekkür Ederim Arkadaşım. Burada Bazıları Anlattığımız Konuları Farklı Bir Yöne Çekebiliyorlar Artık Öylelerini Takmıyorum Bile..
hamburg/tolga ~ 10 yıl önce
zatenözel havayolu şirketi israir antalya'ya uçmak istiyor ama türk makamlarınca uçuş kurallarında anlaşamadıkları için bir türlü uçuş gerçekleşmiyor.istanbul konusunda ise thy&pegasus ile rekabet etmesi gerekir.ama el al şu günlerde küresel ekonomik darboğazı atlatabilmiş değil.istanbul tel aviv hattında rekbet gücü bundan dolayı zayıf.ama israil ile vizeler kalkarsa eliat-istanbul arası uçuş başlarsa bu hattan ekmek yiyebilirler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Full/Dolu yazan yorumcu senin havacılıkla alakan yok cidden bunu anladım..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy ~ 10 yıl önce
thy ile rekabet edemezsıniz...boşuna buralara uçmayın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
full / dolu ~ 10 yıl önce
hani böyle uçağın tüm koltukları dolu olur ya dolu olunca full dolu olunca kargo bölümü, kokpit, ön ve arka galley ve wc'ye de yolcu alınıyor...koridorda ve baş üstü dolaplarında da yolcuya rastlanabiliyor...o yüzden pek sever bazıları full doluyu :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xxx ~ 10 yıl önce
Sen neyi anlatmaya çalıştını biliyormusun.ben 3 kez okumama rağmen bişey anlamadım.
El-Al Airlines ~ 10 yıl önce
Görün İşte Tükürdüklerini Yalıyorlar. Ben Söylemiştim Bunlar Yakında İstemeye İstemeye İstanbulada Gelecekler. Eli Mahkum, Zira İstanbul-Tel Aviv Hattı Yolcu Kaynıyor Pegasus, THY, Atlasjet, Onur Hepsi Full Dolu Uçuyorlar. El Al Gelecek İstanbula. Larnacayıda 7 Sene Önce Güvenlik Sebebi İle Askıya Almışlardı Bugün Yine Başlıyorlar. Ben Sözümün Arkasındayım İstanbul Hattına Girerlerse Fazla Tutunamazlar THY Faktörü Var..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
para tatli ~ 10 yıl önce
paranoya rafa kalkti
full dolu? ~ 10 yıl önce
full dolu ne demek ?
** ~ 10 yıl önce
Fule full demek heralde

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000