08 Mayıs 2014, Perşembe 10:18:46

EKONOMİDE UÇUNCA BİR ANDA GÜNDEME OTURDU

Amerikan Havayolları'nın ekonomi sınıfında halkın arasında uçuş yapan Prens William, bir anda gündeme oturdu...
  • Kim daha iyi musluman?
  • Buna yaşadığım basit bir örnek vereyim.Üniversitedeyken sektöründe dünya lideri bir şirketin İstanbul'da genel müdürlüğünde staj yapmıştım.Genel müdürümüz İrlandalıydı ve öğle yemeğinde herkes gibi personelle birlikte sıraya girer yemeğini kendi alırdı.Şuan bir kamu kurumunda çalışıyorum.Değil genel müdür,daire başkanı, şube müdürleri bile personelden ayrı bir yerde yemek yiyor.Yemeği de ayaklarına personel getiriyor.Bu tür kültürle yetişen toplumun milletvekili de ,genel müdür kızı da ,belediye başkanı da özel muamele ister tabi.Anlatmak istediğim onlarda böyle kaprisler yoktur bizimkiler gibi.Adamlar mütevazi.
  • adam kraliyet ailesininden şatoda yaşıyor, zevk için özel yetiştirilen tilkileri avlıyor, yatı uçak değerinde, ondan sonra bak ekonomide uçuyorum, tam çakma halkçılık, yersen aslında sana ekonomi bile fazla, ona ödediğin parada bile yıllardır sömürdüğün kara kıtanın hindistanın, ortadoğunun, ve bir çok cografyanın uçağa binemeyen hatta ilaç bulamayan halkının hakkı var, senin yerin anca cargo olur sayın prens
  • Adamın resimden haberi bile yok bunlar kalkmış artislik yapma diyor...bunlar medeni ülkelerde olur dostlar...kendinizi kandırmayın...görgü derler buna...bunlar ayrıca ışıklarda durur bekler... Sadece ışıklarda değil heryerde sırasını bekler öncelik istemez...yok zaten hayatı first class felan... Senin first class olsa otururmuydun orada ? Hadi oradan hadi oradan...
  • Bizim bir MV vardı, adını şimdi unuttum. Hatırlarsınız, daha yeni... Her hafta bir kavga cıkarıyor ucakta.. En son ORD ucagını 3 saat rötara sokmustu... Niye kavga cıkarıyordu bizim o MV, cunku ekonomi ucuyormus mus... Prens W ise Y ucmus... Gelişmekle gelişmemenin, Eğitim ile cehaletin, görmüşlükle görmemişliğin, ve de en önemlisi : olmuşlukla olmamışlığın farkıdır aradaki fark...
  • Bizdeki manzara ne peki. Genel müdür VIP'den geçer. Genel müdür yardımcısı geçemez. genel Müdür kızı geçer. Uçağıda bekletir.
  • Alo Bilal...
  • Çok doğal bu.Ingilterede çoğu meclis üyesi ve kraliyet ailesi korumasız gezer,tube yada bus larda doğal hayatlarını yaşamanın kalitesine kimse engel değildir.Ancak biz turist Ler ve onların vatandaşı olmayan halk garip karşılar bunu.!
  • Adam ingiliz yorumcu amerikalılardan baglamış olayı :)) sende haklısın kardeş aynı şeyin laciverti bunlar :)))
  • Haber bir ingilizle ilgili idi !

ABD'de bulunan Prens William'ın Amerikan Havayolları'nın ekonomi sınıfında halkın arasında uçuş yaptığı sıradaki görüntüleri ortaya çıktı.

Prens, yakın arkadaşı Guy Pelly'nin düğünü için bulunduğu Memphis'ten Dallas'a uçtuğu kaydedildi.

Görüntüleri çeken ABD'li televizyoncu Eli Ross Twitter'da, "Prens William ekonomi sınıfında uçuyor. Bu gerçekten alçakgönüllüce ve inanılmaz" diye yazdı. 

EKONOMİDE UÇUNCA BİR ANDA GÜNDEME OTURDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (27)

Helal olsun ~ 10 yıl önce
Kim daha iyi musluman?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KK ~ 10 yıl önce
Buna yaşadığım basit bir örnek vereyim.Üniversitedeyken sektöründe dünya lideri bir şirketin İstanbul'da genel müdürlüğünde staj yapmıştım.Genel müdürümüz İrlandalıydı ve öğle yemeğinde herkes gibi personelle birlikte sıraya girer yemeğini kendi alırdı.Şuan bir kamu kurumunda çalışıyorum.Değil genel müdür,daire başkanı, şube müdürleri bile personelden ayrı bir yerde yemek yiyor.Yemeği de ayaklarına personel getiriyor.Bu tür kültürle yetişen toplumun milletvekili de ,genel müdür kızı da ,belediye başkanı da özel muamele ister tabi.Anlatmak istediğim onlarda böyle kaprisler yoktur bizimkiler gibi.Adamlar mütevazi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ingiliz oyunu ~ 10 yıl önce
adam kraliyet ailesininden şatoda yaşıyor, zevk için özel yetiştirilen tilkileri avlıyor, yatı uçak değerinde, ondan sonra bak ekonomide uçuyorum, tam çakma halkçılık, yersen aslında sana ekonomi bile fazla, ona ödediğin parada bile yıllardır sömürdüğün kara kıtanın hindistanın, ortadoğunun, ve bir çok cografyanın uçağa binemeyen hatta ilaç bulamayan halkının hakkı var, senin yerin anca cargo olur sayın prens

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.............. ~ 10 yıl önce
Adamın resimden haberi bile yok bunlar kalkmış artislik yapma diyor...bunlar medeni ülkelerde olur dostlar...kendinizi kandırmayın...görgü derler buna...bunlar ayrıca ışıklarda durur bekler... Sadece ışıklarda değil heryerde sırasını bekler öncelik istemez...yok zaten hayatı first class felan... Senin first class olsa otururmuydun orada ? Hadi oradan hadi oradan...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
para ~ 10 yıl önce
bakanlar para ile escort bile veriyor, milli eniste isiklarda takilmasin diye.. gorgusuzluk baskasinin hakkini yeme, tepesine basarak bir yerlere gelme sistemli organize olmus ulkemizde, ortadogu ulkelerind eoldugu gibi..
Milletvekiline ~ 10 yıl önce
Bizim bir MV vardı, adını şimdi unuttum. Hatırlarsınız, daha yeni... Her hafta bir kavga cıkarıyor ucakta.. En son ORD ucagını 3 saat rötara sokmustu... Niye kavga cıkarıyordu bizim o MV, cunku ekonomi ucuyormus mus... Prens W ise Y ucmus... Gelişmekle gelişmemenin, Eğitim ile cehaletin, görmüşlükle görmemişliğin, ve de en önemlisi : olmuşlukla olmamışlığın farkıdır aradaki fark...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
anlamamissin ~ 10 yıl önce
o adam milletvekili, oyla gelmis.. akp havayollari baskani ceza kesmeye calisiyor, o dava ayri bu ayri..hic anlamamissin hic..
131.65 ~ 10 yıl önce
Bizdeki manzara ne peki. Genel müdür VIP'den geçer. Genel müdür yardımcısı geçemez. genel Müdür kızı geçer. Uçağıda bekletir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alo Bilal... ~ 10 yıl önce
Alo Bilal...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bilal ~ 10 yıl önce
efendim, baba ..ben mi seni aradim? sen mi beni aradin ?
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Çok doğal bu.Ingilterede çoğu meclis üyesi ve kraliyet ailesi korumasız gezer,tube yada bus larda doğal hayatlarını yaşamanın kalitesine kimse engel değildir.Ancak biz turist Ler ve onların vatandaşı olmayan halk garip karşılar bunu.!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Adam ingiliz yorumcu amerikalılardan baglamış olayı :)) sende haklısın kardeş aynı şeyin laciverti bunlar :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.ski memur a ~ 10 yıl önce
Haber bir ingilizle ilgili idi !

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000